2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de oluyor çok arttı şeffaf kokusuz akıntı. Benimde salı günü kontrolüm var soracagım doktoruma

Kız nerden biliyorsun sen bu kadar şeyi ağzım açık okuyorum

P Pikapii canim o beyaz krem kivamindaki yoğun akıntı bende 15 gündür o kadar artti ki.afedersin bildigin pelte pelte geliyor.ustelik ben daha 32+3 üm düşün yani.bende tedirgin olmustum enfeksiyon mu diye ama degilmis doktora gittigimde oyle dedi.bazen yoruldugumda,veya kasık agrilarim oldugunda,bebisin hareketlerini aşağıda hissediyorsam falan daha da cok geliyor.endiselenme

Ben de akıntıyı sormuştum daha önce Doğuma kadar beyaz şeffaf akıntı olacak demişti ama 2 gündür baya artınca aklıma takıldı, çok teşekkürler

P Pikapii senin dogum bayrama gelirse eşin dogurtur:) etrafın doktorlarla çevrili:)

Gecen bi yakınım gündüz doktora gitmiş idrar yolu enfeksiyonu olmussun demıs aksam baya agrı sancı cekms onla alakalı sanmş

En son gece dayanamamıs hastaneye gitmiş
Doktoru bile yetişememiş nöbetci doktor dogurtmus 15 dk içinde

Benim muhtemelen denkgelecek ve hiçbir planım yok
Benim yarin randevum var doktorumla bu konulari konuscam muhtemelen beni baska bir doktora yonlendirecek
okadar stresliyim ki anlatamam...kasik agrilarim.cok fazla ayaktayken yururken cok agriyor ..ve yarin alttan muayene de olcam daha once hic olmadim nasil olcak die dusunuyorummm

Kızlar doğum kasılmaları illa ki ağrılı mı olur yoksa ağrısız da olabilir mi? Ağrım sancım yok ama rahmim 2 saattir düzenli kasılmaya başladı gibi hissediyorum

Bugün sabah su gibi sarımsı beyaz akıntım oldu hatta ben suyum geldi sandım ama sonra akıntı olduğunu farkettim.
Daha sonra koyu kıvamlı aynı renk akıntı geldi. Şimdide adet ağrım oluyor kısa süreli ve kasılmam oluyor.
Bebişin hareketleri var hissediyorum. Hatta şuan hıçkırıyor.
2 hafta önce de erken doğum riskiyle 3 gün hastanede yattım.
Bu olan yalancı doğum kasılmaları mı yani diyorlar ya rahim kendini doğuma hazırlıyor o mu? bu yoksa geliyorum mu diyor benim zilli? Tecrübeliler yardım edin evde de yalnızım.

Ayy düşününce bile panik oldum şimdi eşim tam laxım olacağı zaman kesin eli ayağı birbirine dolaşır doğacak çocuk vazgeçer gelmekten ama atarım kendimi tıpa biri beni doğurtsun derim en kötü düşünmemeye çalışıyorum

Ben de salı kontrolde çatı muayenesi olabilirim şimdiden heyecanlandım ama ben ilk evlendiğim zaman kontrol için muayene olmuştum bir de kanamalarım olduğunda bakıyorlardı korkma ve düşünmemeye çalış hemen bitiyor canım

Dogum yapan canlar bebislerle araniz nasil dogum zamanini bekleyen canlar sizler nasilsiniz
Valla yanıma ablam annem geldi. Hep beraber bekliyoruz doğumu. Doktor jimnastik hareketi verdi zor geliyor açıkcası yapmak. Merdiven in çık yürü dedi onları yapıyorum ama ne gelen var ne giden

İlk günen untrason olcumleriyle takıp ediliyor sat yok emzirerek hamile kaldım regil olmuyordum. Bu yuzden bende ne olduğnu bilmiyorum tam.
Regl olmadığını okumuştum, ona dayanarak düşündüm zaten. Bebişin kilosu da tutmayabilir, usg yanıltabiliyor. Bi ihtimal sadece tabi, gerçekten yerini sevmiş de olabilir
Hepinize tesekkur ederim arkadaslar Allah hepinize evlatlariyla uzun omur versin. Benim suanki sorunum gogus ucu gogus uclarim yok cocuk emmiyor memeyi napicami sasirdim
Arkadaşlar da yazmış zaten, niplette adı yanlış hatırlamıyorsam, göğüs ucu çıkarıcı kullanabilirsin.

Kuzenimin doğum gününe geldik bu gün annem başda olmak üzere dr gitmeme herkes karşi cıkıyor suni sancıya falan. Ama bir şey olursa kızıma kımse ben söyledim de sen benim yuzumden gitmedin bu yuzden oldu demez.
Kv ben napıyım kendisi gitmek isdiyor dedi.
Herkes dr cok biliyor hepsinin diploması var sankı. En azından bebeğim ne durumda öğrenmemelimiyim acaba dr gitmemeliyimi?!.
Cok biliyor herkez bir ben ve dr cahıl.

Benim oğlumda da aşağı yukarı aynı tepkiler canım. Yüzüstü yatırdığımda başını kaldırarak sağa sola çevire biliyor. Işığa sese sizinle aynı. Maşallah her gün daha bir güzelleşiyorlar

Usg ye bende cok güvenmiyorum ama korkuyorum her ihtimal beni korkutuyor.

Kız nerden biliyorsun sen bu kadar şeyi ağzım açık okuyorum
Emzirme sanati grubuna uyeyim canim cok faydali bilgiler ve cok deneyimli adminler var. Uye degilseniz uye olmanizi tavsiye ederim. Birde hamilelige ragmen hala emziren arastiran bir anne olunca kacinilmaz oluyor sanirim birilerine faydam olacaksa ne mutlu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…