2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun, gozunuz aydin. Genelde hizli ilerleyen dogumlarda oyle oluyor neyseki sorunsuz gecmis bitmis, yavrunuza kavusmussunuz.

Gozunuz aydin, masallah bebege. Epiduralin sorunsuz gecmesine sevindim, tutarsa buyuk rahatlik diyorlar.

Ne guzel bir fotograf :) Gecmis olsun, gozunuz aydin. Ameliyat zor olmus ama neyseki simdi hersey yolunda, bebek herseyi unutturur.

Bugünki doğumları takip edemedim Allah analı babalı büyütsün inşallah

Gozunuz aydin, boyle gelip biri ben de dogurdum yazinca hemen olup bitecek gibi geliyor insana, vaktiniz olursa detaylari da bekleriz.

Gozunuz aydin tekrardan. Hastanedeyken hemsireler her konuda yardimci/ogretici oluyormus, bi terslik olmasa da ben de biraz uzun kalip emzirmeyi filan iyice cozmeyi dusunuyorum.

secondlife gecmis olsun. Benim de dun biraz burnum kanadi, tansiyon 12/8 olmus, sicaklar zorluyor biraz. Hemen limonlu su ictim. Umarim duzelir tansiyon, arada olabilirmis, duzelmezse de sizin gununuz gelmisti zaten.

Okumuş olduğum yasini Şerif, mülk Suresi, kıyamet Suresi, cuma süresi, hasr süresi, amenerresulu, inşirah süresi, ayetel kürsi, İhlas Suresi, fatiha Suresi, bakara suresi, Felak ve nas Suresi her ne dileginiz varsa kabulü için fatiha ile aminleyenleyen herkeze hediyemdir.

Sariligi var mi canim

Oyy oyy cosmus buralar soyle gordugum kadariyla kacirmadiysam E Egepam Nesrinay86 dogum ypmis gozlriniz aydin gecmis olsun kizlar.umarim agri sziniz az olur hmn toparlnirsinz.
Ben uykuya hasret kizimla mucadele ediyorm ikimizde yeni hayatimiza alismaya calisiyoruz.
Gununu bkleyen herkese hayirlisagkikli ve kolay dogumlar diliyorum.

Serum veriyorlar susuzluktan bebegun kalp atisi cikmis olabilir.duzelmezse ve dogum baslamazsa kendileri baslatacak

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.

Ay yok yaaa oglusumun pipisi ufacik usg de oyle gorunmus buyuk ekranda :) yalniz ayagi hep agzindaydi ya oylede dogdu oglan agagi suratindaydi :)) simdi birakti o huyunu.

Nazar ettik oğlanın pipiyi.
Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah.
O ayacıklarını da öp benim için.
Kaynanan geldi mi bu arada ?

Iyi canim haftaya cuma tekrar cagirdi bi sorun varsa ogun alacak yoksa ayin 6si pazartesi gunu alacak sen ne yaptin tarih aldin mi

Hadi hayırlı uğurlu olsun
Sağ Salim sezaryen gününe kadar gidersin inşallah.

B Busbebek06 dan haber var mi, dun doguma gidecekti galiba?
Ben de dünden beri yazar diye takipteyim ama yazmadı henüz.

Allah razı olsun canım
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Eşim duymuş canım bana sordu ben de bilmiyorum. İlk çocukta yararlanmamıştık
Ben 3.5 sene önce süt parası aldım yüz küsur lira
Bu sefer hem süt hem bebek parası alacağız hepimiz
İlk bebekler için 300
İkinci 400
Üçüncü ve devamı 600 lira
2018 süt parası da 132 liraymış
732 lira para alıcam Allah bereket versin.

Evet medikallerdeki korseler yazmıştı bir arkadaş. Sen öğretmendin değil mi placebo ?? Doğum parası, süt yardımı gibi haklardan yararlanmış mıydın??
Ben de öğretmenim canım . Benim bildiğim süt parasını sigortalılar alabiliyor. Doğum parasını hepimiz alıyoruz. Yanılıyor olabilirim. Kızlarımın ikisinde de doğum parası aldım.süt parası almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…