2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayakta kalip dolandigin icin olmus sakin ol kendini yormadan islerini yap sukur benim 3 haftadir suren kanamam daha iki gun oldu biteli ve yatamadım kizim var 1 yasinda 11 kilo kucağımda aksama kadar is guc derken bugune geldik. Arada olabiliyor drlar kirmizi ve pedi dolduracak kadar degilde gelmeyin diyorlar zaten ilk uc aylik donemde. Elinin altinda progestan bulunmasinda sakinca yok onu alabilirsin istersen.

Merhaba arkadaşlar bendede bu sabah pembe lekelenme ler oldu progestan vajinal jel kullanıyorum zaten hafta sonu olduğu için doktorumda yok tedirgin oldum umarım kötü bişey cikmaz

Canim bende yasadim iki kez akinti kahverengiyse korkma bol yat dinlen rabbim bebeklerimizi korusun

Kızlarr 2 gündür soğuk algınlığı grip her Hastalıkla boğuşuyorum... doktora gitmedim dinlenerek atlatmaya çalışıyorum bulantılarım yüzünden hiç bişey yiyemiyorum sizce bu durum bebeğime zarar verir mi doktora gitmeli miyim??

Merhaba arkadaşlar bendede bu sabah pembe lekelenme ler oldu progestan vajinal jel kullanıyorum zaten hafta sonu olduğu için doktorumda yok tedirgin oldum umarım kötü bişey cikmaz
İnşallah çıkmaz canım benim pembe ile başlamıştı kahveye döndü kahve dönmeside iyimis uzun sürmez seninkide umarım

Çok kötüysen gidebilirsin canım serum filan verirler belki nane limon kaynat ic. Bide tuzlu su ile gargara yap ben ilk hamileligimden itibaren boğazım acısa tuzlu su ile gargara yapıp burnumada çekiyorum mikropları öldürüyor dene bence

Kizlar nerden okuduysam bu haftalarda bebegin kalbi durabiliyormus ve hissedilmiyormus.Hergun aklimda bu off cildircam ya

Limonlu su ile gargara yapıyorum da sanki işe yaramıyor sağol canım bide tuzu deneyim

Canim bi progestan iğne yaptiraniliosan dağa iyi olur

Yalnız değilsin... bende buna takmış durumdayım.
Bende varım aklıma getirmemeye çalışıyorum ama aklıma geliyor sürekli ultrason da girmek zararlı bir ferahlamadı içimiz kalana kadar zaten 1 sene ağlamakla geçti şimdi bir oh diyemedim sanırım doğurana kadar ve sonrasında da böyle olacak oğlumda hiç böyle değildim hayatla mücadele eddiğim için heralde birde böyle herşeyi okumuyorduk buladar bilmekte iyi birşey değil galiba

Slm arkadaşlar
Ben de 6.haftanın içindeyim. 2.çocuğum inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağıma almayı büyümeyi nasip etsin.

Ben sağlık konusunda çok ciddi sorunlar yaşadığım için çok arastirmaciyim .3 sene önce lenfoma tedavisi gördüm .kemoterapi reddettim çocuğuma ve bana bakacak kimse olmadığı için. Ve ilerde yeniden bebek sahibi olmak isterim diye..geçen sene Mart ayında doktorum artık hiç kanserli hücren yok ama sağlıklı beslenmeye ve takviye devam demişti. Yazın ikinci evliligimi yaptım. Eşimin ilk evliliği ve çocuk sahibi olmayı çok istiyordu. Oğlum da kardes istiyordu hazır mıyım diye sordum doktorum bekle dedi .Ama gebe kalabilecegini sanmıyorum kalamazsan tedaviye başlarız dedi.Ve çok şükür Rabbim aratmadı kaldım.

Hayatta mucize çok arkadaşlar görebilene.

Düşük tehlikesi kanama konusunda da çok stres yapmayın. Bol su için dinlenin. Benim ilk çocuğumda oluk oluk kan aktı bacaklarimdan. Doktor kesin gitti bebek dedi.bağlanma sabaha kürtaj a alicam seni dedi yatış verdi.ve ben o gün öğlen kalp atışını duydum. Şimdi manyak bir böcek gelip gidip Karnımı seviyor teşekkür ederim annecim babacım kardes için diye

Düşse benim sıpam düşerdi. Progestan kullanın kanama varsa fitil olarak ya da oral olarak.ve ayaklarınızı uzatın yatın. Bırakın dünya yansın. Hicbirsey evlatlarinizdan ve sizden önemli değil

Ben de daha bu böceğimin kalp atislarini duymadım ama dua ediyorum inşallah hersey yolundadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…