2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dún hastaneden cikarken baktilar 8 kúsúrdú deger yarin kac cikacak bilmiylrum devamli emdiriyorum emdikten sonra biberonlada sagdigimdan veriyorum canim çisi kakasi falanda iyi ama bilmiyorum birde yeni dogan bir bebek gùnde nekadar sûtle daoyar sacma bi soru gibi oldu sankim

Bende 37 +6 dogum yaptim canim banada organlari gelisimi tam oluyo ozaman desi

Sen surekli emzir yarim saatte bir ne kadari yok su an icin hem sutun artar hem bebegin kilo alir birde bebegin gelisimine gore de soyler dr ayrica cis yapiyorsa ki bu doydugu anlmina gelir sutun varsa ve emiyorsa bunlari takma

Bebeğe göre değişir iştah hali
Sen aynı şekilde devam et değer çok yüksek değil zaten yüksek olsa çıkarmazlar. İçini ferah tut düşer değerleri.

Anammm kiz sen daha dogurmadinmi :) son günlerinin tadini cikar canim. Bugun topuktan kan aldilar canim gitti oturdum agladim oglum agladikca cok kötü oldum
Tadı filan kalmadı ki son günlerin canım ya valla fenayım akşama kadar ter döktüm Halim kalmadı hiç şimdi ölü balık gibiyim yine agrımda başladı ühü ühü yani

Tadı filan kalmadı ki son günlerin canım ya valla fenayım akşama kadar ter döktüm Halim kalmadı hiç şimdi ölü balık gibiyim yine agrımda başladı ühü ühü yani

Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bugün ben de çok zorlandım
17 gün daha var bir yandan çok çabuk bitti diyorum, ama sonra bir ağırlık geliyor ,kasıklarım acımaya başlıyor nasıl geçecek bu günler diyorum. Bir de sıcak bastırıyor üzerine. Oğlumu basketbola götürdüm ben mi arabayı kullandım araba mı beni kullandı bilemedim.

Aynen öyle canım benimde 16 gün ama başkası dese çok az derdim ama gerçekten günler geceler çok zor geçiyor bana gündüzleri dışarı çıkmamaya çalış canım ya allah korusun tansiyonun falan yükselir arabada olsa sıcak o kadar kötü vuruyor ki tepene mahvediyor insanı bide bu haliyle

Dogurtsalar ne guzel olurdu ama iyiki olmamis dün gece tam 28 dogum olmus orda artik odalarda yer kalmamış zaten kuzeniminde sancısı kaçmış 4 cm açıklıkla sabah eve gitmis sancı filan olmayinca o bile doguramamis korkudan

Çok sevindim medela hakkındaki görüşünüze süt sağma makinasındaki biberonu kullanıyorsunuz değilmi? Güzel haberlerle gelin yarın:)

Canim bende seb
Canim bende senin bebiş i merak ediyorum kolu nasıl oldu diye doktor sonrası yaz bize hep dua ediyorum hiç birşey olmamış gibi şifa bulsun

Sudur idrar olsa tutardın suyu tutamazsın pedi çıkar devam edecek mi takip et

Tabi sırtını oğluna dayadın nede olsa artıkın bir kv asayişin

Haftanın 3 günü oğluşumun basketbolu var mecbur götürüyorum mesafe yakın da dediğin gibi sıcak çok fazla karnım kocaman oldu hareket zor haliyle.
Neyse sağlıkla doğurup kucağımıza alalım da bu zorluklarda çekilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…