- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #62.481
Benim düşüncem o bebeği ben kucağıma alıp emzirmeden büyütmeden süt evladım diye düşünmem canım. Tabiki herkesin görüşü farklı. Kanser hastalarına da olur, sonuçta bir canlıya fayda olur.Bilmeden senin sütünü içen her çocuk senin süt çocuğun olur. Bilmen gerekli kimin içtiğini.
Ama şu var kanser hastaları bağışıklık için anne sütü içiyorlar. Bu konuyu araştırıp onlara süt bağışı yapabilirsin. Hatta Facebook ta da bir iki yerde görmüştüm.
Birkaç poşet de buzluğa at ilk süt çok değerli biraz daha büyüyünce biberonla da sakladığın sütü verebilirsin.
Sağol güzel dileklerin için canım.HAYIRLI OLSUN RABBIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CNM
Kuzum inancım o şekilde değil. Bir bebek o süte gereksinim duyacak, ben de diyeceğim ki, kusura bakma evladım, ben sana süt veremem ileride oğluma talip olursun falan. Bana o gelmiyor . Ben veririm kime gerek duyarlarsa ona verirler, rabbim de şifasını verir, benim tanımama gerek bile duymuyor. Ama şöyle düşündüm yarın bizim ebeye söylerim mahallede ihtiyacı olan varsa günde gelir alırNesrinay86 süt bağışında tercih varmı bilmiyorum ama varsa mutlaka aynı cins olmasını seç çünkü dinimize göre süt kardeşler evlenemiyor diye biliyorum. Nolur nolmaz riske atma
Canım bebiş acıkana kadar süt doluyor, yine memeden yiyoruz, sağdığım fazla kalıyor hep. Onu versem yine meme kalacak.Neden vermiyorsun canim anlamasim sútû bebise
Oyy Maşallah güzelim benimmm. Benimkine benziyormuş oğlun. Giysiler standart olsa kolaylıkla yutarım yani. Rabbim kem gözlerden esirgesin.Oyy maşallah pasayaa. Valla ogluşumun adi cikti sukur kucuk pipili yavrum :) evde kalcak dedim
Armut düşüyor sanırımO zaman gitmiyorum :) sağol kuzum bize de eğitimde bacaklarinizdan akar dediler ondan emin olamadım
Ohh aslan anneKv öyle şaka yapti direk tepki gösterdim oglumu alir giderim dedim hamilelikte gunahima cok girdi strese soktu ben hamileligimi yasayamadim odasi bitmeden doguma girdim oglum cok zayif dogdu 40. Haftasinda 2665 gram dogdu 3 kilonun üstünde olmasi gerekirken ve 2400 e düstü. Kp gelip beni sinir edip sutumun kesilmesine izin vermem parcalarim onu valla :) herkes ayagini denk alsin diye tehdit ettim kiz dogumdan sonra bisiler oldu bana :)
O tam aksa hiç birşey engel olmaz ama bazılarında birden akar benim 2 numarada öyle oldu bazılarında az az akar sen pedsiz takip et su ise doktora git canim
Ne var o tarafta anlamıyorum ayağının biri sürekli sağ bögrümde bildiğin vazgeçmiyorda hiç ultrasonda bi koydu doktor aleti oraya direk ayak tabanı çıktı çok komikti :)Aynı benimde öyle oluyor sağdan sağdan
İnşallah canım o kurtulmanın rahatlığını inşallah hissedicez yakında hepimizHaftanın 3 günü oğluşumun basketbolu var mecbur götürüyorum mesafe yakın da dediğin gibi sıcak çok fazla karnım kocaman oldu hareket zor haliyle.
Neyse sağlıkla doğurup kucağımıza alalım da bu zorluklarda çekilecek.
Aaa benimkiyle aynı bazen sağ böbreğe ayağıyla tekme atıyor o yükselen yerde popoymus doktor dedi başı ise hiç sorma sol kasıktaNe var o tarafta anlamıyorum ayağının biri sürekli sağ bögrümde bildiğin vazgeçmiyorda hiç ultrasonda bi koydu doktor aleti oraya direk ayak tabanı çıktı çok komikti :)
Canım öncesinde basket topu gibi oluyor ya, doğuma yakın sarkıyor aşağı yaşlıların göbeği gibi.Nesrinay86 kuzum bu armut göbek nasıl oluyor ya anlamadim.ben.:) internette de bulamadim
Teyzoslari buda benim prenses BERAY'ım
Kontrol vardı 35+2 yiz 48 cm 2650 gram herşey iyi ama biri 40 biri 70 e vuran ağrı cıktı nst de perşembe tekrar gel dedi
Canım öncesinde basket topu gibi oluyor ya, doğuma yakın sarkıyor aşağı yaşlıların göbeği gibi.
Hergun neden baktiriyorsun 8 yuksek bir deger degil benim kizimin 13 du sınır 16-17 zaten tedavi icin. Bir kez baktirdim bir daha kan aldirmadim hem yenidoğan tum bebeklerde olur karnina bacaklarina kadar inmedigi surece surun yok bol bol emzirmeye bak.Dún hastaneden cikarken baktilar 8 kúsúrdú deger yarin kac cikacak bilmiylrum devamli emdiriyorum emdikten sonra biberonlada sagdigimdan veriyorum canim çisi kakasi falanda iyi ama bilmiyorum birde yeni dogan bir bebek gùnde nekadar sûtle daoyar sacma bi soru gibi oldu sankim
Canım önce yüzde başlıyor sararma. Daha sonra gövde ve en son bacaklara iniyor. Panik yapma uzun uyumasina izin verme sürekli emzir, besle. Uyuma eğiliminde olsa da uyandır. Emzir.Bebegi sarilik olan annisler belirtiler neler acaba bilgi verirmisiniz
Valla oladabilir canım çünkü sızıntı şeklinde de gelebiliyomusKızlar su gelmesi sızıntı gibi olur mu demin namazda secdeden ayağa kalkarken bir ped dolusu sıvı geldi sıktım tutamadım. Ama bacaklarımdan akmadi günlük pedde kaldı su gibi bir akıntıydı. Anlamadım su gelmesi miydi
Canım ben biberonu ayrı aldım ama şimdi satışta olan süt sagma makinelerinde biberonun başlığı da veriliyor sanırım. Benim kullandığım süt sagma makinesi 8 yıllık o yüzden biberonu kullanılamaz olmuştu.Çok sevindim medela hakkındaki görüşünüze süt sağma makinasındaki biberonu kullanıyorsunuz değilmi? Güzel haberlerle gelin yarın:)
Çok teşekkür ederim canım. Yarın gelişmeleri mutlaka yazacağım. Dualarinizla Beboşum şifa bulacak inanıyorumCanim bende seb
Canim bende senin bebiş i merak ediyorum kolu nasıl oldu diye doktor sonrası yaz bize hep dua ediyorum hiç birşey olmamış gibi şifa bulsun
Gerçekten bazen yerimden sıçratıyor o böbreğe vurması çok fena bide sürtüyor benimki karnımın ortasına getiriyor tekrar böbreğime dayayarak götürüyor ayagınıAaa benimkiyle aynı bazen sağ böbreğe ayağıyla tekme atıyor o yükselen yerde popoymus doktor dedi başı ise hiç sorma sol kasıkta
dersin mesaneye sarılıp uyuyor her an çıkacak gibi wc den gelemiyorum
Kızlar sabah 5 te sancım başladı 12 gibi hastaneye geldik.nst de sancı 100 e çıkmış 2 cm de açıklık vardı acil sezeryana alındım.1 buçukta doğurdum.spinal oldu.bebeklerim küvözde ne kadar kalacakları da belli değil.benim de ağrım sızım çok.Allah herkese yaşatsın bu duyguyu herkesin yardımcısı olsun..
İnşallah hemen iyileşecek kınalı kuzu, Rabbim Şafi ismiyle şifa verecek annesi. Hayırlı haberlerle geleceksiniz.Canım ben biberonu ayrı aldım ama şimdi satışta olan süt sagma makinelerinde biberonun başlığı da veriliyor sanırım. Benim kullandığım süt sagma makinesi 8 yıllık o yüzden biberonu kullanılamaz olmuştu.
Çok teşekkür ederim canım. Yarın gelişmeleri mutlaka yazacağım. Dualarinizla Beboşum şifa bulacak inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?