2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım dediğin gibi normal olmazsa sezaryan olsun bunun önemi yok. 4 agustos gitmeyi planlıyordum ama hafta sonu araya girdi yarın muhakak gidicez. Bide burda cok fazla buyuk risk olmıyorsa sezaryan yapmıyorlar zaten ama yarın suni sancı için gidip talep edicem. Bebeğin durumna göre ya gün verir ya yatış yapılır diye düşünüyorum.

Firuze sen dogur ben rahatliycam valla hayirlisiyla kucagina alsan kanepe hali falanmi kaldirsan sancin baslasa
Onuda yapdım desem?!.
3 kanepeyi cekip suprup sildim altıni.
Kv halımı yıkadı sabah islak ağır halıyı bereber kaldırdık serdik gerci bana cok ağırlık vermedi coğusunu kendi kaldırdi. Ama hiç bir şeyin hayrı yok bana. Benim kız oralara japon yapışdırıcısıyla yapışdırdı bağladı kendini sanırım. Böyle inat olurmu ya.
Ama yarın gidicem artık zorla doğurucam kızı ondan olsa daha cok beklerim ben.

Bebeğinizin midesi küçücük, doyar mı diye endişe yapmayın. Doymuyor bu çocuk aç, diyen kim olursa olsun dinlemeyin, yorum yapmamasını rica edin. İlk doğumumda başkalarını çok dinledim ve hep mama destekli gittik. Halbuki çok istiyordum emzirmeyi ve bir yaşından sonra mamayı bırakıp iki yaşına kadar emzirdim de. Sadece emzirin, bol su için ve dinlenin. Bir de ben çok içmiştim ama rezenenin tavsiye edilmediğini sonradan öğrendim. Bu kez su, kaynar ve az şekerli komposto içsem yeter diye düşünüyorum.

Reactions: D-E
Senin geç döllenme olabilir mi? Belki düşündüğün kadar ileri değildir haftası. Bir de iriyse bebek yanıltabilir.

Gelir tabiki canım. Memeye yapışık aşk yaşayın yeter demek cimcime açken kavga ediyor ha kuzumm yaa. Canım birşey diyeceğim acaba sırtını üşğtmüş kuluç yapmış olabilirmisin? Malum sıcaktan kendimizi heryere attık. Eğer öyle bir ihtimal varsa sıcak duş sonrası güzel bir masaj yaptır, kanallar açılsın bitanem. Ama sen istedikten sonra sütün kaçarı yok illa ki getirirsin , üzülme sakın

Canım yaa . Gaz sancısı ne kadar nalet birşeymiş öyle. Ben iki gün fitil kullandım canım az çok öyle rahatlaya bildim. Sonra düzeldi çok şükür

Sagol canım bu gün 41+3 oldum
Yarın dr gidicem artık cantamı lıp suni sancı isdiycem bakalım ne olca.
Siz nasılsınız alıştınızmı yeni düzene artık.
allah yardimcin olsun canım epey olmus git bencede..
Biz yeni hayatimiza yeni yeni alisiyoruz.lohusalik ta zormus hamilelikte.dogum kadini cok yipratiyor ya ama evlat herseye bedel.cok şükür bugunumuze..yeni yasantin cok y9rucu olucak biliyorsun son gunun bile tadini cikar

Senin geç döllenme olabilir mi? Belki düşündüğün kadar ileri değildir haftası. Bir de iriyse bebek yanıltabilir.
İlk günen untrason olcumleriyle takıp ediliyor sat yok emzirerek hamile kaldım regil olmuyordum. Bu yuzden bende ne olduğnu bilmiyorum tam.

Cok değil cok cok cok zor olucak buna eminim ben ama bu halımlede yatıp dinlendiğim söylenemez. İşi bitiğinde ve boyle bayılacak gibi olmadığım sure uzanmıyorum bile hiç dinlenmeue şimdiden cok hasretim. 3-4 yil daha bana dinlenmek yok buna eminim.
Hata ömür boyu.
Siz yakında alışırsınız inşallah kolay değil bunu zaten kimse söylemiyor ama değer.

Kızlar korse meselesini ben kaçırdım. Ne tür bi korse aldınız internetten mi sipariş ettiniz, varsa resim atar mısınız? Birde doğumdan hemen sonra takılıyor mu dikişli yere zarar yada acı vermiyor mu? Etrafımda annemler falan da bilmiyor bu konuda birşey.

Bende uyuyamadım sıcaktan gece uyandım acayip midem bulandı ve bu gece bebek hiç durmadı sürekli hareket halindeydi oda beni rahatsız etti
Belki hareketi mideni kaldırmıştır baskı yapınca alttan genelde benimki hareketliyken kaynama bulantı daha çok oluyor ben gece yemek yemiştim o beni mahvetti sabaha kadar midem agzımdaydı berbattı gerçekten

Banada öyle geliyor Milana firuze bizim daha günümüz dolmadıgından normal geliyor yürüyüşe işe ama seninki belkide daha normal gününü doldurmamıştır bide sen adet görmezken oldu demiştin belki daha geçtir döllenme vaktin

Merhaba kızlar giremedim kaç gündür yeni doğumlar oldumu herşey yolundadır inşallah. Biz evdeyiz şükür sistemimizi oturtmaya çalışıyoruz. Benim ağrılar eve gelip duş alınca biraz artar gibi oldu ama sonra azaldı tekrar. Kızlar ben mustela pişik kremi 123 olan varya ondan sürüp uni baby yenidoğan ıslak mendil ve prima yeni doğan kullanıyorum ama sanki bez bölgesi soyulmuş gibi oldu yani yaramadımı bunlardan birisi acaba ve kırmızılık geçmiyor ne yapsam siz ne kullanıyorsunuz

Canım iyimisin şimdi? Gaz sancısımı yoksa başka ağrılarınmı oldu? Çok geçmiş olsun. Islak mendilden olması aklıma geliyor canım. Benim pişik kremi duruyor öylece daha kullanmadım. Bebe temizleme pamuğu ,sıcak su kullanıyorum ben. Günde 1-2 defa da, pamuğu bübchen bebek sabununa sürüp totoşunu sabunlayıp tekrar temiz pamukla duruluyorum, yumuşak bir küçük havlum var onunla kuruluyorum o kadar. Pişik kremi gerektirmedi daha.

Doğumdan sonra ayağa kaldırıldığım zaman taktım canım. Hemşire takabilirsin dedi. Yok dikişler acımıyor aksine hareket kolaylığı sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…