2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallahhhh canım yaaa inşallah.. hepimiz için öyle çok teşekkür ederim.

Bekleme okadar gel kalalım işte beraber:)

Ben bu hamilelikte 8-9 kg fazlam varken hamile kaldım 14 kg doğum kilosundan sonra onları da vermem lazım kuzum yoksa ben de hemen dusunebilirdim :)) 11 ayda fazlalıklari verirsem Insaallah 2020 nisan -mayıs annesi olurum :)

Doktorumla konuştum canım oda 5 6 sonra kalsan daha iyi olur dedi

Gözün aydın canım, şimdi hem bebeğini hem eşini bekleyeceksin, daha güzel olur artık beklemek. Sağ salim kavuşun inşallah :)

Dr bile 41 den sonra doğar diyor. İlk doğumum da 40+6 di.
Yani bunuda 41+3 kadar bekliycem üsteli kontrol bile yok o tarıha kadar.

Allah Allah benim doktorum her hafta çağırıyor ben şimdi 31inde gideceğim aslında haftaya cumartesi gel dedi bugün ama ben 31ine randevu alacağım .Neden 41e kadar bekler diyor ki doktor canım?

Bugün kontrolde doktor bana çatı muayenesi yaptı ve bakteri var mı vajinada diye kültür aldı 4 tane cubukla . Çatı muayenesinde iç kısım rahat ama girişteki kemik biraz basık dedi . bebek kafasını girise dayayınca tekrar bakacakmış

Gozun aydin cocommm ❤❤❤❤:*

Bacım yaran iyileştimi? Yeni bebekmi, eminmisin??? Sen yürek yiyerek büyümüşsün valla
Aynı şeyi düşünmüşüz bu ne casaret maşallah ben ne uğraşlardan sonra kızımı elde etmeme rağmen 1,5-2 yıl korundum olursa naparım diye düşün halbuki zaten isteyince hemen olmuyor ama ya olursa diye bile tırsmıştım

Birde kizlar ben şimdi çikolatalari ve magnetleri koymak icin sepet sûslesim kolanya şişesinide sûsleyenler varmi acaba cok soru soruyorum ama suanda sizden baska yardim edecek kimse yok
Sepet kızımda süslenen vardı onu yıkadık ona koyarım dedim atarım yarın resmini etiketleyip seni inşallah. Kolonyada yapmadım ama limon kolonyası alabilirim diğerlerinin kokusu rahatsız ederse bebeği dedim.

gazelim_24 sen 6 ay korun bacım sonra başlarsın çalışmalara rahat rahat.
Talha oğlan nasıl? Korktuğun gibi gazlı bir bebek mi?
Sen de resim at bir ara sevip okuyalım Talha bebeği
Talha bebek iyi teyzeleri bende tecrübeli annelere soracaktım mama yediği için kakasını çok zor yapıyor ne yapmam gerek

Allah Allah benim doktorum her hafta çağırıyor ben şimdi 31inde gideceğim aslında haftaya cumartesi gel dedi bugün ama ben 31ine randevu alacağım .Neden 41e kadar bekler diyor ki doktor canım?
Onuda soylemiyordu canim sancin suyun gelirse kanaman olursa gel dedi. Bende sordum benim ilk doğumum 40+6 da oldu diye o zaman söyledi işde gelmezse 5-6 ağustosta falan gelirsin diye.
Burdaki dr gitmek isdiyorum bir defa eşimin boş zamani olursa eğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…