2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Belki hareketi mideni kaldırmıştır baskı yapınca alttan genelde benimki hareketliyken kaynama bulantı daha çok oluyor ben gece yemek yemiştim o beni mahvetti sabaha kadar midem agzımdaydı berbattı gerçekten
Bebek kanala girmeye çalışırken de mide bulantısı çok oluyormuş ,dün sordum doktorum söyledi. İnşallah sizinkiler girsin kanala da ,benim ki otursun oturduğu yerde ne işi var kanalla. Beklesin sezaryen gününü.

En son gittiğimde kanala girmiş mi veya açılma var mı diye bakmadı hiç öncekinde bakmıştı 37 de daha girmemiş açılma Yok demişti ama canım bilmiyorum ben yeni keşfettim bazen çok acıkınca bulanıyor yada çok doluyken midem

Varsa gliserin kullan canım. Benim evde hemaroid için fitil vardı, zaten sürekli wc gitmekten zorlamaktan da tekrarladı onu kullandım iki gün.
Geçmiş olsun benimde iki gün gaz çıkmadı resmen içimde sancı şeklinde gaz pıtpıt vurdu dedim bebekmi unuttunuz içerde vurup duruyor. İkinci gün eşim milupa rezene çayı aldı anneler için hem gaz hem süt arttırma çok iyi geliyor. Bebeğin gazınada faydası var diyorlar.

Bize 1 kez yıkayabilirsiniz kordonu ıslatmadan dediler 3. Gün yıkadık hafiften. Başını yıkadık vücudunu yıkarken gögüs pedi koyup bağladık göbeğine bende elimle tuttum bir kişide hemen bi su döküp yıkadık.

Suyun içine veya ıslattığım pamuğa bebe yağı sürüyorum bez bölgesi için kurutmasın diye ama bakalım faydası olur inşallah. Bizim bir arkadaş kutuya bebe yapı su ve pamuk hazılayıp ıslak mendil gibi günlük onu kullanıyordu. Ben her seferinde yapıyorum şimdilik. Yarın bepantene i sorucam olursa ondan alıcam. Boğaz altına vs katlanan yerlere yumuşak bir mendil koy ıslak kalmasın ten tene değmesin diye. Başını kısada olsa tutuyor şükür. Sese alışsın diye esirgemiyorum ama ani seslerde uyanıyor. Işık ani açılınca gözünü sıkıyor. Şimdilik tepkilerimiz bu kadar yarın kontrol ve topuk kanı var. Senin kızda neler var hergün değişiyor tepkileri çünkü

Ola bilir canım ama kılosnun bu kadar fazla olması bana göre öyle gelmiyor şekerim falanda yokdu ki.
39 da 3470 gram cıktı en fazla 2 hafta ireli cıkmiş olur ki 13 haftada da ayni cıkdı günü o zamandan bu zamana untrason olcumu ile takıbi yapılıyor hep. Ve untrasona girdiğimde sadice adet tarıhmi soruyor bende adet tarıhmin olmadığnı söylüyorum sadıce gecen bu kadar cıkmışdı hiç demedim.
Tabi yinede bilmiyorum usg ye de vok guvenmemek lazım.

Ben bu cocuktan bisi anlamadim bugunde hic yerinde durmuyor bir ark bebegide boyle oldu sonra suyu geldi uyuyamiyorumda :)
Valla kuzum benim oglan hic hareket etmiyordu cok sakindi suyum geldikten sonra hareketlenmeye basladi ve suyum azaldikca hareketleri cogaldi. Herkeste farkli oluyor demekki belli olmuyor.

Valla kuzum benim oglan hic hareket etmiyordu cok sakindi suyum geldikten sonra hareketlenmeye basladi ve suyum azaldikca hareketleri cogaldi. Herkeste farkli oluyor demekki belli olmuyor.
Suyumu azalmistir yani anlamadimki ark bebegide suyu gelmis cokca sonra hareketlenmis dr demis bebek panik olmustur :)

Herkese meraba kizlar bende sonunda yavrumu dun kucagima aldim biraz sıkıntılı bir surec gecirdik ama cok sukur suanda ikimizinde saglik durumu iyi 4 agustos annesi oldum allahim diger dogum yapacak arkadaslarimin yardimcisi olsun
Gözün aydin canım. Allah annalı babalı buyutsun.

Doktorlar ikisi de öyle söyledi diye canım. Yıkamayın dediler. Ama bebişi yatırıyorum havluya, sabunlu pamuk, sonrası da temiz pamuklarla bir güzel siliyorum. Yıkanmış kadar oluyor.
Aaa ben gobek bagi dusmeden yikadim ama benim oglus 10 gun oldu gobegi dusmedi daha 7. gununde yikadim.

Herkese meraba kizlar bende sonunda yavrumu dun kucagima aldim biraz sıkıntılı bir surec gecirdik ama cok sukur suanda ikimizinde saglik durumu iyi 4 agustos annesi oldum allahim diger dogum yapacak arkadaslarimin yardimcisi olsun
Hayırlı olsun canim normal mi oldu darısı bekleyen herkese rabbim uzun ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…