2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet evet aradığım cümle bu aynı durumdayım anneliğin güzelliğine odaklanamiyorum
Benim arastirmalarima gore bebeklerde gaz oldugunda surekli acmis gibi davraniyormus gazi tam cikmadan emzirmememk lazimmis yoksa kisir donguye giriyor diyor bende o hatayi bir kere yaptim ac sandim surekli emzirdim cocuk tup gibi olmustu

Peki kac aylikken vermeli canim emzigi?ideal zamani nedir?annem doğar dogmaz ağzına emzigi ver ver dur,alissin emzige diyor
Benimki 3 gunluktu aldi ama ben cok vermiyorum gazi oldugunda cok bagirmasin diye veriyorum yani alismadida atmiyorda :) kisacasi ben herhangi birseye bagimli cocuk yetistirmek istemiyorum

Harikasin disari cikmak istiyorum artik yaaa vallad duvarlar ustume geliyor

İlk defa 4 çocukla alışveriş merkezi deneyimi
Süper süper süper
Ece Mira’yı sürekli emzirdim ama sürekli ağladı
Kucağıma aldım gözler fıldır fıldır etrafı seyretti
İlk defaya göre fena sayılmazdı

Gözün aydın canım benim. Eğer kupkuruysa gerek yok ama az da olsa sarı kısım varsa o kaybolana kadar pansumana devam et bence mikrop kapmasın kuzu
Sağol cnm bnm . Gobek duserkn balbocegim bi agladi cok kotu oldum basima agri girdi resmn. Kuru kuru.

Peki kac aylikken vermeli canim emzigi?ideal zamani nedir?annem doğar dogmaz ağzına emzigi ver ver dur,alissin emzige diyor
Alışması için doğar doğmaz vermek lazım kuzum ama benim süt gelmesi ile ilgili problemler olduğu için ben göğsümü emzik olarak kullandiriyorum çünkü bebeğin emmesi kadar sütün gelmesini hızlandıran bir şey yok :)

Eğer senin bebis doysa da emmeyi seven bir bebek olursa ve sütün insaallah normalce gelirse ilk günden tıkarsın emzigi :)

Harikasin disari cikmak istiyorum artik yaaa vallad duvarlar ustume geliyor
Ben dün akşamüstü bebek arabasına koydum biraz yürüdüm markete gittim çok iyi geldi, evde aynı pozisyonda durmak gerçekten psikolojimizi etkiliyor

Bizim doktorda kafadan topuga kadar òlçtù bebek takip defterimizin arka sayfasinda kiloyu boyu kafa òlçüsû olan tablolar var oraya işaret koydu artik o isarete gore òlcecekmisiz

Ftm41 sütün taşıyordu senin demi benim arada oluyor o.sizi sende olmuyor sut tasiyor benim.kafa karisik
Evet canim benim 2 gün azalir gibi oldu eski emzirme dúzeni ve pompalama sayesinde oluyor sûtúm ama hic òyle sútún geldigini siziyi falan hissetmedim

O kadarini yaomaya basladik artik ben normal bebek arabasi aldim o yuzdrn hemen bebek arabasina koyamadik artik aksamlari uyumazsa babasi gelince çıkıyoruz
Ben dün akşamüstü bebek arabasına koydum biraz yürüdüm markete gittim çok iyi geldi, evde aynı pozisyonda durmak gerçekten psikolojimizi etkiliyor

Tamam minnosum tesekkur ederim,insallah oyle olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…