2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin bana birsey deme niyetinde olmadigini biliyorum.bnde buraya yazarkn nasil yazayim die düşündum ins birileri uzulmemstir zerre birilerini kirmsk gibi dusuncem yoktu..
Tabiki sana bisey demedim :) sonucta hepimizin sorunu farkli ama birimizin rahatsizligi birimizin sevinc sebebi olabiliyor iste. İnsan yazarken bile seciyor kelimelerini bu yuzden demek istedigim oydu. Misal cikip mastit oldum diyebilirim ( sut fazlaligindandir ama derttir) ama tutup ya benim cocuk emiyor agzindan yuzunden akiyor sutler sagiyirum 250-300 cc cikiyor her sagimda bir ayda 2 kilo almis acaba cok mu kilo aliyor diyen biri bunu yazmasin lütfen ben bunu dert yada yazilacak birsey gormem anlatabildim sanirim. Bir haftada cabalayip bebegi 100gr aldi diye sevinen anneyi uzer bu yapilan ve direncini kirar @bulasiksuyu direkt seni ornek verdim affina siginarak

Son düzenleme:

Ben normal yataga 25 gunlukten beri yizustu yatiriyorum artik. Kizimida oyle buyuttum hem uykusu uzun oluyor hemde kendini korkutup uyandırmiyor.
Canim bebisin uyurken bi resim atsan nasil yatiriyorsun yuzustu benim oglum pek sirtustu yatmaktan memnun degil yuzustu yatirmayada korkuyorum fikir olsun

Hislerime tercüman olmuşsun...

Bugunun gevezesi kndimj seçiyorum benm bebegm en ufak sese bile tepki veriyor bu cok normal mj bi kkac kisi denk gldi sasrdi bu kdaar sesi nasil duyuyor die. Afedersnz burnumj siliyorum dışardan bi ses gliyor kapi pencere kapalı ona tepki veriyor.

Suan bebislerimiz kucuk sadece sutumuzle besleniyorlar. Birak aksin sutun niye dert ettin ki. Ped koymak zorunda degilsin, temiz utulenmis bez mendil ne olursa koyabilirsin. Bebisin agiz mendilleri yok mu onlari koy mesela. Islandikca değiş, bunun icin bitkisel seyler deneme. Ters teperse pisman olursun. Adacayinin sutu azalttığını duymustum ayrica

Bu aslinda iyi bisey degil yanmissin sen haberin olsun ilerleyen donemde uyutunca parkelere soveceksin gacirdiyi cikamiyorum yanindan uyandirmadan diye :)

Ohhh oh oh masallah masallah cok sukur. Karisma sütüne kuzum, birak aksin. Terbiye olacak gogusler endiselenme

Merhaba kizlar, bebegim bugun bir aylik oldu. Sabah kontrole gittik. Dogumdan sonra bildigimiz kadariyla en dusuk kilosu 3000g, doktor biraz daha dusmusde olabir demisti. Bugun kilosu 3600g, sizce nasil? Doktor iyi kilo almis dedi, sizce az mi?
Gayet iyi alti sinirda almis bir ayda istenilen kilonun ama daha fazla vermiste olabilir aynen devam et sen annesi. Hep boyle doktorlari denk gelin insallah. İlk ay 600gr da iyi 2 kiloda.

Bu aslinda iyi bisey degil yanmissin sen haberin olsun ilerleyen donemde uyutunca parkelere soveceksin gacirdiyi cikamiyorum yanindan uyandirmadan diye :)
Bnde iyi birsey olmadiginun farkındayim da bu kadar kcukkn bu tepki normal mi merak ettimm.. gerci bnde ufak sese kalkan biriyim sanirsam sani cekti

Canim bebisin uyurken bi resim atsan nasil yatiriyorsun yuzustu benim oglum pek sirtustu yatmaktan memnun degil yuzustu yatirmayada korkuyorum fikir olsun
Benim yatirdigim sekil bu degil kendi keyfine gore aliyor pozisyonu sekil a suanki halimiz :))

Eklentiler

• IMG_20180910_122259.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 83
Bnm yavru ayaklarını karnina cekmis uyuyor ama bjz dsha kucuguz 26 gunluk bir kuzu..resm atamıyorum ki atayim.
Bizde 32 gunluguz teyzesi genelde popo yukarda bacaklar karnina cekik uyuyor ama iste diyorum ya kendi keyfine gore yapiyor biseyler bazende ellerinin arasina aliyor basini. Burada onemli olan bebegi gozlemleyip kafasini tutup tutamadigini gormek. Daha henuz kafasini tutamayan bebegi yuzustu yatirmayin bilhassa gece.

Bunu görünce yazmak istedim. Benim zilli beboş emzirme sutyeninin kopcasinin cit sesine bile gözlerini açtığı oluyor. Bazen de top patlasa uyanmıyor :))))

Kafasini rahat hareket ettirebiliyyor omzumdsyknde smdj yatarknde. Pki gece de boyyle mi uyuyor.. gece cesaret edemem boyle uyutmaya ilkkkez bugun yüzüstu yatirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…