- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #61.841
Iyi canim haftaya cuma tekrar cagirdi bi sorun varsa ogun alacak yoksa ayin 6si pazartesi gunu alacak sen ne yaptin tarih aldin miDoğum yapanlara hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli büyüsün yavrularımizi.Minik kuzular ne dedi doktor nasılmış oğluşun.
Kizlar hepinize cok ama cok tesekkur ederim. Nehir de ben de iyiyiz cok şükür. Son kontrolum 38+2 de carsamba günüydü. Doktor asagi inmemis daha bekler dedi, 3150 ölçtü. 40 i tamamlar dusuncesi ile kafadan sildim dogumu. Kendimi 6 ayimdaymisim gibi hissettim ve dogumu unuttum. Dun 2 den 7 ye kadsr 5 saat mutfakta ayakta durdum 4 cesit yemek yaptim. Agrim sizim hicbirseyim yoktu. Derken saat 23 civari aksirma ile camasirimda yogun islaklik hissettim. Ayaga kalktim devamı gelmeyince idrar kacirdim sandim. Camasiri degistim yataga uzandim dizi actim izledim. Bu esnada 10 dk da bir yoğun kasilmalar basladi ama dogum sancisi degildi. Dizi bitti ayaga kalktim bi daha islaklik hissettim ama ilki kadar yogun olmayinca anlam veremedim. Lavaboya gittim akinti da cok hafif pembe kilcal damarlar gordum. Esime dedim hastaneye gidelim hadi kizimiz geliyor, bana dedi ki nasil yani doguruyor musun hani sancin yok. Iyi dedim oturdum. Bi muddet sonra ayaga kalktigimda artik bacaklarimdan suzulurcesine suyum gidince esim de ikna oldu saat 00.40. Esyalarimizi toparlarken sancilar basladi. Sure tuttuk 5 dk bir 30 sn sanci ile basladi. Doktoruma haber verdim hemen dogumhaneye gecin dedi. Sancilar birden ve cok hizli basladi 3 cm aciklikla gittim. 6 cm acikliga hizli ulastik ama bebek asagi inmemis dedi ebe. Yuruttuler beni 8 cm ulastigi zaman ayakta ikindirdilar bebek insin diye. Sonra doktorum geldi 4 ikinmada dogdu. Ama sancilar siddetli arka arkaya geldiği icin doktorum kaslarin tam gevsemeye vakit bulamadi dogum ani zor oldu dedi.
Bu kadar hizli sancilar son ay yedigim 2 kilo hurmaya bagliyorum. Hurmalara meryem suresini okuyarak yedim hep. Gunde 6 hurma. Ayrica duzenli yuruyuslerin de faydasi olmustur zannimca. Sanci esnasinda beni tek rahatlatan sey ise kesinlikle deriiiin deriiinn nefeslee oldu. Bayagi rahatlatti beni. Kolayligi sanciyi uzun sure yasamadim ama zorlugu cok ust uste yasadim ve dogum ani zor oldu. Sonrasinda kanamam oldu beni hemen odaya cikarmadilar. Serum ilac derken sabah 6 da odaya ciktik. Kizim iyi, ben de iyiyim cok sukur. Allah herkese gonlunden gecen dogumu en hayirli sekilde nasip etsin...
Kizlar hepinizi etiketleyemedim ptlrensesimi 12 de kucagima aldim ikimizde gayet iyiyiz allaha şûkür 3250 kilomuz 52 cm boyumuz emme seanslarimizda gayet gúzel benim cadim tuttumu birakmiyo bizden bukadar teyzoslari darisi dogum yapacak canlara insallah
Canım benim damarlar sorunlu, daha önce ameliyat olmuştum ama rahim dağılmış, kaç yerde yapışmış, 20 kere kanama durdurdular. Tüple ilgili karar verecek durumda değildik, doktorun üstü başı inek kesmiş kasap gibiydi. Ağrım çok onun için ama kalkabiliyorum zor olsa da. Banyo da yaptım, şimdi bebişle bakışıyoruz.
Bugünki doğumları takip edemedim Allah analı babalı büyütsün inşallah
Kizlar etiketliyemedim kusura bakmayin hepinize ayri ayri tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. Biz sali gunune kadar hastanedeyiz cok sukur hersey gayet guzel gidiyor. Dogum yapan arkadaslara gecmis olsun Allah evlatlarini anali babali buyutsunNesrinay86 gozun aydin canim nihayet dogurmussun :) darisi dogurmamis diger arkadaslarin basina.
Aynen sağ sol çalkalama içeride parti var diyorum ben hattaKomple karnım oynuyo cnm seninde öylemi oluyo
Benim ilk hafta cok kotuydu canim bide hastaneye git gel Eziyet oldu
Ama.cok sukur simdi ikimizde iyiyiz duzene girerse uykularimiz sorun yok
Gece 4 ten beri emiyor ara ara uyukluyoruz ikimizde
Bugun kontrol var kilo az aldi mama destek vericek mi bakalim
Eşim duymuş canım bana sordu ben de bilmiyorum. İlk çocukta yararlanmamıştıkAraştıdığıma göre Rago marka 821 model korse çok işlevselmiş. Ben ona karar verdim. Doğum parasını duymuştum bir de süt yardımı mı varmış?
Araştırırsan bana da yaz :) aynen benimki de erken geldi, Doğum çantalarımızı bile hastaneye gitmeden tamamladımaynen canım yok daha hiç biri hakkında bilgim yok benimki baya bi erken geldi hazırlıksız yakalandım araştıramadım
Çok şükür haftanız güzel gelecekse de hoş gelsin bebişSerum veriyorlar susuzluktan bebegun kalp atisi cikmis olabilir.duzelmezse ve dogum baslamazsa kendileri baslatacak
Oyyy masallah sizee
Gozunuzaydin canimmm Allah anneli babali buyutsunArkadaşlar ben bebeğime kavuştum darısı diğer anne adaylarının başına inşallah.
Önümüzdeki cuma sezeryan olucam haftasından 10 gün önde gidiyor inşallah sağlıklı sıhhatli kavusuruz hepimiz.Iyi canim haftaya cuma tekrar cagirdi bi sorun varsa ogun alacak yoksa ayin 6si pazartesi gunu alacak sen ne yaptin tarih aldin mi
Serum veriyorlar susuzluktan bebegun kalp atisi cikmis olabilir.duzelmezse ve dogum baslamazsa kendileri baslatacak
Ay yok yaaa oglusumun pipisi ufacik usg de oyle gorunmus buyuk ekranda :) yalniz ayagi hep agzindaydi ya oylede dogdu oglan agagi suratindaydi :)) simdi birakti o huyunu.
Iyi canim haftaya cuma tekrar cagirdi bi sorun varsa ogun alacak yoksa ayin 6si pazartesi gunu alacak sen ne yaptin tarih aldin mi
Ben de dünden beri yazar diye takipteyim ama yazmadı henüz.B Busbebek06 dan haber var mi, dun doguma gidecekti galiba?
Allah razı olsun canımOkumuş olduğum yasini Şerif, mülk Suresi, kıyamet Suresi, cuma süresi, hasr süresi, amenerresulu, inşirah süresi, ayetel kürsi, İhlas Suresi, fatiha Suresi, bakara suresi, Felak ve nas Suresi her ne dileginiz varsa kabulü için fatiha ile aminleyenleyen herkeze hediyemdir.
Ben 3.5 sene önce süt parası aldım yüz küsur liraEşim duymuş canım bana sordu ben de bilmiyorum. İlk çocukta yararlanmamıştık
Ben de öğretmenim canım . Benim bildiğim süt parasını sigortalılar alabiliyor. Doğum parasını hepimiz alıyoruz. Yanılıyor olabilirim. Kızlarımın ikisinde de doğum parası aldım.süt parası almadımEvet medikallerdeki korseler yazmıştı bir arkadaş. Sen öğretmendin değil mi placebo ?? Doğum parası, süt yardımı gibi haklardan yararlanmış mıydın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?