2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de yarına aldım randevumu
inşallah hayırlısıyla kalp atışını duyarım
sonra da mide bulantılarım için birşeyler istiycem
dayanamıyorum artık
İnşallah güzel haberlerle gelirsin yarın
İyi doktor bulantı için ilaç vermeyen doktordur
Ben iki defa serum yedim geçen hafta ama şimdi bulantılarım geçiyor hafifledi... sanırım cinsiyetle alakalı biraz da kız bebiş sanırım çok bulantı yaparmış

Yaa inşallah kötü bişey yoktur Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah bizi haberdar et
Rabbime binlerce şükür olsun cumamiz mübarek olsun bugün kalp atisi duyduk bebis ıyimis yerlesme kanamasiymiş iğne vurulduk yat dinlen dedi Rabbim hepimizin bebeğini bize bağışlasın

Rabbime binlerce şükür olsun cumamiz mübarek olsun bugün kalp atisi duyduk bebis ıyimis yerlesme kanamasiymiş iğne vurulduk yat dinlen dedi Rabbim hepimizin bebeğini bize bağışlasın
Gözün aydın canıııım hayırlı cumalarr
Bollll bollll dinlenme vakti hadi hamişler

Günaydın kızlar bi sıkıntısı olanlara geçmiş olsun,hastaneden geleceklerde inşallah hayırlı haberlerle gelirler..dün bende dışarıda başım döndü düşmekten kurtuldum ama bacağım ayrıldı çok korktum sabah olsun bi an önce doktora gideyim diye..gittim şükürler olsunki minnoşum iyi,kanamada yok..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Çok sevindim canm bebeişin seninle olmasınaaaa kucağına sağlıkla aldığın günlerde nasip olsun
Umarım çok bi kanaman olamamıştır... dün şarıl şarıl kanama yaşayan biri olarak seni anlıyorum Rabbim yardımcın olsun inşallah bebişin bişeyi yoktur bizi haberdar et dualarım seninle
Nasıl oldun canm kesildi mi kanamalar ?
Taşıdıkları can kendilerinin değil ki eşi yada kendi hamile olsa oturtacak yer bulamazlar nırmal hastaya hadi kürtaja .. yazık walla yazıkkk kesinlikle şikayet etmelisin
Merhaba Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ben çok yoruldum
Geçen gün aldığın karara istikrarla devam edebiliyor musun ??

benım ilk cocugumda kızdı ve cok mıdem bulanırdı
sımdı de hamıle oldugumu söyledıgım herkesın tahmını yıne kız:)
eşimde kız olacagı yönunde tahmınlerde bulunuyo
kızım zaten kesınlıkle kız ıstıyor:)

ben aşama aşama gidiyorum. yarın kalp atışını duyayım ınsallah sonra da en hayırlı sekılde bulantılarım bıtsın gıtsın
bıdaha hıc gelmesın

Ay Allah korumuş canım benim cok şükür iyisinizbaşım donunce çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…