2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım evet agirlastik artık gece acile gittim net bakıldı bebek ıyiydi diktiren iğne yapıldı şimdi biraz iyiyim benim 20 haftadan beri elimde de karpal tünel oldu ödemin sinire baskısından kalçada da leğen kemiği ile bacak arasındaki bağlantı yerinde ödem olunca oluyormus

Ben kilot tarzı birşey almıştım çok sıkmayan ama dr korse tak dedi ilk gün hemen yürürken çelik vs tarzı olmasın dedi eşimin evde yün var dedim olur dedi getirttim onu sardık ayağa kalkıp yürürken dünde kilota başladım ama gene takıyorum korseyi ameliyat yeri içerde kalacak şekilde taktım çok bir ekstra acı yapmadı

Ay çok sevindim olmamasına bende bugün pamuk ve bebe yağlı su ile silmeye başladım iyi gelir inşallah göbek daha düşmediği için yıkayamıyorum yoksa yıkarız lavaboda. İyileşsin sabunu deneyim bende şimdi iyice tahriş edebilir. Benim doğumdan sonra çok ağrım olmuştu kanı boşaltmak için tüm ameliyat yerime bastırıp durdular sanırım o yaptı ve epidural vs etki etmedi çıkarttırdım hatta ertesi gün bir işe yaramıyor diye.

Senin kız eylem yapıyor içeride. Kendini zincirledi bir yerlere sanırım.

Napiyosun canim iyimisin merak ettim seni cok takipte edemiyorum bebiş nasil iyi mi kuzucuk adini ne oldu.
Iyiyim canim gaz sorunum var biraz gececek gibi oda sen nasil oldun iyi misin bekledigin gibi gecti mi. Adi bedirhan oldu insallah senin bebisin adi ne

Belki hareketi mideni kaldırmıştır baskı yapınca alttan genelde benimki hareketliyken kaynama bulantı daha çok oluyor ben gece yemek yemiştim o beni mahvetti sabaha kadar midem agzımdaydı berbattı gerçekten
Evet ondan da olabilir hareket ettikçe mideye baskı oluyor. Evet ya yatmadan önce birşey yemek iyi olmuyor zaten mide daralıyor yatınca yediğin içtigin ağzına geliyor uyuyamıyorum bu sefer

Herkese meraba kizlar bende sonunda yavrumu dun kucagima aldim biraz sıkıntılı bir surec gecirdik ama cok sukur suanda ikimizinde saglik durumu iyi 4 agustos annesi oldum allahim diger dogum yapacak arkadaslarimin yardimcisi olsun
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. İnşallah bizde hayırlısıyla kucagımıza alırız :)

Doğumdan sonra ayağa kaldırıldığım zaman taktım canım. Hemşire takabilirsin dedi. Yok dikişler acımıyor aksine hareket kolaylığı sağlıyor.
Canım nasıl birşey peki? Resmi varsa atabilir misin sana zahmet. Birde nerden alabilim internette varmıdır?

Kızlar niye bebekleri kordonu düşene kadar yıkamıyosunuz annem kardeşimi doğurduğu zaman eczaneden bir bant almıştık göbeğine yapıştırıp öyle yıkadık hep hiçbir sorun olmadı zaten o hafta içinde de düştü göbek kordonu

Herkese meraba kizlar bende sonunda yavrumu dun kucagima aldim biraz sıkıntılı bir surec gecirdik ama cok sukur suanda ikimizinde saglik durumu iyi 4 agustos annesi oldum allahim diger dogum yapacak arkadaslarimin yardimcisi olsun
Canım gozunaydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.

Iyiyim canim gaz sorunum var biraz gececek gibi oda sen nasil oldun iyi misin bekledigin gibi gecti mi. Adi bedirhan oldu insallah senin bebisin adi ne
Bende iyiyim dikis yerim aciyor sadece cok guzel geçti allaha sukur benim gaz problemide olmadi tuvaltte bizimkinin adi da emir teyzesi.

Kendim kasındım mide bulantım sabah biraz geçti kahvaltıda kıymalı börek yedim şimdi daha beter bulanıyor

Benim de ağrım çoktu , karnıma bastırdılar, çığlığıma eşim korktu :) suya yağmı katıyorsun canım? Ben şofbenden sıcak su alıyorum o kadar. Bizim eklem yerlerimiz,boğazın altı falan pişik oluyor ya vücudunu pamukla siliyorum da, göbek düşmediği için banyo yaptırmasam da silerek aynı şeyi yapıyorum. Ben de onu gidere bilsem... Bu arada kızın neler yapıyor, tepkisi nedir?

Tebrikler canımm. Gözün aydın, Allah sağlıklı, analı babalı büyümeyi nasip etsin

Canım nasıl birşey peki? Resmi varsa atabilir misin sana zahmet. Birde nerden alabilim internette varmıdır?
İnternetten aldım canım. Hava almadı için bundan aldım ama yine de atletin üzerine giymek gerekiyor, kaşındırdı beni. Atletin üstünden bağlayınca sıkıntı yok.

Doktorlar ikisi de öyle söyledi diye canım. Yıkamayın dediler. Ama bebişi yatırıyorum havluya, sabunlu pamuk, sonrası da temiz pamuklarla bir güzel siliyorum. Yıkanmış kadar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…