2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar doğum kasılmaları illa ki ağrılı mı olur yoksa ağrısız da olabilir mi? Ağrım sancım yok ama rahmim 2 saattir düzenli kasılmaya başladı gibi hissediyorum
Canin benim kizimda hic agrim kasilmam yoktu sadece dik yurumekte zorlandim vajina baskisi yuzunden acile gittik ebeler bakti 2cm aciklik varmis nstde de sanci cikti ama ben hissetmiyordum agri esiginle alakali bir durum olabilir herhalde yani. Kasilmalarin suresini tut istersen.

Onu hastane verdi ama pek bi ise yaramadi en iyisi pompa alip kendini memeye alistirana kadar biboronda vermek heralde

Tesekkur ederim canim suanda bizde elle sagip siringayla veriyoruz ama cok zor bana her zaman biri yardim edemicegine gore

Tesekkur ederim canim suanda bizde elle sagip siringayla veriyoruz ama cok zor bana her zaman biri yardim edemicegine gore

Canım benım dediğimi dene lütfen
Bak ben bu seferde aldım kaynattım koydum hastane cantama

Benım cok işime yaradı o aparatlar olmasa kızımı emziremezdim o kadar uzun süre

Emzik hazır, slıkon gogus ucları hazır, süt sagma makinesi aldım onlar hazır. Emzirememe ihtimaline karsı hazırlıklıyım. Gerisi nasip artık:)

Canım bi ihtimal sen 41 de degılsın de 39 da vs olabilirsin

Ama artk sık sık gitmen lazım doktora

Sen artık cocuk değilsin eşinle konıs kv vs karsıtrıma bi zahmet hayatına kim ne derse desin

Kontrollerini sıklastır

Teşekkürler canım takip edeyim en iyisi

Sana özel ilgi gösterirler canım sen merak etme:) evine yakın mı gideceğin yer?

Naapalim bir sure sicaklamaya devam :)
En azından bebişi uyumays bıraktığında on dakika balkona yada diğer odaya gidip serinleme imkanı var. Nimetten sayıyorum o 10-30 dakikayı. Bana hamilelik daha zordu açıkçası. Ben sanıyordum ki herkes o sıcağı çekiyor. Doğum yaptıktan sonra sanki sonbahar gelmiş gibi hissettim.

Arkadaslar hepinize iyi aksamlar dogumumuz bayrama veya doktorumuzun izin tarihine denk gelirse ne yapcaz B planiniz var mi?
Ben bunu 30. Haftada düşünüp doktoruma sordum ve tatile gideceğini öğrendiğim gün doktor değiştim aynı hastanede daha önce de gittiğim diğer doktorun nöbetçi olacağını duyunca onunla devam ettim. Bebişimi de arefe günü yada bayramın 1. günü alırız dedi, son haftaya kadar beklemiş olcaz, tabi daha erken gelmezse kızım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…