- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #62.461
Dún hastaneden cikarken baktilar 8 kúsúrdú deger yarin kac cikacak bilmiylrum devamli emdiriyorum emdikten sonra biberonlada sagdigimdan veriyorum canim çisi kakasi falanda iyi ama bilmiyorum birde yeni dogan bir bebek gùnde nekadar sûtle daoyar sacma bi soru gibi oldu sankimÇok uyku hali oluyor yüzü ve göz bebeklerinde sarılık oluyor canım.
Bol bol emzireceksin uykuya fazla izin verme uyandır emzir. Emecek çiş yapacak atacak vücudundan. Değer çok fazla çıkmadıysa korkma endişe etme geçer.
38. Haftada alıyor canım
Kanala girme riskini göze almadan
Zaten organ gelişimi tamamlanmış oluyor ileri haftalar sadece bebeği büyüttüğü için risk almayı sevmiyor doktorlar.
Mesela bunda 37+6 da sezaryen olacağım tarihi biz verdik problem yok dedi.
Sen surekli emzir yarim saatte bir ne kadari yok su an icin hem sutun artar hem bebegin kilo alir birde bebegin gelisimine gore de soyler dr ayrica cis yapiyorsa ki bu doydugu anlmina gelir sutun varsa ve emiyorsa bunlari takmaDún hastaneden cikarken baktilar 8 kúsúrdú deger yarin kac cikacak bilmiylrum devamli emdiriyorum emdikten sonra biberonlada sagdigimdan veriyorum canim çisi kakasi falanda iyi ama bilmiyorum birde yeni dogan bir bebek gùnde nekadar sûtle daoyar sacma bi soru gibi oldu sankim
Bebeğe göre değişir iştah haliDún hastaneden cikarken baktilar 8 kúsúrdú deger yarin kac cikacak bilmiylrum devamli emdiriyorum emdikten sonra biberonlada sagdigimdan veriyorum canim çisi kakasi falanda iyi ama bilmiyorum birde yeni dogan bir bebek gùnde nekadar sûtle daoyar sacma bi soru gibi oldu sankim
Tadı filan kalmadı ki son günlerin canım ya valla fenayım akşama kadar ter döktüm Halim kalmadı hiç şimdi ölü balık gibiyimAnammm kiz sen daha dogurmadinmi :) son günlerinin tadini cikar canim. Bugun topuktan kan aldilar canim gitti oturdum agladim oglum agladikca cok kötü oldum
Tadı filan kalmadı ki son günlerin canım ya valla fenayım akşama kadar ter döktüm Halim kalmadı hiç şimdi ölü balık gibiyimyine agrımda başladı ühü ühü yani
Aynen öyle canım benimde 16 gün ama başkası dese çok az derdim ama gerçekten günler geceler çok zor geçiyor bana gündüzleri dışarı çıkmamaya çalış canım ya allah korusun tansiyonun falan yükselir arabada olsa sıcak o kadar kötü vuruyor ki tepene mahvediyor insanı bide bu haliyleAllah hepimizin yardımcısı olsun
Bugün ben de çok zorlandım
17 gün daha var bir yandan çok çabuk bitti diyorum, ama sonra bir ağırlık geliyor ,kasıklarım acımaya başlıyor nasıl geçecek bu günler diyorum. Bir de sıcak bastırıyor üzerine. Oğlumu basketbola götürdüm ben mi arabayı kullandım araba mı beni kullandı bilemedim.
Dogurtsalar ne guzel olurdu ama iyiki olmamis dün gece tam 28 dogum olmus orda artik odalarda yer kalmamış zaten kuzeniminde sancısı kaçmış 4 cm açıklıkla sabah eve gitmis sancı filan olmayinca o bile doguramamis korkudanBanada hemşire burda biz bebek bezinin büyüklerini takıyoruz sonrada gece pedleri yeter dedi bende ultra gece koydum bir paket depend gerek yok dedi almadım. Kilot gibilerden kontrolümüz,wc vs zor olur dedi
Senide araya kaynatıp doğurtmamışlar iyi ki
Bence soru saçma değil ciddi durum olabilir allerji vs git mutlaka
Günlerimiz aynı benimde inşallah yarında sabredersek çarşamba sabah doğuma giriyorum
Evet bencede ali baran güzel adıyla yaşasınAli Baran güzel
Benim oğlumun adı da Ali Mirza
Ali’nin ayrı bir ağırlığı var olgun oluyorlar ve maşallah okulda da başarılı oluyorlar.
Çok sevindim medela hakkındaki görüşünüze süt sağma makinasındaki biberonu kullanıyorsunuz değilmi? Güzel haberlerle gelin yarın:)Datluş anneler bizim bugün sarılık değerimiz düşüşe geçmiş. Beboşumun eline her iğne batirdiklarinda beni benden aldılar ama çok şükür ki artık sadece kilo kontrolü için çocuk doktoruna gideceğiz.
Yarın da ortopedist ve norolog randevumuz var onlar da en az bugün kadar iyi geçerse değmeyin keyfimize
Bir de beboş sarılık olduğu için mecburen mama desteği ile süreci atlatma çalışıyoruz. Mamayi beboş beni emmeyi bırakmasın diye anne meme ucuna benzer bir biberon kullanarak veriyorum. Ben çok memnunum. Kullanan annelerin yorumlarını okuyarak aldım bu biberonu. Bazı bebeklerde ise yaramamis ama çok şükür bizde sorun olmadı. Beboş hem beni emiyor hem de biberondan emiyor. Biberonun markası Medela Calma.
Aynı zamanda 8 sene önce yegenim için aynı markanın süt sagma makinesini almıştım. Kaç çocuk büyüttü hala ilk gün performansında çalışıyor. Tavsiye olunur
Canim bende sebDatluş anneler bizim bugün sarılık değerimiz düşüşe geçmiş. Beboşumun eline her iğne batirdiklarinda beni benden aldılar ama çok şükür ki artık sadece kilo kontrolü için çocuk doktoruna gideceğiz.
Yarın da ortopedist ve norolog randevumuz var onlar da en az bugün kadar iyi geçerse değmeyin keyfimize
Bir de beboş sarılık olduğu için mecburen mama desteği ile süreci atlatma çalışıyoruz. Mamayi beboş beni emmeyi bırakmasın diye anne meme ucuna benzer bir biberon kullanarak veriyorum. Ben çok memnunum. Kullanan annelerin yorumlarını okuyarak aldım bu biberonu. Bazı bebeklerde ise yaramamis ama çok şükür bizde sorun olmadı. Beboş hem beni emiyor hem de biberondan emiyor. Biberonun markası Medela Calma.
Aynı zamanda 8 sene önce yegenim için aynı markanın süt sagma makinesini almıştım. Kaç çocuk büyüttü hala ilk gün performansında çalışıyor. Tavsiye olunur
Canim bende senin bebiş i merak ediyorum kolu nasıl oldu diye doktor sonrası yaz bize hep dua ediyorum hiç birşey olmamış gibi şifa bulsunDatluş anneler bizim bugün sarılık değerimiz düşüşe geçmiş. Beboşumun eline her iğne batirdiklarinda beni benden aldılar ama çok şükür ki artık sadece kilo kontrolü için çocuk doktoruna gideceğiz.
Benim kız ağrılar kasıktaBişey sorucam kız anaları sizin yalancı sancılarda belden mi geliyor erkeğin agrısı belde kızın agrısı kasıkta olur diyorlar benim yalancılar hep belimde oluyor acaba bunun bi kaç katı mı yoksa daha mı farklı diye size bi sorayım dedim :)
Her bebekte olur canim sen emzirmeye devem et çıksada düşer merak etmeKizlar bu benim kizçede sarilik cikti sanki okadarda emiyo hem beni hem biberon kakasi cişide iyi bizim için dua edin degeri fazla yúkselmemis olsun
Sudur idrar olsa tutardın suyu tutamazsın pedi çıkar devam edecek mi takip etKızlar su gelmesi sızıntı gibi olur mu demin namazda secdeden ayağa kalkarken bir ped dolusu sıvı geldi sıktım tutamadım. Ama bacaklarımdan akmadi günlük pedde kaldı su gibi bir akıntıydı. Anlamadım su gelmesi miydi
Masallah rabbim korusunOyy maşallah pasayaa. Valla ogluşumun adi cikti sukur kucuk pipili yavrum :) evde kalcak dedim
Sudur idrar olsa tutardın suyu tutamazsın pedi çıkar devam edecek mi takip et
Aynı benimde öyle oluyor sağdan sağdanEki Görüntüle 2173958 Yamulanlarda bugün biz
Tabi sırtını oğluna dayadın nede olsa artıkın bir kv asayişinKv öyle şaka yapti direk tepki gösterdim oglumu alir giderim dedim hamilelikte gunahima cok girdi strese soktu ben hamileligimi yasayamadim odasi bitmeden doguma girdim oglum cok zayif dogdu 40. Haftasinda 2665 gram dogdu 3 kilonun üstünde olmasi gerekirken ve 2400 e düstü. Kp gelip beni sinir edip sutumun kesilmesine izin vermem parcalarim onu valla :) herkes ayagini denk alsin diye tehdit ettim kiz dogumdan sonra bisiler oldu bana :)
O tam aksa hiç birşey engel olmaz ama bazılarında birden akar benim 2 numarada öyle oldu bazılarında az az akar sen pedsiz takip et su ise doktora git canimSu gelse günlük ped akmasına engel olamaz di mi?
Haftanın 3 günü oğluşumun basketbolu var mecbur götürüyorum mesafe yakın da dediğin gibi sıcak çok fazla karnım kocaman oldu hareket zor haliyle.Aynen öyle canım benimde 16 gün ama başkası dese çok az derdim ama gerçekten günler geceler çok zor geçiyor bana gündüzleri dışarı çıkmamaya çalış canım ya allah korusun tansiyonun falan yükselir arabada olsa sıcak o kadar kötü vuruyor ki tepene mahvediyor insanı bide bu haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?