2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim düşüncem o bebeği ben kucağıma alıp emzirmeden büyütmeden süt evladım diye düşünmem canım. Tabiki herkesin görüşü farklı. Kanser hastalarına da olur, sonuçta bir canlıya fayda olur.
HAYIRLI OLSUN RABBIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CNM
Sağol güzel dileklerin için canım.
Nesrinay86 süt bağışında tercih varmı bilmiyorum ama varsa mutlaka aynı cins olmasını seç çünkü dinimize göre süt kardeşler evlenemiyor diye biliyorum. Nolur nolmaz riske atma
Kuzum inancım o şekilde değil. Bir bebek o süte gereksinim duyacak, ben de diyeceğim ki, kusura bakma evladım, ben sana süt veremem ileride oğluma talip olursun falan. Bana o gelmiyor . Ben veririm kime gerek duyarlarsa ona verirler, rabbim de şifasını verir, benim tanımama gerek bile duymuyor. Ama şöyle düşündüm yarın bizim ebeye söylerim mahallede ihtiyacı olan varsa günde gelir alır
Neden vermiyorsun canim anlamasim sútû bebise
Canım bebiş acıkana kadar süt doluyor, yine memeden yiyoruz, sağdığım fazla kalıyor hep. Onu versem yine meme kalacak.
Oyy maşallah pasayaa. Valla ogluşumun adi cikti sukur kucuk pipili yavrum :) evde kalcak dedim
Oyy Maşallah güzelim benimmm. Benimkine benziyormuş oğlun. Giysiler standart olsa kolaylıkla yutarım yani. Rabbim kem gözlerden esirgesin.
O zaman gitmiyorum :) sağol kuzum bize de eğitimde bacaklarinizdan akar dediler ondan emin olamadım
Armut düşüyor sanırım
Ohh aslan anne

İnşallah canım o kurtulmanın rahatlığını inşallah hissedicez yakında hepimiz

Ne var o tarafta anlamıyorum ayağının biri sürekli sağ bögrümde bildiğin vazgeçmiyorda hiç ultrasonda bi koydu doktor aleti oraya direk ayak tabanı çıktı çok komikti :)
Aaa benimkiyle aynı bazen sağ böbreğe ayağıyla tekme atıyor o yükselen yerde popoymus doktor dedi başı ise hiç sorma sol kasıkta
dersin mesaneye sarılıp uyuyor her an çıkacak gibi wc den gelemiyorum

Canım öncesinde basket topu gibi oluyor ya, doğuma yakın sarkıyor aşağı yaşlıların göbeği gibi.

Heh bildim bildim tam olarak benimki
Evet benimki armut olmuş o zaman düşsün artık olgunlaştı :))

Hergun neden baktiriyorsun 8 yuksek bir deger degil benim kizimin 13 du sınır 16-17 zaten tedavi icin. Bir kez baktirdim bir daha kan aldirmadim hem yenidoğan tum bebeklerde olur karnina bacaklarina kadar inmedigi surece surun yok bol bol emzirmeye bak.

Bebegi sarilik olan annisler belirtiler neler acaba bilgi verirmisiniz
Canım önce yüzde başlıyor sararma. Daha sonra gövde ve en son bacaklara iniyor. Panik yapma uzun uyumasina izin verme sürekli emzir, besle. Uyuma eğiliminde olsa da uyandır. Emzir.
Ben hep 2 saatte bir uyandırdım zorla ve emzirdim. Meme ve biberonu reddettiginde enjektör ile besledim. Sütümün yetmediği yerde mama verdim vermeye de devam ediyorum.

Valla oladabilir canım çünkü sızıntı şeklinde de gelebiliyomus

Kızlar sabah 5 te sancım başladı 12 gibi hastaneye geldik.nst de sancı 100 e çıkmış 2 cm de açıklık vardı acil sezeryana alındım.1 buçukta doğurdum.spinal oldu.bebeklerim küvözde ne kadar kalacakları da belli değil.benim de ağrım sızım çok.Allah herkese yaşatsın bu duyguyu herkesin yardımcısı olsun..

Çok sevindim medela hakkındaki görüşünüze süt sağma makinasındaki biberonu kullanıyorsunuz değilmi? Güzel haberlerle gelin yarın:)
Canım ben biberonu ayrı aldım ama şimdi satışta olan süt sagma makinelerinde biberonun başlığı da veriliyor sanırım. Benim kullandığım süt sagma makinesi 8 yıllık o yüzden biberonu kullanılamaz olmuştu.

Canim bende seb

Canim bende senin bebiş i merak ediyorum kolu nasıl oldu diye doktor sonrası yaz bize hep dua ediyorum hiç birşey olmamış gibi şifa bulsun
Çok teşekkür ederim canım. Yarın gelişmeleri mutlaka yazacağım. Dualarinizla Beboşum şifa bulacak inanıyorum

Aaa benimkiyle aynı bazen sağ böbreğe ayağıyla tekme atıyor o yükselen yerde popoymus doktor dedi başı ise hiç sorma sol kasıkta
dersin mesaneye sarılıp uyuyor her an çıkacak gibi wc den gelemiyorum
Gerçekten bazen yerimden sıçratıyor o böbreğe vurması çok fena bide sürtüyor benimki karnımın ortasına getiriyor tekrar böbreğime dayayarak götürüyor ayagını

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla çıkarsınız inşallah hastaneden. Kız mıydı senin bebeklerin cinsiyeti?
Spinal olanlar sade kahve içiyorlardı sanırım. Sen de iç canım şifa olsun inşallah.

İnşallah hemen iyileşecek kınalı kuzu, Rabbim Şafi ismiyle şifa verecek annesi. Hayırlı haberlerle geleceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…