2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 10+3 um cnm.doktorum beni 19 unda çağırdı ikili test için.ilk sen gidiceksin sanırım deneyimlerini dört gözle bekliyorum

Canım ben Türkiye gelmeyi bekliyorum orda yaptırıcam bir iki haftayı bulur gelmem zamanım geçmiş olmaz umarım Salı günüde burdada bir kontrole gitmeyi düşünüyorum
Anladim canim ben en son 1 ay once muayene oldum 1 ay sonra gelebilirsin demisti.istersen bi sorarsin oradaki doktorlara. bence 1 hafta sonra gtsen gec kalmis olmazsin ama 2 hafta sonrasini bilmiyorum.biliyorsun bende ilk anne oluyorum bilmedigim birsey uzerine yorum yapmam dogru olmaz canim.Dert etme Rabbim in korudugunu kimse koruyamaz

Canım ben 13 ocakta gidicem ikili taramaya.

Hadi gözünaydın canım..

Tmm canim yaz yarin bakicam hep neler yapicak nasil yapiliyor merak ediyorum.
Doktor rutin kontrolünü yapar ultrasondan belki tahminde bulunur,sonra kan verirsin canım.

Benimde 24 kasim canim :) varmi belirtiler bulantin halsizligin asermen

Bende izmirde iyi bi doktor ve hastane ariyorum.urlaya gittim eşler giremiyormus içeri...ege universitesinde oluyo kontrollerim şimdilik ama doktor seçmem lazım.ilk kurtajimi oldugum doktor çok ilgiliydi hep güleryüzlüydü açıklıyodu tüm sorularını.1 ay sonra bi de ona gidip bakıcam.sende güzel bi yer bulursan fikir edinmek amacıyla paylaşırsan sevinirim:)

Ben de bugun bahçelievler medical parka gidicem meral hanimdi sanirim. Onu deneyecegim bu kontrolde. Bakalim nasil gececek...

Beylikdüzünde alternatif çok.medilife medicana ve kolan hastanesinde çok iyi kadın doğum doktorları var.Bende medilife hastasıyım tavsiye ederim.

Ben ilk dogumumu medilifeta yaptim evime de cok yakin. Doktorumdan inanilmaz memnundum fakat gel gor ki ladin benden sonra patlamış gitmis. Simdi randevu bulmak mumkun degil. Nasil yapicam bilmiyorum... sen kime gidiyorsun?

Brnim de ilk bebegim kizdi yine boyle bulantılo bir gebelikti. Bu da oyle malesef. Herkes erkek olsun bu sefer diyo daa senin de dedigin gibi bana da kiz gibi geliyor yine

Doktordan randevu alicam canim bebişi görmediyseniz bende erken gitmiyim diye sordum. Takvim niye yapmiyorsun
Benim bebek 2mm göründü dün canım, 5+4 te. Ama doktor, bebek tam olarak oluşmuş diyebilmemiz için biraz daha büyümesi lazım dedi. 6+5te tekrar gideceğim, bakalım. Arkadaşların günlerine bakıyorum d 6+3ten itibaren kalp atışı duymaya başlayanlar var. Eğer bir sıkıntın, şikayetin yoksa 6+3ten sonraya al istersen, gitmişken kalbini duyma ihtimalin artar.

Ben inşallah kalbini de duyarsam takvim yapacağım. Sütten ağzım yandı daha önce, şimdi yoğurdu üflüyorum

Bende 9+3teyim ne zaman cagirirlar canim

Brnim de ilk bebegim kizdi yine boyle bulantılo bir gebelikti. Bu da oyle malesef. Herkes erkek olsun bu sefer diyo daa senin de dedigin gibi bana da kiz gibi geliyor yine

Valla ben rüyalarımda hep kız çocuğu görüyorum annemde hep kız görüyor ama bulantılarım azaldı sanki erkek gibi hissediyorum :) hayırlısı olsun Allah herkesin gönlüne göre versin benim ilk evladım ne olursa kabulüm yeterki sağlıklı olsun

Insallah canim bu cuma hurmetine Rabbim bebeginizi size bağışlasın. Bende öyle düşünüyorum canim 7.haftayi gördükten sonra gidicem. Ama aksi durumlarda olabiliyor diş gebelik vakasindan korkuyorum herhangibir şikayetm yok sanci akinti vs. Ama 7 haftadan önce gidersem alttan muayene eder benim catal fobim var kabul edemem o yuzden beklicem 1 hafta daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…