2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar bende Allah kucağıma almayı nasip ederse 2. Çocuğuma hamileyim. Bundan önce bir düşüğüm olduğu için bende hep bir stres halindeyim,ay iyisidir kalbi atıyormudur fln. Benimde mide bulantım vs. olmadı 1 hafta kadar oldu bitti doktorum sorun yok şanslısın kıymetini bil ve bu fikirlerinden uzaklaş diyor herseferinde. Her kadında %15 düşük riski var diyor. Allah hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşl. Ben şuan Antalya'da oturuyorum fakat daha önce Bahçelievler istanbuldaydım. Doktor soran bir arkadaş olmuş medicana Bahçelievler'de düzgün Korkmaz var eski doktorum iyidir bir görüş istersen.

Ben sormuştum teşekkür ederim araştırıcam muhakkak sizlerde sağlıkla kucağınıza alın meleğinizi inşllah

Canim oncelikle cok gecmis olsun.ben gecen hafta yasadim bu durumu once aile hekimine gttim ama bnm yapabilcgim birsey yok boğazın cok kotu dedi kbb ye sevk etti.kbb de penisilin igne verdi.tabi dogum doktorumun izniyle igneleri kullandik.eger vucutta enfeksiyon varsa bunu bian evvel tedavi etmek gerekmis.ben baya kotu hasta oldum ama yattim hep..umarim senin benim kadar agir gecmez.sana tavsiyem kbb uzmanina git yutkunman zorlastiysa.hamile oldugunu soyle ve uzmanin verdigi ilaclari dogum doktoruna danismadan kullnmaya baslama.ben simdi cok sukur iyiyim gecti.tedavini ihmal etme.

Merhaba arkadaşlar bendede bu sabah pembe lekelenme ler oldu progestan vajinal jel kullanıyorum zaten hafta sonu olduğu için doktorumda yok tedirgin oldum umarım kötü bişey cikmaz
Canim pembe leke bende de oldu 2 hafta önce ama doktor kesede vs hicbiryerde kanama goremedi.tehlikede goremedi.birseyde vermedi ertesi gun gecti.neden oldu bilmiyorum adet döngun olabilir mi?benim adet zamanimdi hafifte kasiklarim agriyordu o gun.

Yok canım adet döngüm deil yorgunluk felanda olmadı sabah uyandığımda çok az peceteye geldi progestan zaten kullanıyodum devam etmiyo suan ama insanın aklında takilmiyo değil yani

ne kadar zor stressli günler atlatmışsınız..Allah tekrarini gostermesin..okurken çok etkilendim gozlerim doldu ah bu hamişlik:) hoşgeldiniz

Eşim isyanlarda hep yatıyomusum
Haftaıcı sabah 6 aksam 6 işteyim zaten
Ben de memnun değilim mide bulantılarından ama napim

Amin canim. Ecmain olsun inşallah

6.haftada olan arkadaşlar bulanti varmi. Bende asiri halsizlik var. Birde sol göğsümde hafif sizilar. Sizler nasilsiniz

Canım hangi özel hastanede buldun doktoru
Geçmiş olsun canım hangi özel hastanede buldun doktoru merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…