- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #6.461
Ayakta kalip dolandigin icin olmus sakin ol kendini yormadan islerini yap sukur benim 3 haftadir suren kanamam daha iki gun oldu biteli ve yatamadım kizim var 1 yasinda 11 kilo kucağımda aksama kadar is guc derken bugune geldik. Arada olabiliyor drlar kirmizi ve pedi dolduracak kadar degilde gelmeyin diyorlar zaten ilk uc aylik donemde. Elinin altinda progestan bulunmasinda sakinca yok onu alabilirsin istersen.Günaydın arkadaşlar
Dün oğlumu ananesine bırakıp eşimle baya gezdik alışveriş sinema akşama kadar yürüdüm eve gelince biraz kanamam oldu ama Ankara’da nöbetçi kadın doğumcusu olan hiç bir özel hastane bulamadım gidecek devlete gitmek istemedim sabah biraz daha koyu geldi yatamıyorum da oğlumla eşiminde finalleri var okula gitti mecburen eczaneden progestan yada crinone jel alıp kullansammı bana bi akıl verin bu durumu yaşayan arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar bendede bu sabah pembe lekelenme ler oldu progestan vajinal jel kullanıyorum zaten hafta sonu olduğu için doktorumda yok tedirgin oldum umarım kötü bişey cikmazBende dün aynısını yasadım canım Zübeyde hanıma gittim ilac verirlerse diye bide haftasonuna geldi ya ordaki doktor kalp atışı yok diye yatış dedi niye dedim kürtaj için dedi ilac vermicekmisiniz dedim senin sorunun o degil kalp atışı yok diye de ekledi kabul etmedım bende hayırlısı bekliyeceğim artık ama sanki koruda kadın doğum uzmanı oluyor diye duydum
Hayir 12. Haftaya kadar folic disinda kullanilmiyor. Zaten su donemde kan degerlerin yükselecek bebek kaynakli merak etme. Beslenmenle toparlamaya bak ama destek ilac almiyoruz.canım kan ilacı kullanabiliyo muyuz bu aylarda benim de düşük baya
Haklisin canim seytan durttu iste internettede en az 120 falan okuyunca korktum
Canim bende yasadim iki kez akinti kahverengiyse korkma bol yat dinlen rabbim bebeklerimizi korusunGünaydın arkadaşlar
Dün oğlumu ananesine bırakıp eşimle baya gezdik alışveriş sinema akşama kadar yürüdüm eve gelince biraz kanamam oldu ama Ankara’da nöbetçi kadın doğumcusu olan hiç bir özel hastane bulamadım gidecek devlete gitmek istemedim sabah biraz daha koyu geldi yatamıyorum da oğlumla eşiminde finalleri var okula gitti mecburen eczaneden progestan yada crinone jel alıp kullansammı bana bi akıl verin bu durumu yaşayan arkadaşlar
Haklisin canim ayyy bende mide bulantiisi yoktu ama bugun midemde birseyler oluyor hissediyorumİnternette o kadar bilgi kirliliği varki dr unun dedigine itimat et fazlasini kurcalama bence.
İnşallah çıkmaz canım benim pembe ile başlamıştı kahveye döndü kahve dönmeside iyimis uzun sürmez seninkide umarımMerhaba arkadaşlar bendede bu sabah pembe lekelenme ler oldu progestan vajinal jel kullanıyorum zaten hafta sonu olduğu için doktorumda yok tedirgin oldum umarım kötü bişey cikmaz
Ohoooo dur bakalım erken daha o yok bu yok demeye 9 ay neler olacaak bekle gor:) umarim cok ilerlemez.Haklisin canim ayyy bende mide bulantiisi yoktu ama bugun midemde birseyler oluyor hissediyorum
Çok kötüysen gidebilirsin canım serum filan verirler belki nane limon kaynat ic. Bide tuzlu su ile gargara yap ben ilk hamileligimden itibaren boğazım acısa tuzlu su ile gargara yapıp burnumada çekiyorum mikropları öldürüyor dene benceKızlarr 2 gündür soğuk algınlığı grip her Hastalıkla boğuşuyorum... doktora gitmedim dinlenerek atlatmaya çalışıyorum bulantılarım yüzünden hiç bişey yiyemiyorum sizce bu durum bebeğime zarar verir mi doktora gitmeli miyim??
Insallah yok zaten yasiyorum persembe gununden bu yana basim donuyor hersey cocuklarimiz icin :) iyi olsunda napalimOhoooo dur bakalım erken daha o yok bu yok demeye 9 ay neler olacaak bekle gor:) umarim cok ilerlemez.
Limonlu su ile gargara yapıyorum da sanki işe yaramıyorÇok kötüysen gidebilirsin canım serum filan verirler belki nane limon kaynat ic. Bide tuzlu su ile gargara yap ben ilk hamileligimden itibaren boğazım acısa tuzlu su ile gargara yapıp burnumada çekiyorum mikropları öldürüyor dene bence
Aklınıza takmayın 8.haftayı geçtiyseniz rahatlayın kalp atışı için ve inanınki hissediyorsunuzKizlar nerden okuduysam bu haftalarda bebegin kalbi durabiliyormus ve hissedilmiyormus.Hergun aklimda bu off cildircam ya
Kötü şeyler getirme aklına inş turp gibidir bebisinKizlar nerden okuduysam bu haftalarda bebegin kalbi durabiliyormus ve hissedilmiyormus.Hergun aklimda bu off cildircam ya
Yalnız değilsin... bende buna takmış durumdayım.Kizlar nerden okuduysam bu haftalarda bebegin kalbi durabiliyormus ve hissedilmiyormus.Hergun aklimda bu off cildircam ya
Canim bi progestan iğne yaptiraniliosan dağa iyi olurGünaydın arkadaşlar
Bende varım aklıma getirmemeye çalışıyorum ama aklıma geliyor sürekli ultrason da girmek zararlı bir ferahlamadı içimiz kalana kadar zaten 1 sene ağlamakla geçti şimdi bir oh diyemedim sanırım doğurana kadar ve sonrasında da böyle olacak oğlumda hiç böyle değildim hayatla mücadele eddiğim için heralde birde böyle herşeyi okumuyorduk buladar bilmekte iyi birşey değil galibaYalnız değilsin... bende buna takmış durumdayım.
Hastalık ilerleyince zor tabi baska zaman için aklında bulunsun bogazın agrıdığında gargara yap mikroplar ölüyor hastalığın seyri hafifliyor banada aile hekimi önermiştiLimonlu su ile gargara yapıyorum da sanki işe yaramıyorsağol canım bide tuzu deneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?