2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hep hastanede kalmak isteyip sürekli EKG çektirmelerim doktprların artık beni kovması kendimi MS ilan etmem nörologlar mrlarr ekolar çok zor günlerdi 2 sene oldu allah tekrar yaşatmasın kuzum çok zordu çok zor allah ima binlerce şükür şuan bu kadar çok şeyler yaşıyorum buna bile şükürler olsun.. Ağrılarım gitsin diye sürekli dua ediyorum Rabbim ben ve benim gibilere yardım etsin inşallah

Kizlar bugun sabah uyanir uyanmaz dusa girdim sonra cok kotu oldum banyoda az kalsin bayilacaktim tansiyonum falan dustu sanirim Aman siz oncesinde birseyler yemeden dusa girmeyin kac saat oldu hala bi tuhafim normale donemedim basim falan agriyor...

Canım geçmiş olsun dinlen kendini aç bırakma sabahları uyanınca en azından kahvaltı hazırlayana kadar bir iki badem ceviz ye

Hanımlar kabızlık problemi olan varmı ya 4 5 gündür tuvalet yüzü göremiyorum resmen karnım 6 aylık hamileymişim gibiii şişşş varmı bi önerisi olan
Canim bende yasadim 4.haftada seni o kadar iyi anliyorum ki.gunkurusu kayısı yi sabah ackarnina ye bikac tane ardina ilik su ic 2 bardaga yakin.ve bundan snra her sabah yap bi süre bunu.. erik hoşafı kayisi lifli gidalar tuket.pirasa,lahana,kabak yemegi..birde aycekirdek ye o benim bagirsaklarimi iyi calistiriyor mesela.bol su ic hep.su hamilelik ve kabizlikta cok onemli..cok oturma hareketsiz kalma hareket iyi geliyor kabiza..sonucunu yaz olur mu.5 gun uzun bi sure hala yaoamazsan doktoruna danis şurup falan verir.benim hapim da prebiyotik mesela oda cok iyi geldi.. sonucu yaz merak ederim.

Kızlar yüz aşagı yâtiyormusunuz yani karninizin üstüne . Ben ilk hamilelikte hep yan yattim diyr hatirliyorum ama suan yan yatinca rahatsiz oluyorum yüz aşagi yatsam bisey olurmu ki ya

Canım geçmiş olsun dinlen kendini aç bırakma sabahları uyanınca en azından kahvaltı hazırlayana kadar bir iki badem ceviz ye
Evet canim oyle yapmak lazim benim hic bir belirtim yok olanlarda kayboldu hic hamile gibi davranmiyordum ama sabahlari uyanir uyanmaz birseyler atistirmak lazim sanirim

Ondan bende de oluyo yemeklerden sonra cikarma olayi olduruyo beni

Rabbim yardımcıniz olsun insallah tez vakitte paniklerinizi alir allahim.

Merhaba arkadaşlar
bende ağustos annesi olacağım inşallah beni de alırsanz aranıza sevinirim
Muş _ 2. çocuk _ 30 yaş_ sat 19/11/2017
Rabbim hepimzie rahat hamilelik kolay doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsn amin :)

Hanımlar kabızlık problemi olan varmı ya 4 5 gündür tuvalet yüzü göremiyorum resmen karnım 6 aylık hamileymişim gibiii şişşş varmı bi önerisi olan
Canim ben iki incir kurusu ve iki tane kayisi kutusunu bir bardağa koydum üstüne su geceden sabah ac karnına yedim suyunda içtim kabizliktan kurtuldum

Tüm kontroller testler içinde mi bu paketin ya da neler var neler yok bende memorialda karar kıldım gibi biseydi ama ücreti baya fazla

Ya kızlar face uğruna ban yemiş çok üzüldüm
Bi hastaneye gittim geldim diş için neler neler olmuş
2. Parti antibiyotik turuna başlıyorum umarım bu sefer gecer iltihap

Hosgeldin canim amiinnn. Gordunmu minnikini gittinmi hic kontrole

Ya kızlar face uğruna ban yemiş çok üzüldüm
Bi hastaneye gittim geldim diş için neler neler olmuş
2. Parti antibiyotik turuna başlıyorum umarım bu sefer gecer iltihap
Cok gecmis olsun canim. Allah yardimcin olsun o antibiyotiklerin dozaji düşuk oluyor yani hakli olarak. Tuzlu suyla gargara yap gunde 2 kez. Insallah gecer kisa surede

Canım maddi sıkıntın yoksa prof dr Aydan Biri var internetten bulabilirsin numarasını kesinlikle gözü kapalı güvenilir bir dr

Tavsiye için teşekkür ederim canım ama aydan hoca koruda yapıyomuş doğumları. Geçen seneki skandalı duyduktan sonra koruya gitmek istemiyorum bir de bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine yakın zamanda Sincan koru Hastanesini görmeye gitmiştim ve malesef koru standarında bir hastaneye yakıştıramadığım bir şube olduğunu gördüm çalışanları çok varoş bina çok bakımsız ve pisti. Sırf bu nedenle bile korudan vazgeçtim diyebilirim. Şu anda liv hospital ali güner ve medical park ertan öztürk arasında kararsızım açıkcası

Memorial de ne kadara mal oluyo,bende hala bi yere karar veremedim
Yılbaşından önce aldığım bilgiler var bende yılbaşından sonra güncellenecek demişlerdi hamilelik boyunca 2kez paket alınıyor 1.si ilk 4ay için 2.si de doğuma kadar olan sure icin her bir paket 1575tl. Doğum normal olursa 4300 sezeryan de 5000 di sanırım ya da o civarlarda bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…