2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim arastirmalarima gore bebeklerde gaz oldugunda surekli acmis gibi davraniyormus gazi tam cikmadan emzirmememk lazimmis yoksa kisir donguye giriyor diyor bende o hatayi bir kere yaptim ac sandim surekli emzirdim cocuk tup gibi olmustu
Ama aglamaktan bir hal oluyor dayanamıyorum çaresiz veriyorum sonra da kusuyor

Ya kizlar hepiniz bi oneride bulundunuz sagolun ama hic biri binise yaramadi ve benim gogus yaralarim sanirim cok inatci ya ben biseylerinuanlis yapiyorum yada bebek cidden yanlis emiyor ki evet o yanlis emiyor napicami sasirmis haldeyim
Bana doktorum bir ilaç yazmıstı ıki kez kullandım. Sukımtım yoktu ama yazdıgı için kullandım belkide o yüZden yara olmadı bende. 50 milyondu ilaç eşim bana sormadan almiş bende lansinon vardı bilseydim aldırmaDım. İstersen onu bir arastır bak. Belkide sana çok iyi gelir

Ah canim.fiyat fark etmez 6 tane lansinoh aldim birazda olsa rahatlattigi icin en son netten 40 mllik siparis ettim mecburen sen adini ver bana da bi bakayim

Ya kizlar hepiniz bi oneride bulundunuz sagolun ama hic biri binise yaramadi ve benim gogus yaralarim sanirim cok inatci ya ben biseylerinuanlis yapiyorum yada bebek cidden yanlis emiyor ki evet o yanlis emiyor napicami sasirmis haldeyim
Tahin de işe yaramadı diyorsun. Her emzirmeden sonra lansinoh sürüyordum ben. 2 gün göğüs kalkanı kullandım çok canım yandığı için göğüs pedlerine geçtim . Ve sütyenimi hep taktım. İki kere de garmastan sürdüm. Sürmeden önce karbonatlı su ile silmiştik. Duşa girmeden 2 saat önce sürmüştüm incecik. Temizlemesi çok zor olmamıştı. Benim bu şekilde geçti kuzum ki bence sağ göğsümü hala sol gibi tutamıyor Deniz Arel ama yara Yok. Ayva çekirdeği çözümü vardı birde onuda denedin mi?

Ayva bulamadim tahin yagindan yana cok umidim vardi dokusu cok guzel cunku hah tamam iste bu dedim yine olmadi hala da kullaniyorum ama umut fakirin ekmegi ne deseler ona kosucam yani

Ayva bulamadim tahin yagindan yana cok umidim vardi dokusu cok guzel cunku hah tamam iste bu dedim yine olmadi hala da kullaniyorum ama umut fakirin ekmegi ne deseler ona kosucam yani
Gümüş kapakları bi denesen canım tüh ya çok cekiyorsun

D _Depply_ hastaneye ne kadar verdin sen sorcam unutuyorum
Bir de kac gece kaldınız odan büyük müydü

Minik kuzular allah yardımcın olsun
Cok uğraşıyorsun rabbim emeğinin karşılığını versin
Umarim düzelir

T TubaSude 4 cocuk avm helal sana İnan ki eli öpülecek hatunsun
Masallah

En güzelini yapmıssın. Evde otur otur kafayı yiyorsun.temiz hava iyi gelir bebeklere hemde sana
Bebek arabasında hemen sakinleşiyor zaten, arabada da öyle maşallah. Yakında benek arabasını eve çıkarırsam hiç şaşırmam

Mama verdiğin miktari yavas yavas azalt istersen canim bakarsin doyuyorsa o miktarda verirsin bosa kusmaz

Sağol canım
Geçen biri dedi sabah Doğum olunca akşam çıkartıyor tutmuyorlar hiç
Bir de ekstra bi sürü masraf çıkartmışlar güya 4 e yakın para Ödemiş’ler falan
Pek inandırıcı gelmemişti yine de sorayım dedim

Bildiğim kadarıyla tahin yağını da temizlemen gerekiyor canım
Garmastan çok iyi bir krem
En azından duş alacağın zaman öncesinde sürsen duşa öyle girsen bir de mama takviyesi de veriyorsun sen şöyle bir saat bile kalsa az da olsa toparlar belki.

Sen okul açılsın da o zaman gör maratonu tatlım
Rabbim sağlık versin iş başa düşünce herşey yapılıyor
Bir de Elhamdulillah bu doğum iyi geçti yapabiliyorum çoğu işimi
Eminim burda ki hatunların hepsi de aynı şekildedir
Maşallah biz kadınlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…