2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne zamandan sonra dönence ilgisini çekmeye başladı kuşum. Gaz deyince akan sular duruyor bende malum
2 aylik olunca başlamıştı ilk cok uzun kalmiyordu ama 20 dakika bile kalsa pirt pirt gidiyo cunku eller ayaklar surekli hareket ediyor
Duvara yansiyan isikli almistim ben gece onu izleyip kendi kendine uyuduğu bile oluyor

Ev tartisi 100gr falan farkediyor fazla eksik seklinde. Gece emzirip mamayi gunduz vermen guzel olmus gece emsin sende dinlendigin icin sutte daha kaliteli olur. İnsallah guzel haberler verirsin. Donence ise yarıyorsa oyun halisida ayni islevi gorur oyun halisina yatirmaya basladinmi?

Olabilir canim gece 1 de uyudu gündüz de doğru dürüst uyumamıştı. 1 de azicik zor bela emdi daldı uykuya..oyle çaresizdim ki biberonu da almadı memeyi de ac ac duruyordu.bklm bugun npicak

Ben asm'ye gidiyorum tartim için canım .Bugün de gideceğim perşembe de gidip kilo alımına bakacağım. Çiş rengi normale döndü ama cisi azaldı pfff .Ben de bütün gece emzirdim sabah 5te memede huysuzlaninca 60 cc mama verdim huysuzlugu devam etti. Kakasini yaptı simdi rahat şükür

Zaten gece sadece emiyordu canim ama az az susuzluğunu giderir gibi aclikla degil bu gece daha ac olarak emdi birini yine de sagdim gece kalkip
Oyun halisina da yatiyor ama dönence kadar ilgisini cekmedi ki onuda piyanolu almistim o sesleri kendi ayaklarıyla cikardginin farkinda degil henuz

Fikirlerinize ihtiyacim var. Bnm sutum iyi allaha sukur emziririkn akiyor ustum islaniyor gogus pedide koyuyorum ama nafile. Smdi göğus ucu catlagi olsa yara acima hissi olur değik mi ? Adacayi iyi geliyormuş böyle memelerden akan sut icin bnde yapayım dedim sutumde azalma olurmj die endise ettim... Esim diyo bide sana mi gogus pedi almakla uğraşcam bunj buraya yazarkn bile kndimj rahatsız hissediyorum. Bazılarınuz sütum glsn die ugrasirkn

Günaydın hanımlar uykusuz geceler başladı artık bütün gece memedeydi benim oğlan yarım saat uyuyup geri uyandı hep. Sürekli emiyor sonra geri kusuyor tekrar emiyor omzuma koyup sırtını ovmak istiyorum durmuyor illa emmeye çalışıyor ağlıyor ya herkesin kucağında duruyor benim kucağımda illa meme emecek hemen ağlıyor emziriyim diye ama çok kusuyor ya

Akarken parmaginla 5_10 snye bastır kesilir akmasi. Gogusler terbiye olunca kesilecek zaten akma bence hic cay falan icme derim

Akarken parmaginla 5_10 snye bastır kesilir akmasi. Gogusler terbiye olunca kesilecek zaten akma bence hic cay falan icme derim
Tek sorun emzirirkn degilki bebegnde ustu islaniyor emziririkn . Ama emzirmedigim zmnda durum ayni kıyafetim islaniyor az buzda ds degil degil baya islaniyor pijamama kadar akiyor desem yeridir. Gogus pedi koyuyorum ama oda nafile.. afedersn sutyensz gezmek istiyorum ama bakiyorum taaa yere dmlams kıyafettens suzulup. Koluma gliyor dusuj yani dsmla damla

Allahimmm sen eşit paylastir kullarina su sütü amin

Ayy canim varligi ayri yokluğu ayri çokluğu ayri azlığı ayri dertmis

Aslinda buda bir hastalıkmis... Bnm sut hormanin çok iyi oldugunu doktor soylemsti... Htrlarmisnz bilmem 15.haftadan beri gogsumden akinti gliyor diyordum doktor bile sasrmsti bayaa erkn baslamis demsti... Krem vermisti bnde kullnamdm catlak olsa agri sizi yapar oyle birseyde yok ...

İlk zamanlarda normal sut uretimi kontrolsuz oluyor ama dedigim gibi gecici bir durum

Bnm yaramaz boynumda uyuyor gazini çıkartırkn aliskanlik yaptı galiba hoşuna gidiyor ama gogsume alınca susuyor uyuyor bni mess ediyorr.... boynum tutuldu artik bnde reflu yatagins yuz ustu yatirdim bu kdar küçükken yatirmam yanlis mi burnuda tikali gibi ses çıkartıyorfu boyle rahat etti..

Ayy cok gonulden yaziyorum insallah hicbirinizin sut problemi kalmaz hepinizin bebisleri sute doyar kimse kimseye imrenmesin kendini eksik hissetmesin. Cidden birsey yazarken bu anlamda birilerini uzmemek icin iki kez dusunuyorum ne kilo ne cc yazmamaya ozen gosteriyorum. Ama şükür mama secenegi var kimsenin cocugu ne ac kalacak nede gelisimi eksik olacak keske herkes sadece emzirebilse sadece ama cidden goruyoruz ki olmayincada olmuyor.

Ben normal yataga 25 gunlukten beri yizustu yatiriyorum artik. Kizimida oyle buyuttum hem uykusu uzun oluyor hemde kendini korkutup uyandırmiyor.

Merhaba kizlar, bebegim bugun bir aylik oldu. Sabah kontrole gittik. Dogumdan sonra bildigimiz kadariyla en dusuk kilosu 3000g, doktor biraz daha dusmusde olabir demisti. Bugun kilosu 3600g, sizce nasil? Doktor iyi kilo almis dedi, sizce az mi?

Senin bana birsey deme niyetinde olmadigini biliyorum.bnde buraya yazarkn nasil yazayim die düşündum ins birileri uzulmemstir zerre birilerini kirmsk gibi dusuncem yoktu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…