2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar bugün doğum yok değilmi benimde sabahtan göbek deliğimin bir karış soluna karnıma bir ağrı girdi ama sancı gibide değil kalkıp yürüdükçe oluyor neki bu sizde oldumu hiç

Kuzularin anasi zor mu doguruyordum ruyanda? Anlatsana biraz.kontrol olmayi beklitorym hala.sancim kasilmam var eve de yollayabilirler ama
O kadarini bilmiyorum canim benim topige yazmistin ruyamda dogum yaptim diye insallah kolay olur zor olmaz Allahin izniyle durumunu haberdar et yine merak ediyorum

Gurupca fenayiz ama genede benim oglanin okadar sakin durup boyle pat diye surpriz yapip gelmesi benide şoka soktu :) darisi diger bekleyenlere saglikla gelsinler insallah

Ay ben doğurduğunu şimdi görüyorum kuzum. Oglusun her şeyi hazırlanana kadar bekledi daha beklemeyeyim demiş demek ki :) odasını falan kurmustunuz zaten :)
Hayırlı uğurlu olsun ikiniz de Allaha emanet olun:*
Sagol canim valla odasini kurduk hastane cantasini hazirladim ve zaman kaybetmeden dogdu sukurler olsun. Darisi dogurmayanlara agustos annesi cikacakmi gurubumuzda merakla bekliyorum :)

Sagol canim darisi basina. Bende o yuzden son gune kadar sigorta kac gun oduyorsa hepsini kullanacam evden daha iyi hastane heleki dikisler varken

Hemmennnn opuverdim senin yerine teyzesi amin saol cumlemizinkini insallah. Kiz varya zaten kp gitti apar topar odayi kurduk cunku 2 gun sonra kv gelcwk diye. Kv geldi ertesi gun dogurdum utuler ve geri kalan isleri yukledim onlari yapiyo evde :)

T TubaSude bir yere başvurmak gerekiyor mu bu ücretler için acaba

Eşim muhasebeci ile konuşmuştu o zaman ziraat bankasına yatmıştı. Şimdi yine muhasebeciden öğreneceğiz nereye başvuru yapılıp alındığını.

Hemmennnn opuverdim senin yerine teyzesi amin saol cumlemizinkini insallah. Kiz varya zaten kp gitti apar topar odayi kurduk cunku 2 gun sonra kv gelcwk diye. Kv geldi ertesi gun dogurdum utuler ve geri kalan isleri yukledim onlari yapiyo evde :)

İyi olmuş sen yat hastanede o yapsın evde işleri.
Güzel güzel sakin kafa vakit geçir oğluş ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…