• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba daha önce konustunuz mu bilmiyorm geçmiş sayfaları okumaya bile mecalim yk. bir haftadır geçmeyen bulantılarm var hiç birşey yiyemiyorum açlıktan midem ağrıyor artk. byle olanınız varmı. ne yapıyorsunuz
Canım aynı durumdayım bende normalde sadece sabah bulantılarım vardı bu son 3 gündür bulantıdan ölcem resmen kafamı kaldıramıyorum ama bana patates haslaması ve cubuk kraker iyi geliyor bide bazen limon yiyorum ama sadece kısa bi sürelik kesiyor sonra yine aynı inşallah bi kaç haftaya kesilir bulantılarımız resmen gün sayıyorummm 3 . ay gelsede git se diye ama bi yandanda ümidim gidiyor bazılarının 9 ay sürüyomus offf offff

Kan pıhtılaşmanız olabilir benim 4 bebeğimin kalbi durdu iğne kullanarak bir kızım oldu genetik tahlilleri ve trombofili paneline baktırdınız mı
Ben de iğne kullanıyordum , kan pıhtılaşması için ama yine de olmadı belki de iğne yeterli gelmedi , haftaya kontrolüm var , dr a söyleyeceğim yaptrsın bakalım , Benim iki oldu bir de tüp var ... düşününce kötü oluyor insan , rabbim hayırlı evlat etsin yavrunuzu

Günaydın herkeslere,Bebeklerini kaybeden arkadaşlara Allah sabır versin her şeyde vardır bir hayır İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırlar.
Bugün bebeğimden mesaj geldi artık embriyo değil fetüsüm diye :) Mide bulantılarım da hafifledi geçen hafta iki kere kustum sadece artık bitiyor galiba,kokulara karşı hala hassasım ama insan kendi evinden iğrenir mi ya gider gitmez bu soğukta cam kapı ne varsa açıyorum :) eşime dedim hatta bu hafta cam kapı tül bi temizlik yapalım diye kurtlandın yine diyo 2 haftadır üstten üstten yaptık herşey gözüme batıyo.

Hanımlar güüünnnnnaaayyydııınnnnn
Nasılsınız inşallah herkes iyidir bulantıların azaldığı bi gün olur :dua:
Çok utana sıkıla sormak istediğim bir konu var ben ultrasona giderken ağda yapamadım (normalde kendim yapamıyorum kuaföre gidiyorum) malum yola başvurdum iki defa...
şimdi ağdaya gitmeyi istiyorum ama daha bebişim minicik acaba ona bişey olurmu çok korkuyorum ağda yapan veya yaptıran varmı ?

Günaydın kızlar kalp atışı nı duyamadık hatta gelismeyen gebeliğe benziyor dedi yarın başka doktora gidicem ama olumsuz dedi kürtaj dan korkuyorum anestezi ile yapılıyor demi birde o gün yatılıyormu acaba

Ben de iğne kullanıyordum , kan pıhtılaşması için ama yine de olmadı belki de iğne yeterli gelmedi , haftaya kontrolüm var , dr a söyleyeceğim yaptrsın bakalım , Benim iki oldu bir de tüp var ... düşününce kötü oluyor insan , rabbim hayırlı evlat etsin yavrunuzu
Benim kızımdan sonra da düşüğüm olduğu için iğne değerini artırdık ve bu gebelikten önce histeroskopi yaptırdım rahimde baya yapışıklık çıktı bundan sonrası nasip diyorum artık

Çok utana sıkıla sormak istediğim bir konu var ben ultrasona giderken ağda yapamadım (normalde kendim yapamıyorum kuaföre gidiyorum) malum yola başvurdum iki defa...
şimdi ağdaya gitmeyi istiyorum ama daha bebişim minicik acaba ona bişey olurmu çok korkuyorum ağda yapan veya yaptıran varmı ?
Canım ağdadan hiç bir şey olmuyor ben her ay yaptırıyorum.sadece steril olmasına dikkat et eğer yapabiliorsan kendi ağda konserveni al götür kuaföre

gidebilirsin canım bişey olmaz

Günaydın arkadaşlar Bütün evladını kaybeden arkadaşlara Sabır diiliyorum çok üzüldüm okudukça rabbim tekrar sağlıklı gebelik nasip etsin varsa yaşayan evlatlarınıza sağlık versin inşallah . 2 düşüğüm var benimde çok üzülüyor insan ne desek ne yazsak boş rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin. bende kötü rüyalar görüyorum ve etkisinde kalıyorum rahimde kanama alanım vardı son kontrolde sabah akşam progeston kullanıyorum kontrolüme daha 2 hfta var nasıl geçicek nasıl sabredecem hiç bilmiyorum ve gidince kötü haber almaktan çok korkuyorm kalp atışlarını duyduk son kontrolde ama nasip bir oğlum var ama daha söyleyemedim kardeşin olacak diye çünkü tehlike var denilmişken söyleyemem çok üzülür inşallah tüm gebe arkadaşlarımada banada rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah. Herkese hayırlı yıllar tekrardan

bende bugün buna takmış durumdayım. Birde benim göbek çıkıverdi. Normal mi onuda bilemedim.

inşallah daha iyi olmuştur kuzum geçmiş olsun

Umarım başarılı olursun canım, bende hamile kaldığımı öğrenince bıraktım ama bazen zorlayınca 2 nefes otlanıyorum eşimden
ne kadar anlayışsız insanlar var ya. Geçmiş olsun

tüm gün sağ tarafımda bir sancı damarım kasılıyormuş gibi tuhaf. Tarifte edemiyorum. Hafta değişimlerinde bu ağrılar normal dedi bir arkadaşım. Bende kabul ettim :)
Bende kabul edip rahatlamaya calisyorum :anne:

Bana o anı yaşamak çok korkubç geliyo , kürtaj da ayrı bi korkunç tabi ama bilemiyorum , dr um da önce kürtaj olmasın dedi ama ben kürtajla daha kolay atlatılmaz mı dedim , ok öyle yapalım dedi , bunsatte uyandım ve karnım bomboşşş.... öyle canım sıkkın ki , hiç evladım Yok yaş 34 :KK43: allahım hayırlısı elbette ama çok canım sıkkın , ben biraz gebeliğin ilerleten dönemlerinden korkuyorum sanırım ya da hasır mı değişim de tutunamıyır bana bilemiyorum içim içimi yiyor

Canm Allah sabır versin tez zamnda sağlıkli hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah Rabbim :KK200:

Günaydın kızlar kalp atışı nı duyamadık hatta gelismeyen gebeliğe benziyor dedi yarın başka doktora gidicem ama olumsuz dedi kürtaj dan korkuyorum anestezi ile yapılıyor demi birde o gün yatılıyormu acaba

Canim Allah sabir versin ama korkma anestezi yapılıyor uyandığında herşey bitmiş oluyo zaten biraz durup sonra gonderiyolar kalmıyorsun yani:KK200:

Inan cok iyi anliyorum ben ondan fazla gebelik kaybettim ama hic istedigim seyden bazgecmedim insallah rabbim saglikli uzun omurlu evlatlar nasip eder benim bugun kontrolum var tekrar kalp atisini duydum simdilik iyi dedi ama su korku bir nebzede olsa kaybolmuyor dr 20 .haftaya kadar 10 gunde bir gelicen dedi allahim sana emanet insallah saglikli uzun omurlu olurlar tum bekleyen kardeslerimin ve benim evlatlarimiz

Gunaydin kizlaar cuma gunu annemlere gidicem diye bugun geldim doktora insallah bebisi gorurumde kafam rahat giderim anneme.. Sizler nasilsiniz umarim hersey yolundadir bugunlerde hastalik bulanti falan derken modum düşük epey anneme gidip eski enerjime geri donmek istiyorum:)

Kızlar merhaba. Dün kontrole gittim bebeğim 6 haftalık gözüktü kalp atışı alamadı ama gelişme var gözükür haftaya gel dedi inşallah bi sıkıntı çıkmaz dimi haftaya kadar nasıl dayanicam hiç bilmiyorum

Gunaydin kizlaar cuma gunu annemlere gidicem diye bugun geldim doktora insallah bebisi gorurumde kafam rahat giderim anneme.. Sizler nasilsiniz umarim hersey yolundadir bugunlerde hastalik bulanti falan derken modum düşük epey anneme gidip eski enerjime geri donmek istiyorum:)

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım :anneadayı:

4+4 de keseyi gördüm 6+0 kalp atışı vardi ama bunyeden bunyeye değişebiliyor.alttan muayenesi yapmazlar bence korkma sakin ol asıl kendini kasarsan kötü olursun:KK200:
Canım merhaba nasıl gidiyor hamilelik kese kalp atışı gördün mu hep aklımda duamdasin inşallah canım Allah tamamına erdirsin :68:

Back
X