2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebişiler kaç kilo ve kaç numara bez kullaniyorsunuz?? Bizim 10 gün daha yetecek kadar bir numara bezimiz vardı 4 buçuk kilo olduk 2 numara siparis ettim beş kilo yazıyordu bide indirim olduğu için bir pakette 3 numara siparis ettim bunlar en büyük boy bir ay giden paketlerden ama şimdi o üç numara yerine bir paket daha iki numaramı alsaydım diye tereddütte kaldim...

Bizde hep ayniyiz kucagimdan indiğinde basıyor çığlığı yerinde 10dk durunca şaşırıyorum

Canim.3 numara kilo sinir ne
Ben 4-7 ve 4-9 aldim 2 3 diye geçiyorlar farkli farkli hep bende bakıyorum 4 7 kullaniyoeum su an ama 7 kg bebek bu bezi zor kullanir 3 numatayi da kullanırsın bence rahat

Benim de haftalık kontrolde doktor mamayi keselim dedi. Benim sütüm yok nasıl keseceğiz dedim kesmezsen sütün gelmez diyor. Bıraktım o doktoru direkt .bu çocuk nasıl beslenecek beyinsiz diyemedim
Canım idrarinin renginde koyulasma olmamisti. Doyup doymadigini anlamak için sürekli kontrol etmiştim.
Aldığı sıvı miktarı biraz azaldığı için ilk gunler olurmuş da şu an bir emzirme danışmanı ile kademeli mama.bırakmayı deniyoruz benimkinin biraz koyulasti 3 Gün sonra düzelmesi gerekiyormuş bakalım

rofleli_kedi aynı çıkmıs değerimiz. Bizde yattık 1 gece. Ama biz hiç mennun kalmadık. 3 metrekare odada sığmaya çaliştık. Oksijensiz küçücük odaydı. Eşimde kalmak istedi bizimle 3 kişi boğulduk resmen. Banyosuda skkıntılıydı. Acıkcası o gece iğrencti bizim için. Sabahta oğlumdan defalarca kan almaya çaliştilar 4. De tutturdular. Acemi beceriksiz hemşirelerin elinde delik deşik oldu oğlum. Birde demezler mi değer sınırda bir kaç saat daha yatsın. E be gerizekalı madem öyle olabilcekti öğlene kadar yatırsaydınız. Sabahtan ne akla hizmet çıkartınız çocugu. Eşim aldıgı gibi çocugu çıktık. Acemi bebek hemşiresini asla kabul etmiyorum. Bebek bu tek girişte kanı almalısın sen 4 kez deneyemezsin. Ben hiç mennun kalmadım hatta şikayet edeceğim halkla ilişkiler bölümüne. Hatırladım tekrar canım sıkıldı. İyi bari senin iyi geçmiş gecen sevindim. Sabahına kaç çıktı değeriniz?

Canim.3 numara kilo sinir ne
Ben 4-7 ve 4-9 aldim 2 3 diye geçiyorlar farkli farkli hep bende bakıyorum 4 7 kullaniyoeum su an ama 7 kg bebek bu bezi zor kullanir 3 numatayi da kullanırsın bence rahat
Canim alt sınırı 7 kilo imiş 3 numaranin

Benimde öyle yapıyor 2 gündür. Sanki anlaşmıs bı veletler. Meme hastası ama basıyor yaygarayı. Dikkat ettim uykusu basına vurunca yapıyor. Gözler küçücük kalmıs uykuya geçiş yapamıyor o zaman yapıyor. Senınde öyledir dikkat et bakalım

Ben 15 gümlükken 2 günlüğüne annemlerin yazlıgına gittik. Pusetinde uyusun üstüne örtüsünü örtersin hiç bişi olmaz Allahın izmiyle

İnş bişi yoktur. Terledide üşüdümü acaba?

İnşallah 3 güne bile kalmadan düzelir. Umarım mamayi azalttığın ölçüde de sütün bollasir
Hiç kafana takma rahat olunca süt artiyormus geç de olsa anladım. Sut artmazsa da mama vermek de dünyanın sonu değil. Ben hiç anne sütü almamisim. Birazcık tombik olabilirim ama gayet saglikliyim

30 derece 1600 devir yıkıyordum. 40 derece deneyeyim en iyisi. Sen hangi deterjanı kullanıyorsun canım?
Neutral die bir ddeterjan renkli ve beyazi var, parfümsüz, anti alerjenik vb.
Benim makinenin derece ayarı sıcak ılık ve soğuk şeklinde ben bebek çamaşırlarıni sıcakta yıkıyorum.. öyle yapılır diye biliyorum yanlış mı yapıyorum bilemedim simdi
Ne kadar sicak o kadar temiz zaten benim makinede de progrsm 90 derece ama kiyafetlerin icinde hep 30-40 ile yıkayın yaziyor. Ben cekip kuculur korkusuyla 40ta yikiyorum yoksa sicak sorun degil. seninkilede cekme oldu mu?

Ya seni yerim :) aynen ben de mama vermek dünyanın sonu değil öyle düşünüyorum bunu düşünmeye başlayınca sütüm artmaya başladı demek ki gerçekten stresten hep. Ben 18 ay anne sütü almışım ilk 6 ay sadece anne sütü almışım ama 4 yaşında hasta olmaktan olecekmisim annem 6 yaşına kadar yılın 10 ayı hastaydin diyor. Hala yanımda biri hapsirsa ben grip olurum ayrıca ben de tombigim bence mamayla alakası yok :))

Dun akşamüstü 5te mama verdim.normaldr yatmadan mama yiyip yatar normal saati 8 de uyudu uyanırsa veririm mama dedim 11 de uyaninca emzirdim geri uyudu zaten tum gece emiyor hala mama vermedim donencede yatiyor keyfi yerinde dun 2 kere yemis oldu 1 ogun mama yerine meme aldi gece de sagdim ama sagilinca çıkan sutum 1 ogunune yetmiyor iste bakalim daha sık sagmaya calısıcam
Kilo takibini asm de mi yapıyorsunuz evde yaniltici olurmu normal tartıda

Gereksiz uzatiyorsun suan
Canım sen muhalefet oldun kendine pay çıkar uzatma konusunda. Kimseyle tartışmadım şimdiye kadar hiçbir konuda ama demekki bu şekilde tahrik ediliyormuş kişiler. Bebeğinle ilgilen.

Aynen bebekken bana da vermiş annem hergün nerdeyse, çok ağlak bi bebekmişim o şekilde sakinleştiriyormuş ve sütü de çok artırıyormuş. Rezene akşam kendşme demlediğimden 1 çay kaşığı veriyordum anasona geçtim. Gaz damlasını değiştim ve yoğun araştırma sonucu Nurse harvey’s gaz damlası kullanıyorum çok çok iyi geldi çok şükür ve tamamı bitkisel içindekilerin.

Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım sezeryan yeri bikaç gün ağrıyor sonra geçecek iyleşti diye sakın benim gibi yapıp ayağa kalkma ağır kaldırma fazla banyoya girme bol bol dinlen. Kalmadı herhalde doğuracak kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…