2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah ömür versin, Arya büyüsün, sen de ikinciye hamile kal da sen de duy o soruları inşallah

Hayırdır neden yasakladı?
Tüpleri de bağlasaydı o zaman ?
Hamile kalırsın filan

Canım bugün bir kanlı ay varmış dermişim :) dün geceden beri kavga ediyoruz yedik resmen birbirimizi annemde kalacaktım sinirimden zorla getirdi eşim zaten çok alınganın pinpirigiZ her şeyi kafaya takıyoruz olacak böyle üzülme sen erkekler bazen düşünemiyor öyle şeyleri

Bana izin veren olmuyor canım gaz yapar diye. Bide gecen bizimkilerin yanında dediler emziren anne karpuz yemiş bebeği emzirmiş cocuk hastanelik olmuş diye hayatda izin vermezler artık.
Allah Allah belki o bebeğin alerjisi vardır. Kavun daha çok etkiler aslında karpuz mideye falan çok iyi geliyor

Selam kızlar aksam giremedim dısardaydım doğum yapan annelere hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün bebislerinizi inşallah
Az önce çamaşır asayım dedim karnımın üst kısmına bir sancı girdi çok fena oldum ya ama eğildiğim için oldu oturdum biraz nefes alıp verdim geçti gibi ama o an korktum valla

Denİcem cnm dr aslında garmastan yazmış ama ben lansinoh aldım diye almamistim. Yara olmadı ama sızlama çok ozellikle emerken sogani sadece suruyormuyuz? Bu arada benimki bazen saat başı emiyor yenidoğdugu için normalmidi
Agrilarim var biraz dikis yerinde canim oglusum dogdugu ilk saniyeden beri meme delisi yara icinde kaldi emzirirken cok zorlaniyorum ama 7/24 meme istiyo emmesede ustunde uyumayi seviyo. Birde cok fazla gazi var
Ayni durumdayız cnm suan bile gogsumdey ken yaziorum birde bugün her emme sonrası nerdeyse sulu kaka ypti nie o kadar fazla ypti anlamadim

2 gün bakmadım ama 8 dir gidiyor. Nedir bu 8? Neden yapılır? Bir de sonsuz işareti gibi yatayda mı bu 8? Yoksa düşey mi? Aydınlatın beni de
Ben de ilk kez duydum tasvir edemedim aşağı inmiyor benim oğlan onun için yapılıyormuş çömelerek yapınca yatay ayakta yapınca dikey oluyor sanırım

Hayırdır neden yasakladı?
Tüpleri de bağlasaydı o zaman ?
Hamile kalırsın filan
Canım benim damarlar sorunlu, daha önce ameliyat olmuştum ama rahim dağılmış, kaç yerde yapışmış, 20 kere kanama durdurdular. Tüple ilgili karar verecek durumda değildik, doktorun üstü başı inek kesmiş kasap gibiydi. Ağrım çok onun için ama kalkabiliyorum zor olsa da. Banyo da yaptım, şimdi bebişle bakışıyoruz.

Rabbim sağlık sıhhat versin sana inşallah
Çocuklarına da uzun ömür versin
Oy o bakıştığın kuzuyu kokla benim için annesi

Sizinkiler de geliyor gumbur gumbur merak etmeyin.boyle yazinca komik ama yasayinca buyuk stres.

Kizlar persembe gunu kahve leke gelmisti simdide karnimda agri var sanki buyuk lavabo ihtiyaci gibi gittim ona hala agri var ama.belimde kasigimda agri yok nornal dogum agrisi olabilirmi ona gore hast gidocemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…