• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dua eden etmeyen herkezden allah razı olsun Miniğim in kalp atışı ni duydum şükür.Öyle güzel bi duyguymus ki rabbim herkeze yasatsin anne olmak isteyenleri bugün o güzel duyguyu yaşayınca bi kez daha anladım.Rabbime bin şükür darısı duymayanlara ❤
Hadi gozun aydin canim benim rabbim kucaklarimizada almayi nasip etsin❤

Merhaba kizlar,
Dun ucusum vardi ve o kadar yogundu ki surekli agir indir kaldir cok yoruldum.ve insanlar o kadar acimasizki sen 2 canliymissin umurlarinda degil.bizde kidem mevzusu var.hamile oldugumu soyledigim halde kendi islerini bana yuklediler.eve geldim ve kasiklarima kramplar agrilar girdi dogrulamadim.
Aksamida benim kanamam oldu ilk defa ve cok yogundu.o kadar korktum ki bebegimi kaybettim sandim.apar topar hastaneye gittim.sukur ki bebegimde bi problem yok ama kaynagida yok neden kanama yasiyorum bilmiorm.acildeki doktor bebek te birsey yok isine gidebilirsin ilacada Gerek yok dedi.bunu yapan acibadem hastanesi.sabah kendi doktoruma gittim 10 gun rapor ve progestoron verdi.Sabah aksam almam gerekiyor ilaci.ben 10+1 haftaligim o yuzden kanamanin ne zaman gelicegi belli olmuyormus onu anladim.12.haftaya kadar herzaman risk var.o yuzden bol bol dinlenin ki bebislerimiz bizle kalsin.kusura bakmayin biraz uzun oldu cok doldum ve cok uzuldum:110:
Çok geçmiş olsun umarım arkadaşlarında vicdana gelirler bu süreden

merhaba güzel hamileler,
benim cumartesi günü randevum vardı. Gittim ve şükürler olsun ki keseyide gördüm kalp atışınıda gördüm bebeğimin. Fakat ben bebeğimi 5 hafta 3 günlük zannederken 6 hafta 1 günlük olduğunu söyledi. Erken yumurtlamadır dedi doktor. Böyle bir şey yaşayan varmı aranızda doktorun dediği yanlış değildir değilmi?

Canım doğum tarihlerimiz aynı seninle 6+1 oluyoruz. Beni haftaya pazartesi çağırdı doktor kalp atışı için. İstersen az daha bekle için rahat olsun.

Canım benimm gözün aydın çok sevindim:) darısı başıma inşallah. Bu arada sordun mu belirtilerin kaybolmasını falan?

Gözün aydın canım maşallah çok sevindim :) darısı başıma inşallah. Video çekimini kendin telefonla mı yaptın?
Sormama gerek kalmadı ki canım kasık ağrım ve mide bulantısı başladı teşekkür ederim bu arada

Hayırlı günler kızlaaaar bende bugün pıt pıtları gördüm ama duyamadım. Doktorum sesini dinletmiyorum düşük riski olduğu için dedi. İnşallah ilerleyen zamanlarda onu da duyarım. 7+5te gördük sonunda kalp atışlarını. Çok güzel bi duygu Allahım tüm bekleyen annişlere yaşatsın bu duyguyu. Videoya da çektirdim bakıp bakıp duygulanıyorum ☺️
Düşük riski ile sesin alakası neymiş ki?

Canım doğum tarihlerimiz aynı seninle 6+1 oluyoruz. Beni haftaya pazartesi çağırdı doktor kalp atışı için. İstersen az daha bekle için rahat olsun.

Canım benimm gözün aydın çok sevindim:) darısı başıma inşallah. Bu arada sordun mu belirtilerin kaybolmasını falan?

Gözün aydın canım maşallah çok sevindim :) darısı başıma inşallah. Video çekimini kendin telefonla mı yaptın?
Ben zaten hastanede çalışıyorum canım anestezi teknikeriyim yanımda arkadaşım çekti ekranı telefonla ☺️

Kızlar cumartesi 5+5 iken lekelenmeler sonucu acile gitmiştim kalp atışı yok diye kürtaj önerdi yatış demisti kabul etmemiştim.bugün 6+1 oldum doktora gitmeye korkuyorum eşim hemen git diyor ama ben yarın yada perşembe gideyim diyorum sizce beklemelimiyim

Kızlar cumartesi 5+5 iken lekelenmeler sonucu acile gitmiştim kalp atışı yok diye kürtaj önerdi yatış demisti kabul etmemiştim.bugün 6+1 oldum doktora gitmeye korkuyorum eşim hemen git diyor ama ben yarın yada perşembe gideyim diyorum sizce beklemelimiyim
Git canım iyi dktra git ama nasıl bekleyip dayanacaksın

O kadar erken de kürtaj denir mi ya ne acayip doktorlar var kese ne durumdaydı canm bazı doktorlar 7. Hafta geçene kadar bekliyo hemen aklına kötüyü getirme inşallah duyarsın o pıt pıt lari:KK200:

Merhaba kizlar,
Dun ucusum vardi ve o kadar yogundu ki surekli agir indir kaldir cok yoruldum.ve insanlar o kadar acimasizki sen 2 canliymissin umurlarinda degil.bizde kidem mevzusu var.hamile oldugumu soyledigim halde kendi islerini bana yuklediler.eve geldim ve kasiklarima kramplar agrilar girdi dogrulamadim.
Aksamida benim kanamam oldu ilk defa ve cok yogundu.o kadar korktum ki bebegimi kaybettim sandim.apar topar hastaneye gittim.sukur ki bebegimde bi problem yok ama kaynagida yok neden kanama yasiyorum bilmiorm.acildeki doktor bebek te birsey yok isine gidebilirsin ilacada Gerek yok dedi.bunu yapan acibadem hastanesi.sabah kendi doktoruma gittim 10 gun rapor ve progestoron verdi.Sabah aksam almam gerekiyor ilaci.ben 10+1 haftaligim o yuzden kanamanin ne zaman gelicegi belli olmuyormus onu anladim.12.haftaya kadar herzaman risk var.o yuzden bol bol dinlenin ki bebislerimiz bizle kalsin.kusura bakmayin biraz uzun oldu cok doldum ve cok uzuldum:110:
Ne kadar vicdansız insanlar var hay Allah m neyse 10 gün iyi gelir sana canm güzelce yat dinlen belki o insanlar da anlarlar hem

kızlar merhaba daha önce konustunuz mu bilmiyorm geçmiş sayfaları okumaya bile mecalim yk. bir haftadır geçmeyen bulantılarm var hiç birşey yiyemiyorum açlıktan midem ağrıyor artk. byle olanınız varmı. ne yapıyorsunuz

Back
X