Geçmiş olsun benimde iki gün gaz çıkmadı resmen içimde sancı şeklinde gaz pıtpıt vurdu dedim bebekmi unuttunuz içerde vurup duruyor
. İkinci gün eşim milupa rezene çayı aldı anneler için hem gaz hem süt arttırma çok iyi geliyor. Bebeğin gazınada faydası var diyorlar.
Bize 1 kez yıkayabilirsiniz kordonu ıslatmadan dediler 3. Gün yıkadık hafiften. Başını yıkadık vücudunu yıkarken gögüs pedi koyup bağladık göbeğine bende elimle tuttum bir kişide hemen bi su döküp yıkadık.
Suyun içine veya ıslattığım pamuğa bebe yağı sürüyorum bez bölgesi için kurutmasın diye ama bakalım faydası olur inşallah. Bizim bir arkadaş kutuya bebe yapı su ve pamuk hazılayıp ıslak mendil gibi günlük onu kullanıyordu. Ben her seferinde yapıyorum şimdilik. Yarın bepantene i sorucam olursa ondan alıcam. Boğaz altına vs katlanan yerlere yumuşak bir mendil koy ıslak kalmasın ten tene değmesin diye. Başını kısada olsa tutuyor şükür. Sese alışsın diye esirgemiyorum ama ani seslerde uyanıyor. Işık ani açılınca gözünü sıkıyor. Şimdilik tepkilerimiz bu kadar
yarın kontrol ve topuk kanı var. Senin kızda neler var hergün değişiyor tepkileri çünkü