2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Deme oyle bizde serinleriz diye dusunuyoruz :)))

Kızlar son zamanlarda akıntı artar diye biliyorum ama son 3 4 gündür baya arttı hatta bugün kaç defa kanamam mı oldu diye lavaboya gittim, beyazımsı kokusuz her zamanki gibi ama afedersiniz daha kıvamlı , herkeste oluyor mu böyle ? Salı kontrolüm var sorarım ama yine de endişelendim ,enfeksiyon falan olmasın da inşallah

Bendede ayni durum canim emzirirken kafamdan asagi sular bosaliyo sanki gecede yastigim suya bastirmis gibi ne edecez bilmiyorum valla lohusaliktaki sicaklik gibisi yokmus

Dogum yapan canlar bebislerle araniz nasil dogum zamanini bekleyen canlar sizler nasilsiniz
Ben fenalardayım :) iki gecedir doğru dürüst uyuyamadım hem sıcaktan hem de cuma gecesi belimin sağ tarafına agrı girdi kalktım oturdum kasıklarım ağrıdı adet olma hissi geldi o gece öyle geçti dün gecede mide bulantısından uyuyamadım bi uyandım su içindeyim öyle terlemisim ki bugün öğlene kadar bulantı çektim ıhlamura limon sıkıp içtim rahatladım ama çok yorgunluk var üstümde bebek hiç durmuyor maşallah

Benim akıntım da çok geliyor beyaz bende bazen Nisan mı geldi diye gidiyorum lavaboya bakıyorum beyaz akıntı

Aynı durumdayım canım 1 hftadır
Dogım zamanı yaklaştıkca olurmus
Ben de nişan mı geldi deyip wcye kosuyorım o derece:)

Bizde gün sayıyoruz ödemler ağrılar devam

Hepinize tesekkur ederim arkadaslar Allah hepinize evlatlariyla uzun omur versin. Benim suanki sorunum gogus ucu gogus uclarim yok cocuk emmiyor memeyi napicami sasirdim
Canım ocak ayında dogum yapmiş gogus ucunu bebeğe veremeyen bir anne olarak awent kelebek gogus ucunu şiddetle tavsiye ederim çok rahat edersin

Humana marka süt çayını denedin mi ? Çok başarılı bir ürün

Benim akıntım da çok geliyor beyaz bende bazen Nisan mı geldi diye gidiyorum lavaboya bakıyorum beyaz akıntı

Aynı durumdayım canım 1 hftadır
Dogım zamanı yaklaştıkca olurmus
Ben de nişan mı geldi deyip wcye kosuyorım o derece:)
Aynı durumdayım sağolun kızlar salı sorayım inşallah haber veririm

Stres yasak kuşum bol su Ve olabildiğince dinlenme süt kendiliğinden akacakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…