2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Olabilir canım. Doğum parasından Emin’im de süt parasından emin değilim. Bizim müdür bilgimiz yok dedi. Sen ne yapmıştın almak için ? Nereye başvurmuştun? Bir de PTT’ye yatıyormuş para doğru mu?

Ne zaman gidecektin dra bebis hareketleri var dimi bide akintinin rengine vs dikkat et de kaka yapma sorunu galan olmasin
Hareket buyuduğu için az ama sert var yani akıntımda süt beyazı hep her wc ye gitiğimde iç camaşırmi kontrol ediyorum. Dr ya cuma ya da diğer hafta böş zaman olduğunda yanı gidicez tabi dr muhakak gel dese musayıt bir zaman beklemem.

Hayirlisi bakalim canim dr kontrolunde oksan surekli aslknda bebegin beklemesi iyi bisey ama bu sekilde tedirgin oluyor insan

Hayirlisi bakalim canim dr kontrolunde oksan surekli aslknda bebegin beklemesi iyi bisey ama bu sekilde tedirgin oluyor insan
Hemde nasıl bide demiyormu 40 haftan bitiğinde kontrole gelmen lazım ama dr yok isdiyorsan gel diye o asıstanmı hemşiremi beni cıldirtdi yani sorumluluk almiyoruz ne yaparsan yap demek isdiyor işde.

Son düzenleme:
Hemde nasıl bide demiyormu 40 haftan bitiğinde kontrole gelmen lazım ama dr yok isdiyorsan vel diye o asıstanmı hemşiremi beni cıldirtdi yani sorululuk almiyoruz ne yaparsan yap demek isdiyor işde.
Orda varmi bilmiyorum ama biyle turkiyedeki gibi aile hekimligi yokmu en azindan kalp atisini gunluk takip etsen senin cektiklerini Allah goruyor canim insallah birsey olmaz korkma

Hemde nasıl bide demiyormu 40 haftan bitiğinde kontrole gelmen lazım ama dr yok isdiyorsan vel diye o asıstanmı hemşiremi beni cıldirtdi yani sorululuk almiyoruz ne yaparsan yap demek isdiyor işde.
Kiz bari doktordan yana sansli olaydin senin kvnin akrabasi herhalde oda.

Selam arkadaşlar sezeryanla doğum yapan anneler doğum sonrası hangi kıyafet daha rahat oluyo uzun gecelik mi kısa pantolonlu olanmi siz hangisini kullandınız acaba birde bu tek kullanımlık lohusa çamaşırı vardı ebebekte 4lü bunlar kullanışlı mi alalım mı

Sagol canim valla odasini kurduk hastane cantasini hazirladim ve zaman kaybetmeden dogdu sukurler olsun. Darisi dogurmayanlara agustos annesi cikacakmi gurubumuzda merakla bekliyorum :)

Ben adaylardan biriyim :)

Orda varmi bilmiyorum ama biyle turkiyedeki gibi aile hekimligi yokmu en azindan kalp atisini gunluk takip etsen senin cektiklerini Allah goruyor canim insallah birsey olmaz korkma
Yok canim nerde oyle bir şey aslında dr her gidişde ücretsiz kendisi kontrol etmeli ama işde gitigimizde o kadar kalabalık oluyorki asla insanla iygilenmiyor hep başkalarıyla karışdırıyor kendi ceplerne para isdiyor o zaman iygileniyor ama böyle imkansiz. Kac kez başkasnin sonuclarni benimki gibi alıp okumak isdiyor ben düzeltiyorum benimki bu diye her şeyi karışdırıyor.

Ben gecelik tarzi giydimkisa pantolunlu beli yuksek ise rahat olabilir mevsim sicakligina da baglinasil rahat edeceginiz

Öğretmenler de hem süt hem de çocuk parasını alacak değil mi? Başvuruyu nereye yapmıştın? Okulu aradım müdür bileğimiz yok dedi

Hatırlamıyorum ki canım birini 11 yıl önce doğurdum birini 6 yıl önce. Ben de sil baştan araştıracam. Öğrenince yazarım Ama postaneden almadım ilki elden verildi diğeri hesaba yattı Şimdi değişmiştir tabi

Dun illa hastanede kalcam dedi burda refakatci kalmiyor yasak sadece misafir saati var dun israr etti doktor kizdi biz burda neciyiz hastamiz bizim hastamiz her turlu oglanada anneyede sizden cok daha iyi bakiyoruz dedi eve yolladi :) baba dururken siz kimsiniz dedi bide ayy hic agzimi acmadim :)

Amanınnn o zaman da var mıymış bu ücretler hiç duymadım valla benim yeni haberim oluyor :)

Milana firuze canım dün doktorum iki tane çömelme hareketi gösterdi. Birinde sırtını duvara yaslayıp iki kısa nefes bir uzun nefes alıp vererek çömeliyorsun. Sırtın duvarda olacak Diğeri de ellerini bir yere tutunarak kurbağa gibi bacaklarını açıp çömelip kalkıyorsun. Bu hareketleri günde 20-30 kez yap dedi.belki faydası olur dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…