2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

“Kiz bebek erken gelir” denmesine ragmen ben de beklemedeyim kizlar Nst de sanci var ama acilma yok, epiduralli normal dogum dusundugum icin beklemekten baska care yok
Herkese sevgiler, selamlar

Medicana kadın doğum doktorlarından Ayla Aktulay hocadan hiç memnun kalmadım. Ocak ayından beri hamile kalmak için kendisine gidiyorum. Beni 6 aydır oyalıyor. Bugun git şu gün gel. İnsanı azarlar şekilde konuşmaları var. Yumurtan yok olmayan yumurtayı nasıl çatlatayım diye azarlamalar.Ayla hocadan çıktım ertesi gün doktorumu değiştirdim gittigimde 14 mmlik bir yumurtam olduğunu öğrendim bu kadar karaktersizlik olmaz. 7. Ayda başka hastane ve başka doktora gittim. Şuan 2 haftalık hamileyim. Kesinlikle gitmeyin hayalleriniz yıkılır. Kadın doğum da erkek doktor tercih edin hem cinsim olmasına rağmen insan psikolojisinden ve halden anlamayan bir insan. Kesinlikle tercihh etmeyin.

Hepinize tesekkur ederim arkadaslar Allah hepinize evlatlariyla uzun omur versin. Benim suanki sorunum gogus ucu gogus uclarim yok cocuk emmiyor memeyi napicami sasirdim
Canim gogus ucu cikartici aparatlar var en olmadi siringanin ucunu kesip gogus ucunu onunla çıkartabilirsin. Slikon gogus uçları var onlarda cozum oluyor ama bebek o uclara alisinca ilerleyen donemde memeyi tutmayabilir. Googleda siringa ile gogus ucu cikartma yaz bi bak istersen.

Medicana kadın doğum doktorlarından Ayla Aktulay hocadan hiç memnun kalmadım. Ocak ayından beri hamile kalmak için kendisine gidiyorum. Beni 6 aydır oyalıyor. Bugun git şu gün gel. İnsanı azarlar şekilde konuşmaları var. Yumurtan yok olmayan yumurtayı nasıl çatlatayım diye azarlamalar.Ayla hocadan çıktım ertesi gün doktorumu değiştirdim gittigimde 14 mmlik bir yumurtam olduğunu öğrendim bu kadar karaktersizlik olmaz. 7. Ayda başka hastane ve başka doktora gittim. Şuan 2 haftalık hamileyim. Kesinlikle gitmeyin hayalleriniz yıkılır. Kadın doğum da erkek doktor tercih edin hem cinsim olmasına rağmen insan psikolojisinden ve halden anlamayan bir insan. Kesinlikle tercihh etmeyin.

Hepinize tesekkur ederim arkadaslar Allah hepinize evlatlariyla uzun omur versin. Benim suanki sorunum gogus ucu gogus uclarim yok cocuk emmiyor memeyi napicami sasirdim

Canım hayırlı ugurlu olsun öncelikle
İlk kızımda benım de öyleydi
Philips avent silikon gögus uclrıyla emzırdım ilk 4 ay. Yani keske direk emzirwbilswydim diye her gün aklımdan geçti ama hiç yoktan iyidir

O aparatlar olmasa belki hiç emziremeyecektm

Sonra ona alısıyo bıraktrması da zor ama lütfen al ve onlardAn dene

Bebek biraz büyüyüp güçlenince kendisı göğüs ucunu saga sola cekıp ucunu cıkartıcak

Bak tam 4 ay gecem gündüzüm hep o uclarla oldu
Dua ettim o ucu bulanlara:)

Yatak odamda ayrı salında ayrı cantamda ayrı tasıyodum peşimde heryerde

Bebeğin hayırlı olsun canım hangi medicana

Suyumu azalmistir yani anlamadimki ark bebegide suyu gelmis cokca sonra hareketlenmis dr demis bebek panik olmustur :)
Bilmiyorumki canim benim suyum geldikten sonra oglum cok hareketlendi dr suyun azaldikca cocuk kendini hazirliyo dogacagini anladi demisti ama gercekten yeride dardi hic hareket etmeyen cocuk suyum aktikca daha cok hareketlendi

Yok gelmedi galiba dun bebek cok hareketliydi bazi insanlarda su gelince hareketleniyor dediler ama gelsw gelirdi galiba
Belki kanala girmeye çalışıyordur canım yada suyunu patlatıverir daha durmuyorsa hareketi benim arkadaşımında suyu gelmedi aşırı hareketliydi bi akşam sonra sabaha kadar açılması olmuştu tabi agrısı da varmış ama o anlayamamış canım agrısını

Simdilik hic agrim falan yok acilma varmi bilemedim sezeryan olacak benimki sali kontrolum var insallah suyu falan azalmamistir dayanir o gune

interiorarchitect kist ilk kontrolde 2.3 cm di dünkü kontrolde 1.38 cm e düşmüş cok şükür
Doğuma kadar yok olacak insallah

Gittin mi doktora canım sen dün

Gittim herşey iyiymis günümüzü beklicez simdi
Bayram’da da burada olmayacakmış sanırım emre hoca ama kalır mi o zamana bilmem

Herşeyin hayırlısı canim
Sütun olmasa bile sevgin kokun da yeter ona
Olursa ne ala olmazsa pekala diye düşünmek lazım sanki kendini üzme hiç

Benimde oyle bir sacma salak doktor demek istemiyorum oyle bir manyak vardi ben kavga edip bidaha gitmemistim. Neyseki hamilesin Allah tamamina erdirsin saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bebisinizi unut bosver onlari hamileligini doya doya yasa.

Kizlar hamilelikteki sicak basmasi hiçbirşey degilmiş lohusaliktaki ter basmasi sicak daha çok kiz çeyi emzirirken resmen heryerimden ter akiyo birde yatarken cam kapida acamiylruz babamiz vantlatörde çalistirmiyo hamama girmiş gibiyim bizimde gece düşmüs gòbegimiz sabah gòrúnce òglen banyo yaptik minnoşum pamuk gibi oldu sier neler yapiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…