2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok mutlu olun bebişlerinizle.Senin ikizdi sanırım çok tatlı yaaaa... Spinal anestezi olmuşsun nasıl geçti doğumun kaç dakika sürdü giriş ve çıkışın?

Yemekte çok fena ağrım vardı ve karnımı kasarak geliyordu yine sevindirik oldum bu hızda artarsa gece dogururum diye düşündüm ki kayınvalideme geldik yürüyerek ilk defa arabasız denedik 40 dk yürümenin sonucu benim tembel içerde yatmanın daha karlı olacağını düşündü galiba agrı yok oldu

Insallah bitecek canim,hala sanci açılma vs yok mu

Hakkinizda hayırlısı olsun canim.insallah cok bekletmez bebisin hemencecik geliverir

Senin minnak kesin kararli gibi gözüküyor canim :) bisey sorucam hamileligin basindan beri hareketli miydin

Gelmeyecek bizimkiler. Herkes doğuracak biz doguramicaz biz Eylül annesi olabiliriz :)))

O zaman 38+3 normal bir tarih gideyim pasa pasa olayim sezeryanimi baska da alternatif yok zaten bebis ters

Senin minnak kesin kararli gibi gözüküyor canim :) bisey sorucam hamileligin basindan beri hareketli miydin
Maalesef canım mecburi olarak 6 ay yattım ben ilk dört ay düşük tehlikem sonrada 7. Aya kadar erken dogum riskim vardı

İnşallah ona gerek kalmadan doğar canım

Slm kızlar benim oğlanla bı yandanda kızımla ilgilemekten yazamadım umarım herkes iyidir. Bugün oğlumun ilk doktor kontrolu vardı kontrolumuz çok iyi geçti hastaneden cikarken 100 grm vermisti tekrar 100 grm üstünde kilo almis dr sütun güzel yarıo çok iyi dedi bol bol anne süTune devam edicez sarılık değeride normal çıktı işitme testimiz başarılı geçti 15 günlük olduğunda tekrar görmek istedi doktorumuz. Şimdilik benim oğlan emiyor uyuyo tekrar emiyor yine uyuyo gününü böyle geciriyo ama kizimin biraz huyu değişti duygusallasti alışmaya calisio kardesine birde nezle oldu iyice huysuzlasti inş biran önce duzelir

Allahim inşallah saglikla kucağımıza almayi nasip eder canim doktoruma guvenmek istiyorum ama daha onceki doktordan dilim yandigi icin korkuyorumda
Canim Doğumda tam olRak kaç haftalık olacaksın benimde 38+4 te tarih verdi doktorum bende erken mi acaba diye düşünüyorum ilk oğlumda tam
39 haftalıktım
Canm sızıntı gibi geldiginde oluyormus öyle duydum birde bisey sorucam ben secdeye varamıyorum malum karinla, oturarak kılıyorum peki sen nasıl başarıyorsun ? Çünkü ben otur kalk yaparken bile zorlanıyorum bende mi bi gariplik var

Oyy maşallah pasayaa. Valla ogluşumun adi cikti sukur kucuk pipili yavrum :) evde kalcak dedim

Masallah kuzum Allah nazardan korusun nasıl tatlı :)

Anaaa :)))) Benim karnım da tam da böyle oluyor
Agri eşliğinde yalancı kasılma bumu şimdi yaa doktora soruyorum yalancı kasılmadır diyor

Canim Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin, gözünüz aydın.. bebislerde sende insallah carcabucak toparlanırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…