• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

1. Dün yazmıştım kuzum buraya, yine yazayım
    C. İlişki sonrası çok fazla kanamam oldu gittim işte birsürü azarladı doktor dinlen düşük tehliken var dedi kanama bölgesini gösterdi kesenin dışında alt taraf.. travmatik bi kanama, yarında olur eğer Cumaya kanaman kesilmezse gel iğne yapalım dedi doktorum tabi o kadar azar yedim ki artık o doktora gitmem.. Allahıma bin şükür bebeğim iyiydi kalp atışlarında da problem yoktu. yarında lekem gelirse başka bi doktora gideceğim Bugün 7+1 iz :)
Oyyy oyyy oyyy maşallah Rabbim inşallah izin verir de bebişi ni kuçağına almayı nasip eder aaayyy biraz önce okudum o Dr ne ya öğle hassas bir konuda hassas olmasi lazımdı yazık ne olcak ki insanlik tan nasibini almamış sen sakin strese girme inşallah bebis de iyidir benim Dr burda çok naif bize yasak koydu da 6 bucuk haftalikken ben hamile olduğunu ilk ogrendigimden beri uyguluyorduk

Oyyy oyyy oyyy maşallah Rabbim inşallah izin verir de bebişi ni kuçağına almayı nasip eder aaayyy biraz önce okudum o Dr ne ya öğle hassas bir konuda hassas olmasi lazımdı yazık ne olcak ki insanlik tan nasibini almamış sen sakin strese girme inşallah bebis de iyidir benim Dr burda çok naif bize yasak koydu da 6 bucuk haftalikken ben hamile olduğunu ilk ogrendigimden beri uyguluyorduk
Paramla rezil oldum denir ya aynen öyle oldum ben böyle olcağını bilsem yapar mıyım bana bi sıkıntı olmaz haftada bir demişti of of hatırlamak bile istemiyorum:(
Doğum paketi alacağım zaten iyi bir doktor araştırıyorum güzel dileklerin için teşekkür ederim Allah razı olsun :) olabildiğince iyi olmaya çalışıyorum zaten annişime geldim o bakıyor sağolsun, bütün gün yatıyorum birde sıkıntıdan bebek yeleği başladım:KK69::KK69::KK69:

Hanımlar İstanbul avrupa yakasında güzel bi dr öneriniz var mı. Kardeşim çapa da ama oraya gitme konusunda tam emin değilim. Sizce ne yapmalıyım?
Beylikdüzünde alternatif çok.medilife medicana ve kolan hastanesinde çok iyi kadın doğum doktorları var.Bende medilife hastasıyım tavsiye ederim.

Paramla rezil oldum denir ya aynen öyle oldum ben böyle olcağını bilsem yapar mıyım bana bi sıkıntı olmaz haftada bir demişti of of hatırlamak bile istemiyorum:KK43:
Doğum paketi alacağım zaten iyi bir doktor araştırıyorum güzel dileklerin için teşekkür ederim Allah razı olsun :) olabildiğince iyi olmaya çalışıyorum zaten annişime geldim o bakıyor sağolsun, bütün gün yatıyorum birde sıkıntıdan bebek yeleği başladım:KK69::KK69::KK69:
Ohhh ohhj maşallah Rabbim kısa dogru yeleği giyirmeyi nasip etsin insallah benim anne istanbul da ben edremit küçük yer ne olcak bir tane özel hastane fiyatlar can yakiyor allahtan gecen sene yeni bir Dr geldi devlet hastanesine çok ilgili ve kırmadan naif konuşuyor geçen sene kalp atisini duymadığım bi bebis gitti o yeni gelen demişti umutlanma derken bile naif bir sekilde

İçini ferah tut canım. Bebeğin gelişmeye devam ediyor, hiç bir sıkıntı yok. Yolk sac vardır, olmasa söylerdi zaten doktorun. Hayırlısıyla kalp atışını da duyarız inşallah. Kalp atışını da duyduktan sonra düşük yapma ihtimalin iyice düşer dedi doktor. İnşallah haftaya duyulur.
Kizlar son adet tarihiniz nedir?

Hallettim

merhaba yazını okudum Allah bağışlasın ömrü uzun olsun sana bi sorum olacak yurtdışındaydım demişsin hangi ülkeydi ben ingilteredeyim evde test yaparak hamile olduğumu öğrendim salı günü randevum var burda gebelere destek ilaç falan vermiyolarmı ve ultrasonda bakmıyolarmı acaba onu merak ettim bulantılarımda yavaştan başlıyo ilaç vermezlerse çok zorlanırım herhalde :110:
Merhaba cinocuk hayirli olsun bebis.ben de ingilteredeyim.sureci anlatayim sana.hamileligini ogrendiginde gpye haber veriyorsun.genelde hemsire randevusu verip genel bilgilerini aliyorlar.ilk gebeliginse 8. Degilse 10. Haftada ebe randevun oluyor.12. Ve 20. Hafta civari ultrasona cagiriyorlar hastaneye.herhangi bir saglik problemin yoksa sadece birkac haftada bir ebe randevun oluyor.her kontrolde tansiyon idrar bakiyorlar.ara ara da kan tahlili tabii ki.ve zamani gelince doguma gidiyorsun.ama asiri sancin veya kanaman olursa acile gidip ordan ultrasona sevk ediliyorsun.asiri bulantin olursa da gpye gidip ilac dileniyorsun.

Ohhh ohhj maşallah Rabbim kısa dogru yeleği giyirmeyi nasip etsin insallah benim anne istanbul da ben edremit küçük yer ne olcak bir tane özel hastane fiyatlar can yakiyor allahtan gecen sene yeni bir Dr geldi devlet hastanesine çok ilgili ve kırmadan naif konuşuyor geçen sene kalp atisini duymadığım bi bebis gitti o yeni gelen demişti umutlanma derken bile naif bir sekilde
Evet haklısın fiyatlar cep yakıyor... Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbime bin şükür sabah kalktığımda lekelerim kesilmişti ❤️

Back
X