2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Gecmis olsun, biraz supriz oldu galiba. Hurmayla adacayi ise mi yaradi?

Ismi ela gobek adini dogumda kumsal koydular :) 11 gibi taburcu olduk oglen ama hic uyumuyo sutum cok
az geliyo goguslerim paramparca oldu.24 saat hic uyumadım bol su da iciyorum anlamadim ya :/
Ismiyle yasasin. Cok guzel olmus Ela Kumsal. Ilk sut sikmayla sagimla az gelebilir ama bebisin cektigi zaman onu doyuracak kadar sut illaki alir. Yeni doğmuş bebegin ihtiyaci olan miktarda ve kivamdadir. Gogsunun hemen dolup tasmasini bekleme. Gogsune ve sirtina sicak havluyla kompres yap. Sut kanallarini acar iyi gelir. Normal dogum yaptigin icin ayakta dus da alabilirsin. Emzirmeye ve bol sivi tuketmeye devam. Hurma da yemelisin. Sutum yok deme sakin..

Eger birşeylerle ugrasmazsam bende òyleyim canim artik tv izlemiyorum cok sacma seylere agliyorum bende buaralar minnosumun súslemeleriyle kafa dagitiyorum yoksa hormonlar fena
Kizlar sizde benim gibi oto bo.a agliyormuusunuz ben artik aglamaktan helak oldum

Saol cocomm ya bir vakit gelseydi cocugumu kucagima alsaydim belki duzelirdim
Cok az kaldı kuzum,sizlerin doğumu daha yakın.yüzdük yüzdük kuyruguna geldik Allahin izniyle.her an gelebilir oğluşun.sapasaglikli Allahin izniyle.disari cik gez dondurma ye.kafani dağıt❤

Allah allah ne ara gittin sessiz sedasiz doguma. Masallah. Allah bagislasin yavrunu anali babali buyutun insallah

Canımmm çooook sevindim. Allah sağlıkla hem eşine hem bebeğine kavuştursun. Çok sevindim senin adına. İnşallah bundan sonra yurt dışı görevi çıksa bile güzel yere çıksın da beraber gidin

Aglama kiz benide aglatacaksin hormonlar uctu tabi ama.dogumla birlikte biraz inecek bu kezde lohusalik isin icine girecek daha sonra annelik ic gudusu ac kefi yavrusu gorsen bile oturup aglayacaksin daha dur bakalim
Ben simdiden gunde 3 defa aglayabiliyorsam ki ben cok duygusuz biriyimdir lohusalikta ne olurum

Canımmm çooook sevindim. Allah sağlıkla hem eşine hem bebeğine kavuştursun. Çok sevindim senin adına. İnşallah bundan sonra yurt dışı görevi çıksa bile güzel yere çıksın da beraber gidin
Allah razi olsun kuşum inşallah,bundan sonra ayrılık gostermesin rabbim.kimseye gostermesin eksik olma

Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin. Gözünüz aydın

Parfüm aşerdim desen olmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…