2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah kuzucuklarına
İkisinin huyu suyu birbirine benziyor mu?
Mesela bir tanıdığımın ikizleri aynı mamayı yemiyordu?
Var mı farklılıkları?​
Sadece kaka yapmada farklılar berkin sık sık gazla birlijte çıkartıveriyır demir gündebir bazen onu da geçiyor ıkınarak sıkılarak ağlayarak berkinin toplamda yaptığını bir kerede yapıyor :)

Sagol canim valla odasini kurduk hastane cantasini hazirladim ve zaman kaybetmeden dogdu sukurler olsun. Darisi dogurmayanlara agustos annesi cikacakmi gurubumuzda merakla bekliyorum :)
Canim benim icime 1 agustos doguyor esim de 8 agustos diyor :) yani agustosta israrciyiz :)
Hemmennnn opuverdim senin yerine teyzesi amin saol cumlemizinkini insallah. Kiz varya zaten kp gitti apar topar odayi kurduk cunku 2 gun sonra kv gelcwk diye. Kv geldi ertesi gun dogurdum utuler ve geri kalan isleri yukledim onlari yapiyo evde :)
Ohh super olmus kv nin ellerine saglik zaten oturmaya gelmemisti herhalde :) #@
Dinsizin hakkindan imansız gelir dedikleri bu mu :)
Canimm cok normal cinarda ilk zamanlar gunluk 10 12 bez giderdi babasi kara kara düşünürdü :) simdide düşünmeye basladi :)

Diyecek hiçbirşey bulamıyorum Allah sana yardım etsin okudukça sinirlerim bozuluyor senin yükün gerçekten ağırmış

Merhaba , suan kaç kılo bebıs ben 38+2 deyım 3600 olmuş kılosu kasılmalar çok az cıkıyor. Kafa capı dahil 1 hafta önde bebiş herseyıyle. Bende korkuyorum haftaya gelmezse sanırım sezeryana dönecek
Merhaba 37+2 yim bende 3500 kilosu 7.aydan beridir yaklaşık 2 hafta önden gidiyo bizimkide. Bu bir hafta 10 gün içinde kendiliğinden gelmezse sezeryan kaçınılmaz gibi duruyo. Artık hakkımızda hayırlısı olsun. Saglıkla sıhhatle alalım bebişlerimizi kucağımıza da nasıl dogdugu çokta önemli degil benim için.

Amin canim, erkek mi bebeğin kafa capi nasıl benim de önde olduğu için doktor kafa capi 10 cm olursa normal olmaz dedi . 38+2 de 3600 kg 10 gün onde bizimki. Bide suyum artmış biraz geçen hafta karbonhidratı fazla kacirdim

Yok canım kız benimki. Herşeyi normal dedi doktor dün. Öyle kafa çapıyla ilgili herhangi birsey söylemedi yani. Sende içini ferah tut. Allahınizniyle az kaldı. Bende hiç dikkat etmiyorum artık yedigime içtiģime. Zaten zayıfladığı yok şişko kızımın :)

Haha aynen oyle diyolar canim oglusumla bi dinlendik bi dinlendik super geldi :) Allah gonlunuze gore versin dicem tarihler farkli :) hayirlisi olsun kuzu ne zaman isterse gelsin

Kızlar benim göğsümden gelen sıvı bu defa kanlı gelmiş normal mi bu sıkıştırmadım hiç

Selam canım benim doktorum da kafası haftasına göre büyük, normal olmayabilir dedi. Kendisi bayramda tatilde olacak, öncesinde beni sezaryen mi yapmaya çalışıyor şüphelendim Bu kafa ölçüsü ultrason kağıdında ne diye geçiyor acaba bir bilgin var mı?

BPD diye gecıyor canım kaç ölçüleri bana da 36 da demıstı ama başka doktora gıttım o da sadece kafası değil Bebek genel olarak önde dedi çatı muayenesi yaptı suan sorun yok normal olabilir dedı yeterki sancın gelsin kanala girsin benek dedi

BPD 94.30 mm yazıyor. 35+3 ken ölçüldü. Şimdi internetten değer aralıklarına baktım alt sınır 85 üst sınır 100 diyor benim haftam için. Kafam karıştı bu doktor neden böyle dedi ki. Bebeğim zaten baş aşağı duruyor. Ama böyle giderse pelvise yerleşmez sezaryen yapabiliriz dedi. Ben de beklemek istediğimi söyledim. Diğer herşey normalken beklemenin ne gibi bir zararı olabilir ki? Ah bu doktorlar

Kizlarrrr hastanedeyim tansiyonum aniden yükseldi (tansiyon hastasiyim zaten) nst hafif sancilar cikti 3cm acilma var. Yatis verdi doktor tansiyondan dolayi sabaha kadar dogmazsa suni sanci vercekler sabah Doktora kalsa sezeryan biz istemedik bi tehlikeli durum olmadigi sürece normal bekliyecez

Haha aynen oyle diyolar canim oglusumla bi dinlendik bi dinlendik super geldi :) Allah gonlunuze gore versin dicem tarihler farkli :) hayirlisi olsun kuzu ne zaman isterse gelsin
Anne ogul tadini cikarin canim :) insallah oglusun kv ye de sakinlik sefkat ne eksikse onu verir :) misler gibi anlaşırsiniz insallah :) amin canım bakalim benim kizimi biliyorsun kafasina gore takılıyor don diyoruz donmuyor cani istedigi gibi takılıyor muhtemelende ikimizin dedigi tarihten alakasiz bi tarihte gelecek hanımefendi :) :)

Son 1 saattir sag kasıgımda agrı var normalde de oluyo uzanınca vs gecıyo. Biraz iş güç yaptım öncesinde ondan mıdır acaba. Ben bi de sezeryan beklıyorım cok strese sokuyo bu agrılar beni

Hadi hayırlısıyla kurtulun inşallah günümüz aynı doğurganları gördükçe strese giriyorum heyecan basıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…