2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar persembe gunu kahve leke gelmisti simdide karnimda agri var sanki buyuk lavabo ihtiyaci gibi gittim ona hala agri var ama.belimde kasigimda agri yok nornal dogum agrisi olabilirmi ona gore hast gidocemde
Bende de var o canim 7 den beri.ama bel agrisiyla.1 ihtimal geliyor olabilir.bence biraz dinlen gecmezse git.bazen olabiliyor.

Allah Allah belki o bebeğin alerjisi vardır. Kavun daha çok etkiler aslında karpuz mideye falan çok iyi geliyor
Kavun zaten annem duysa kendini yerlere atar bu ne diyor diye bu hamilelikde bile 1 kez yedim oda izin vermiyolardı. o cocuğun alerjisi vardır elbet ama bunların gözünde bir cocuğun bir şey alerji veriyorsa her cocukda verecek. Anlatmak cok zor ben zaten ağzımı acdığım an sen internetle yaşa, ordan sacma sapan şeyler öğren bize akıl ver diyor. Bir hatam oldumu sen o internete uy cocuğu hasta et anca diyor. Ben biliyorum işde canim işi, bunlar boyle anlatmakdan bile yoruldum cokdan pes etım artık. Onlar kendi kafalarına koyduklarnı yapıyor.

Ay ben doğurduğunu şimdi görüyorum kuzum. Oglusun her şeyi hazırlanana kadar bekledi daha beklemeyeyim demiş demek ki :) odasını falan kurmustunuz zaten :)
Hayırlı uğurlu olsun ikiniz de Allaha emanet olun:*

Geçmiş olsun canım, miyom da alındı mı ameliyatta

Kizlar etiketliyemedim kusura bakmayin hepinize ayri ayri tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. Biz sali gunune kadar hastanedeyiz cok sukur hersey gayet guzel gidiyor. Dogum yapan arkadaslara gecmis olsun Allah evlatlarini anali babali buyutsun Nesrinay86 gozun aydin canim nihayet dogurmussun :) darisi dogurmamis diger arkadaslarin basina.

Hahahahaha Allah canini almayaaa :) evet normal oglumun pipisi ufak cikti ya usg de ekrani buyutunce oyle gorundu galiba :)

Öylede zormuş valla Allah yardımcın olsun canım

Aslında hiç sallamamak lazım şu düşüncesizleri. Kaale aldıkça havalara giriyorlar. Sadece bebeklerimize kanalize olmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…