- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #6.581
Hayırlısıyla duyarsın inşallah minik pıtpıtları canım. Hoşgeldin aramıza. Grubumuz baya kalabalıklaştı vallaKızlar merhaba.Bende araniza yeni katıldım.Daha önce ilk bebegimin kalbi durdu.Yarin ikinci bebeğimin kalp atışlarını duymaya gideceğim acayip panik ve stres içindeyim.Dua edin inşallah yarın güzel haberler alayım
Yarın kontrole gidecek arkadaşlarda inşallah güzel haberler alırlar
Yarın bizim günümüz olsun ❤
Hoş buldum canım.Insallah duyarımHayırlısıyla duyarsın inşallah minik pıtpıtları canım. Hoşgeldin aramıza. Grubumuz baya kalabalıklaştı valla
Hadi inşallah görürsün kalp atışlarını canım hayırlı haberlerle gel :)Temiz kalpli annelerim,sizden gelecek olan duaya çok ihtiyacım var.Yarın melegimin kalp atışlarını duymaya gideceğiz.Korkuyorum " ya yoksa ya duyamazsam "diye .Bana dua edin nolur duyayım sağlıklı olsun bebeğim
Seninle tarihlerimiz aynı canım Merakla bekliyorum yarın haberlerini, inşallah miniğin gösterir annesine kalp atışlarını.Ben de henüz hiç bulantı falan yok. İnşallah başlamaz. Arada ağrılarım oluyor ama progestanı kullanmaya başladığımdan beri ağrılarım azaldı. Yarın benim de kontrolüm var. Baya kişi görmeye gidecekmişiz bebişlerimizi. İnşallah ben de görürüm kalp atışlarını. Heyecanla bekliyoruz bakalım. Çarşamba lekelenmem olmuştu o yüzden korkularım arttı. Kendim de sağlıkçıyım hastalarımıza gelince endişe etmeyin falan diyoruz ama insanın kendi bebeği olunca ve ilk hamileliği olunca demek ki herşeyi aklına getiriyormuş
Canım aynı hataya nasıl tekrardan düştün senÖzellikle 6. Haftada olan arkadaşlar lütfeeen kendinize dikkat edin n’olur.Bu haftanın önemini olabilecekleri bir makalede okumuştum ve buna rağmen aptall başım dün yine temizlik yaptım ,aslında çok kontrollüydüm çok dikkat ettim ama belim hemencik ağrıdı ve gece kanamam oldu.Sabahı nasıl ettim Rabbim bilir.
Nöbetçi dr zar zor bulduk,bebeğimin sesini bu sefer doktor dinletti inanılmaz bir andı hüngür hüngür ağladım.( Allah tüm bekleyenlere nasip eylesin) Elhamdülillah kalp atışları normal ama kesenin etrafında ufak ufak kanamalar başlamış.
Serum takıldı akabinde proluton iğne oldum ve progestana başladım.Doktor 2 hafta düşük tehliken var dedi
Şimdi evi çok afedersiniz b.k götürse umrumda değil.
Penguen gibi yürüyorum korkuma,wc bile gitmek istemiyorum..
Proluton iğne kullanan var mı aranızda? Ve böyle durum yaşayan? Olumlu mesajlara çok ihtiyacım var..
Gecmıs olsun canımÖzellikle 6. Haftada olan arkadaşlar lütfeeen kendinize dikkat edin n’olur.Bu haftanın önemini olabilecekleri bir makalede okumuştum ve buna rağmen aptall başım dün yine temizlik yaptım ,aslında çok kontrollüydüm çok dikkat ettim ama belim hemencik ağrıdı ve gece kanamam oldu.Sabahı nasıl ettim Rabbim bilir.
Nöbetçi dr zar zor bulduk,bebeğimin sesini bu sefer doktor dinletti inanılmaz bir andı hüngür hüngür ağladım.( Allah tüm bekleyenlere nasip eylesin) Elhamdülillah kalp atışları normal ama kesenin etrafında ufak ufak kanamalar başlamış.
Serum takıldı akabinde proluton iğne oldum ve progestana başladım.Doktor 2 hafta düşük tehliken var dedi
Proluton iğne kullanan var mı aranızda? Ve böyle durum yaşayan? Olumlu mesajlara çok ihtiyacım var..
Gecmis olsun valla bende bugun temizlik yaptim ittir kaktir kaldir indir bakalim yarina cikkmazsa kokusu problem yoktur diye dusunuyorumÖzellikle 6. Haftada olan arkadaşlar lütfeeen kendinize dikkat edin n’olur.Bu haftanın önemini olabilecekleri bir makalede okumuştum ve buna rağmen aptall başım dün yine temizlik yaptım ,aslında çok kontrollüydüm çok dikkat ettim ama belim hemencik ağrıdı ve gece kanamam oldu.Sabahı nasıl ettim Rabbim bilir.
İnşallah bi sıkıntı olmaz cnm sağlıkla alırsın kucağına.benimde bel ağrım var adet belirtisi olarak hiç yaşamadım ama umutlanmakta istemiorımİyi şükür canım benimde bulantılar bitmedi ama çok n son 8+1 de gittim iyiydi şimdi Türkiye ye gitmeyi bekliyorum orda ikili testini yaptırcam
En kisa zamanda hayirli haberlerini bekliyoruzİnşallah bi sıkıntı olmaz cnm sağlıkla alırsın kucağına.benimde bel ağrım var adet belirtisi olarak hiç yaşamadım ama umutlanmakta istemiorım
Canım bende bikaç gündür bakmıyordum sayfaya şimdi yazılanları okuyunca gördüm allah razı olsun şiddetli cok parcalı ve agrılı kanamam var düşük gerceklesti çarşamba icimde parca varsa kürtaj olucam inşallah kalmamıstır şimdi genetige gidicem araştırıkma yapılıcak bu 3.düşüğümdü demekki nasip değilmiş sizlerin güzel haberlerini burdan takip etmeye devam edicemIyi aksamlar kizlar yarin guzel haberlerle gelesiniz insallah
#Dido44 napti acaba aklim onda kaldi
Hadi inş cnm yaa bu ay oluruna bıraktım ama olursa olur olmazsada kosmet değilmiş diyecem ve korunmaya başlayacağım doğru zaman değilmiş demekkiiiiEn kisa zamanda hayirli haberlerini bekliyoruz
Ya inşllah sağlıkla bir Melek gelmiştir ne zaman adet Regli tarihinİnşallah bi sıkıntı olmaz cnm sağlıkla alırsın kucağına.benimde bel ağrım var adet belirtisi olarak hiç yaşamadım ama umutlanmakta istemiorım
Canım benimde 5.haftada lekelerim başladı pembe kırmızı kahverengi degisiyordu.1 hafta progestan 200 mg kullandim azalma olmayınca.iğneden vuruldum çok hızlı kesti 2 günde lekeyi durdurdu.3 4 gün sonra bi kez daha geldi yine igne vuruldum 2 3 günde kesti..10 gün sonra az bi leke gelince artmadan bitmesi için tekrar iğne.. şuan 2 haftadır leke yok çok şükür.iğne çok etkiliymiş.doktorum sıkma canını 2 hafta yat iğne hemen keser demişti.Özellikle 6. Haftada olan arkadaşlar lütfeeen kendinize dikkat edin n’olur.Bu haftanın önemini olabilecekleri bir makalede okumuştum ve buna rağmen aptall başım dün yine temizlik yaptım ,aslında çok kontrollüydüm çok dikkat ettim ama belim hemencik ağrıdı ve gece kanamam oldu.Sabahı nasıl ettim Rabbim bilir.
Canım çok geçmiş olsun Allah meleğini sana bağışlasın dinlen güzelce Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmazÖzellikle 6. Haftada olan arkadaşlar lütfeeen kendinize dikkat edin n’olur.Bu haftanın önemini olabilecekleri bir makalede okumuştum ve buna rağmen aptall başım dün yine temizlik yaptım ,aslında çok kontrollüydüm çok dikkat ettim ama belim hemencik ağrıdı ve gece kanamam oldu.Sabahı nasıl ettim Rabbim bilir.
Aynen bende aynı duygulardayım2. Kez anne olacaklar sizleri görebilir miyimNasıl hissediyorsunuz ben ilk kez hamile gibi heyecanlıyım,gün gün takip ediyorum okuyorum devamlı
Cok uzuldum hayirlisi boyleymis demekki enine boyuna arastirilsin bakalim neymis problem insallah bundan sonra kini sag saglim alirsin kucaginaCanım bende bikaç gündür bakmıyordum sayfaya şimdi yazılanları okuyunca gördüm allah razı olsun şiddetli cok parcalı ve agrılı kanamam var düşük gerceklesti çarşamba icimde parca varsa kürtaj olucam inşallah kalmamıstır şimdi genetige gidicem araştırıkma yapılıcak bu 3.düşüğümdü demekki nasip değilmiş sizlerin güzel haberlerini burdan takip etmeye devam edicem
Canım tekrar geçmiş olsun inşllah bundan sonra sorunsuz hamile kalır ve sağlıkla kucağına alırsınCanım bende bikaç gündür bakmıyordum sayfaya şimdi yazılanları okuyunca gördüm allah razı olsun şiddetli cok parcalı ve agrılı kanamam var düşük gerceklesti çarşamba icimde parca varsa kürtaj olucam inşallah kalmamıstır şimdi genetige gidicem araştırıkma yapılıcak bu 3.düşüğümdü demekki nasip değilmiş sizlerin güzel haberlerini burdan takip etmeye devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?