2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İmza alanına eklemiyorum nasıl yapabilirim kızlar yardımcı olun

Canım senin karnında sana tutunmaya çalışan küçük bi melek var.Onun sana tutunması için seninde ona yardım etmen gerekiyor.Geçen yine temizlik yapmıştın kanaman olmuştu bi daha yapmayacağım demiştin,bak yine yapmışsın.Karnindakinin kıymetini bil.Ben 1.5 sene hasretle bekledim yavrumu,çok şükür rabbim nasip etti.Öyle dikkat ediyorum ki kendime 1 aydır temizlige elimi sürmedim.Bende titiz bir insanım ama bebeğim benim için daha önemli.Annem yapıyor eşim yapıyor.Böyle idare ediyoruz.Sende dikkatli ol,onu koruyup kolla ki o da sana tutunsun❤❤

Amin inşallaaaah canımgüzel düşünelim güzel olsun.

Günaydın annişler
7+4 ve bu sabah mide bulantıları başlamış bulunmakta zorla kahvaltı ettim inşaallah içimde kalır yediklerim.

tabıkı kabulumuz ama ben de yaptırmayı düşünüyorum
Rabbim hayırlı sonuclar almamızı nasıp etsın ınsallah

kızlar kilo durumlarınız nasıl? ben zaten kılolu hamıle kaldıgım ıcın cok stres yapıyorum aldıgım kıloları
önce saglık tabı ama çok kılo almakda iyi değil

tabıkı kabulumuz ama ben de yaptırmayı düşünüyorum
Rabbim hayırlı sonuclar almamızı nasıp etsın ınsallah
Bende yaptırıcam oğlumdada yaptırmıştım bence saçma bir düşünce biz de aldırmak için yaptırmıyoruz,o zaman doktorada gitmeyelim her ay demi neden gidiyoruz 9.ay gelince gidip oğuralım direk sana katılıyorum BadeAk34

Günaydınlar hepinize bikaç gün giremedim,kontrolü olan arkadaşlar inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz..bir kaç gündür seviniyodum mide bulantım azalıyor geçecek heralde diye,ama yeniden geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…