2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gar
Garmastani surmeden mi karbonatli suyla sildin canim temizlemek icin mi kullandın bana iyo geliyor ama temizleyemiyirum hala cevresi mavo mavi çıkmıyo

Kizlar Atlas surekli tek tarafina yatiyor basini ceviriyorum ama yine istemiyor dönüyor
Napsam yamuk olacak çocuğun basi
Bugun artik reflu yatagini cevirdim gece uyaninca beni gormek icin çevirmesi lazim bakalim

Ben de oğlumda kullandım
O zaman ben de temizlemek için karbonatlı su ile temizliyordum başta biraz acılı oluyor ama geçiyor hemen
Yakıyor mu
Benim acayip agriyordu artik çevresi bile sizliyordu emmese bile tekrar lansinoha döndüm silmeden emzirdim 2 gündür iyi ilk defa dun gece kremlemeden yatttom

Ah canim.fiyat fark etmez 6 tane lansinoh aldim birazda olsa rahatlattigi icin en son netten 40 mllik siparis ettim mecburen sen adini ver bana da bi bakayim
Canim lansinohu silip mi emzirdin
Ben silmeden emzirdim bikac defa bi anda duzeldi sanki yani en azindan topuklarımi yere vurmadan emzirebildim

Canim lansinohu silip mi emzirdin
Ben silmeden emzirdim bikac defa bi anda duzeldi sanki yani en azindan topuklarımi yere vurmadan emzirebildim
Yok canim silmiyorum onu ya ilginc biseybutanmasam resim aticam benim areola kismida bildiginiz soyuluyor ve kahverengi olan sey kipkirmizi kesildi

Yakıyor mu
Benim acayip agriyordu artik çevresi bile sizliyordu emmese bile tekrar lansinoha döndüm silmeden emzirdim 2 gündür iyi ilk defa dun gece kremlemeden yatttom

Lansinoh silmeden daha etkili oldu sanki
Karbonat yakmıyor ama göğüs hassas olduğu için her halükarda acıyor
Bebişler adam gibi emmeyi öğrenene kadar yaralar olacak
Benim minnak da meme ucuyla başını diğer tarafa çevirmeye çalışıyor

Kizlar son aylarinda ağır kaldiran var miydi? Az once 5 litrelik suyu kaldirdim bir anda karnima bicak kesigi gibi bi acima oldu sonra gecti siseyi birakinca.ağır kaldiriyor muydunuz son aylarda?tehlikeli midir

Tahin yagini cok fazla silmeye calismiyorum canim garmastani ilk bebegimde kullandim onu temizlemek daha zor oluyor tabi mamayi vermiyorum.artik. benimle doymaya calissin her agladiginda memeyi veriyorum agzina kakasini yapamadi yavrum mamayi yiyince sabunla yaptirmak zorunda kaldim 2 gundur daha ilkkez az once kendisi yapti

Mama verdiğin miktari yavas yavas azalt istersen canim bakarsin doyuyorsa o miktarda verirsin bosa kusmaz

10ar 10 duseyim ben o zaman. Ay insallah bi gün hiç mama vermem gerekmez sütüm tam gelir

Kizlar son aylarinda ağır kaldiran var miydi? Az once 5 litrelik suyu kaldirdim bir anda karnima bicak kesigi gibi bi acima oldu sonra gecti siseyi birakinca.ağır kaldiriyor muydunuz son aylarda?tehlikeli midir
Vallahi mecbur kalinca 20 kiloluk oglumu kaldirdim yani canim ama sen yinede kendini cok zorlama

Vallahi mecbur kalinca 20 kiloluk oglumu kaldirdim yani canim ama sen yinede kendini cok zorlama
Sağol canim.bıktım ya hayattan bezdim.hamileligim burnumdan geldi hic hayal ettiğim gibi olmadi.8 ay boyunca onu taşı bunu taşı alisveris yap her işi kendin gör cok yoruldum artik.oturup saatlerce aglasam gözümün yaşı dinmeyecek.sonra da boyle acılar oluyo karnimda Allah korusun birsey mi oldu bebeğime diye kendi kendimi olduruyorum.Allah korusun o bicak kesigi gibi acı korkuttu beni.plesentasi falan ayrilmaz insallah

Arkadaşlar benim kızım 36 günlük. Kakasını hep çok afedersiniz ama zort zort ya da torrr sesleri eşliğinde yapıyor. Genelde sıvı oluyor kakası. Bazen de kremimsi kıvamda. Sizde durum nasıl? Gaz için de doktor önerisiyle bakso isimli probiyotik damlayı kullanıyoruz.

Ben de yaşadım bunları. Şimdi de tek başıma gurbette eşim 7/24 çalışırken artı ben de çalışırken iki çocuğa nasıl bakacağım diye düşünüyorum. Yalnız değilsin canım sabırlı ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…