- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #7.321
Bende yarın gidicem ama daha hiç konusmadık bu konuyu doktorla 2 hafta once gtmistim en son bakalım yarın haber veririm ben deKizlar haftaya cuma doktor kontrolüm var ikili tarama olacak sanirim cok heyecanliyim,belki cinsiyeti hakkinda da yorum yaparikili tarama icin randevu bekleyenler kimler @nisanbu sen varsin seni biliyorum gazelim_24 sende bizimleydin sanirim senin ne zaman? Ve diger arkadaşlar sizler de durum ne?
Gözünaydın cnm.Kızlar kalp atışını gördüm çok şükür doktor 2 cm olana kadar dinletmiyormus bebegim 1 cm şu an :) 7 haftayla uyumlu dedi çok mutluyum dua edenlerden Allah razı olsun. He bi de tekmis:) diğeri ödem kesesiymis yok olmuş
Gozun aydin canimKızlar kalp atışını gördüm çok şükür doktor 2 cm olana kadar dinletmiyormus bebegim 1 cm şu an :) 7 haftayla uyumlu dedi çok mutluyum dua edenlerden Allah razı olsun. He bi de tekmis:) diğeri ödem kesesiymis yok olmuş
Hayırlı olaun canım 1 olsun biİzim olsun sağlıkla gelsin maşallahhhhKızlar kalp atışını gördüm çok şükür doktor 2 cm olana kadar dinletmiyormus bebegim 1 cm şu an :) 7 haftayla uyumlu dedi çok mutluyum dua edenlerden Allah razı olsun. He bi de tekmis:) diğeri ödem kesesiymis yok olmuş
Tmm canim yaz yarin bakicam hep neler yapicak nasil yapiliyor merak ediyorum.Bende yarın gidicem ama daha hiç konusmadık bu konuyu doktorla 2 hafta once gtmistim en son bakalım yarın haber veririm ben de
Tmmdr canimTmm canim yaz yarin bakicam hep neler yapicak nasil yapiliyor merak ediyorum.
Doktordan randevu alicam canim bebişi görmediyseniz bende erken gitmiyim diye sordum. Takvim niye yapmiyorsun26 kasım canım, noldu?
Amin inşallah canim hepimiz Rabbim kolaylik versin bizlereCanım geçmiş olsub Rabbim hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin
Ay hadi gözün aydınKızlar kalp atışını gördüm çok şükür doktor 2 cm olana kadar dinletmiyormus bebegim 1 cm şu an :) 7 haftayla uyumlu dedi çok mutluyum dua edenlerden Allah razı olsun. He bi de tekmis:) diğeri ödem kesesiymis yok olmuş
Amin inşallah hepimizin bebislerim izin sağlığı yerinde olsun insallah rabim kucağımiza saglikli sihhatli nasip etsin insallah guzel anne ve anne adaylariGünaydın güzel anneler @etka31112 hayırlısıyla güzel sonuçlarla gel bebişlerini gör S Simincan canın sabada geçmiş olsun inşllah önemli birşey değildir sende güzel haberlerle gel inşllah
Günde bir iki tane içiyorum canım ama eski gibi değilim paketi yiyesim geliyordu yoksa :)Çok sevindim canm bebeişin seninle olmasınaaaa kucağına sağlıkla aldığın günlerde nasip olsun
Nasıl oldun canm kesildi mi kanamalar ?
Taşıdıkları can kendilerinin değil ki eşi yada kendi hamile olsa oturtacak yer bulamazlar nırmal hastaya hadi kürtaja .. yazık walla yazıkkk kesinlikle şikayet etmelisin
Geçen gün aldığın karara istikrarla devam edebiliyor musun ??
Canım ben Türkiye gelmeyi bekliyorum orda yaptırıcam bir iki haftayı bulur gelmem zamanım geçmiş olmaz umarımKizlar haftaya cuma doktor kontrolüm var ikili tarama olacak sanirim cok heyecanliyim,belki cinsiyeti hakkinda da yorum yaparikili tarama icin randevu bekleyenler kimler @nisanbu sen varsin seni biliyorum gazelim_24 sende bizimleydin sanirim senin ne zaman? Ve diger arkadaşlar sizler de durum ne?
Haftalarimiz ayni :) hic gittinizmi kontroleGözünaydın cnm.
Gözünaydın canım tek olsun sağlıklı olsundaKızlar kalp atışını gördüm çok şükür doktor 2 cm olana kadar dinletmiyormus bebegim 1 cm şu an :) 7 haftayla uyumlu dedi çok mutluyum dua edenlerden Allah razı olsun. He bi de tekmis:) diğeri ödem kesesiymis yok olmuş
Amin inşallah hayırlı haberle gelirsin sen de benim için dua et benim kanama yine başladı 10 gibi Dr gircem
Günaydııın, inşallah herşey yolundadır canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Günaydın güzel anneler @etka31112 hayırlısıyla güzel sonuçlarla gel bebişlerini gör S Simincan canın sabada geçmiş olsun inşllah önemli birşey değildir sende güzel haberlerle gel inşllah
Gunaydin @etka31112. Naptin kuzum haber vermedin
S Simincan hadi gözün aydın canım güzelce yat dinlen
@etka31112 güzel haberlerini bekliyoruz senin de canım
@etka31112 nin neyi vardı bugun ben kacirdim.
Gözünaydın cnm.
Gozun aydin canim
Hayırlı olaun canım 1 olsun biİzim olsun sağlıkla gelsin maşallahhhh
Gözünaydın canım tek olsun sağlıklı olsunda
Darısı başıma inşallahGünde bir iki tane içiyorum canım ama eski gibi değilim paketi yiyesim geliyordu yoksa :)
5+3 de gittim cnm.kese oluşmuş içinde bebek görünüyor,kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi.izmirde yaşıyorum.iyi bir dr ve hastahane arıyorum.önce bir kalp atışlarını duyuyımda.sonrası kolay.benin sat 24 kasım senin?Haftalarimiz ayni :) hic gittinizmi kontrole
İnşllah canım çok iyi anlıyorum seniDarısı başıma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?