2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen hiç almadın mı canım? Hatta bir ara geçmişe yönelik alma hakkı vardı belli bir yıla kadar onu da araştır istersen belki hala alabiliyorsundır
Öyle mi? Kızımı 2013 Aralık’ta doğurmuştum. O zaman almamıştım bilmiyorduk. Bi soruşturayım canım teşekkürler:)

Doğum başlasın diye mi? Bende yürüyorum ama o kadar değil :) maşallah
Evet ben ramazandan beri günlük yürüyordum artık alışmışım galiba bi saat az geliyormuş daha yeni yorulacak kadar yürüdüğümü hissettim uzun zamandır yürüyünce yeni etki ediyor :)

Doğum yapan arkadaşlar dün benim oğlan sabahtan itibaren her emzirmeden sonra nerdeyse kaka ypti sulu kakada ypio bu kadar sık ypmasi ilk zmnlar normalmi acaba ilk kizimin nası yptiginı htrlamiorum. Hastanedeki hemşire ateş olmadigi sürece sorun yok dedi ama

Merhabalar oncrlikle gezerken topiğinize denk geldim daha 6 ay ömce bende boyleydim dedim allah bağislasin oglum simdi yanimda uyuyor. 2018 ocak annesi oldum allahim saģlikla kucaginiza almayı nasip etsin. Sezeryanla doğum yaptim sorularina yenit vermek istedim
gecelik oneririm ama kısa degil uzun
eger kapri tarzı giteceksen beli yukarda olsun
Tek kullanimlik lohisa kıloduna gerek yok normal lohusa kilodu al ve depend al derim

Senin kendi ailen nerde canım?

Ilk zamanlar bebekler her emdikden somra kaka yapıyolarmiş normalmis cnm sadece anne sutuyle beslenen bebegin sulu kaka yapmasi kadar dogal bir sey yok cnm yuregini ferah tut saglikla buyusun kuzu

Bende deniyeyim berki yararı olur. Tabi kaslar cok gücsüzleşdi günde 30 tane yapamasamda yapa bildiğim kadar yaparım.

Senin kendi ailen nerde canım?
Onlarda ayni canim yoksa 20 dk yol arabayla. Biliyorumki arayip azıcık sızlansam bana diye 2 cı bebeği yapdin ben sana zamanında aldır demedimi falan diycek. Annemlere gitiğimde bile hiç sesim cıkmadan bir yerde duruyorum yok kadına batıyorum işde surekli bağırıp cağrıp üzmek için neden arıyor.
Bazende güzel anı oluyor ama nedensa ben gitiğimde hep bir aksılık oluyor acısnı benden cıkarıyor.

Canım benim ya annelerin böyle olmasını hiç anlamıyorum benim ananemde böyle davranmış hep anneme çok küçük yaşta evlendirmiş hala annem torun sahibi olacak annemi telefonda aradığında bile ağlatır laf şöyler anne elbet ama ben annemi ondan koruma ihtiyacı hissediyorum artık o kadar üzülüyorum anneme Allah’a şükür annem hiç öyle bi anne değil tam tersine

Normal doğum düşünenler izlesin.
Mumkunseeşinede izletsin.
Gecen burda biri yazmişdi ismini hatırlamadım annesi doğuma girnek isdiyormuş ama kendisi isdemiyormuş. Anbesne bunu izletsin berki anlar.

Aslinda bunu benim iyliğim için yapdığnı düşünüyor onlarda soyuyup artık anlamamı isdiyor ki ben buraya ayıtim. Ablamada oyle ama ablam kendini savunduğu için ona batamiyor hata ikisi birleşip bana batıyorlar.

Hmm evlendiğin eve alışman için mi canım

Kızlar merhaba , kontrole geldim özel hastanede doktorum suyu çok azalmış yatışını yapıp pazartesi sezaryene alıcam dedi, normal yapmak istiyorum birde devlet hastanesinde kontrole geldim suyu gayet iyi hiç sıkıntı Yok dedi kime güveneceğimi şaşırdım

Canim bence devlette bir doktora daha gorun ve eger o da normal derse bi daha o doktora da gitme seni sezeryana almak icin elinden geleni yapacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…