2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oyyy oyyy oyyy maşallah Rabbim inşallah izin verir de bebişi ni kuçağına almayı nasip eder aaayyy biraz önce okudum o Dr ne ya öğle hassas bir konuda hassas olmasi lazımdı yazık ne olcak ki insanlik tan nasibini almamış sen sakin strese girme inşallah bebis de iyidir benim Dr burda çok naif bize yasak koydu da 6 bucuk haftalikken ben hamile olduğunu ilk ogrendigimden beri uyguluyorduk

Paramla rezil oldum denir ya aynen öyle oldum ben böyle olcağını bilsem yapar mıyım bana bi sıkıntı olmaz haftada bir demişti of of hatırlamak bile istemiyorum
Doğum paketi alacağım zaten iyi bir doktor araştırıyorum güzel dileklerin için teşekkür ederim Allah razı olsun :) olabildiğince iyi olmaya çalışıyorum zaten annişime geldim o bakıyor sağolsun, bütün gün yatıyorum birde sıkıntıdan bebek yeleği başladım

Hanımlar İstanbul avrupa yakasında güzel bi dr öneriniz var mı. Kardeşim çapa da ama oraya gitme konusunda tam emin değilim. Sizce ne yapmalıyım?
Beylikdüzünde alternatif çok.medilife medicana ve kolan hastanesinde çok iyi kadın doğum doktorları var.Bende medilife hastasıyım tavsiye ederim.

Ohhh ohhj maşallah Rabbim kısa dogru yeleği giyirmeyi nasip etsin insallah benim anne istanbul da ben edremit küçük yer ne olcak bir tane özel hastane fiyatlar can yakiyor allahtan gecen sene yeni bir Dr geldi devlet hastanesine çok ilgili ve kırmadan naif konuşuyor geçen sene kalp atisini duymadığım bi bebis gitti o yeni gelen demişti umutlanma derken bile naif bir sekilde

Kizlar son adet tarihiniz nedir?

Merhaba cinocuk hayirli olsun bebis.ben de ingilteredeyim.sureci anlatayim sana.hamileligini ogrendiginde gpye haber veriyorsun.genelde hemsire randevusu verip genel bilgilerini aliyorlar.ilk gebeliginse 8. Degilse 10. Haftada ebe randevun oluyor.12. Ve 20. Hafta civari ultrasona cagiriyorlar hastaneye.herhangi bir saglik problemin yoksa sadece birkac haftada bir ebe randevun oluyor.her kontrolde tansiyon idrar bakiyorlar.ara ara da kan tahlili tabii ki.ve zamani gelince doguma gidiyorsun.ama asiri sancin veya kanaman olursa acile gidip ordan ultrasona sevk ediliyorsun.asiri bulantin olursa da gpye gidip ilac dileniyorsun.

Kızlar dr a gideceklere şimdiden geçmiş olsun. Hayırlı haberlerle dönğn inşaellah

Evet haklısın fiyatlar cep yakıyor... Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbime bin şükür sabah kalktığımda lekelerim kesilmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…