2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde en zoru kahvaltı.Ne zormuş 6.haftadan sonra bir anda kendini gösterdi.Çook şükür bulantım falan yok ama gaz problemide çok kötü üstüne iştahsızlık cabası.
Hani hamileler çok yiyordu habire canı birşeyler istiyordu ben o kısıma geçmek istiyorum
Kilo almaya şişmeye razıyım

Canim havluyu ütüleyip karnina sar sicakligi iyi gelir. Birde zeytinyağiyla masaj yap göbüşüne kasıklarına sonrasinda sicak havluyu sar iyi gelecek emin ol

Bazen ömür boyu böyle yaşayacakmışım gibi hissediyorum. Açlıktan ölüyorum ve canım hiçbir şey istemiyor şunu yesem diye aklımdan geçiriyorum aklımdan geçirdiğim şeyden bile tiksiniyorum

Canim havluyu ütüleyip karnina sar sicakligi iyi gelir. Birde zeytinyağiyla masaj yap göbüşüne kasıklarına sonrasinda sicak havluyu sar iyi gelecek emin ol
Ama düşük tehlikem var zaten duşta bile neredeyse soğuğa yakın suyla yıkanıyorum sıcak havlı çok tehlikeli olur
Hayırlısı ile şu ikinci trimestere bi geçsek daha iyi olucaz cümleten inşallah

Bazen ömür boyu böyle yaşayacakmışım gibi hissediyorum. Açlıktan ölüyorum ve canım hiçbir şey istemiyor şunu yesem diye aklımdan geçiriyorum aklımdan geçirdiğim şeyden bile tiksiniyorum
Dün gece rüyamda deli gibi tavuk göğsü yiyordum tüm gün oralı olmadım ama aklımdan bir türlü çıkmadı en sonunda yaptırdım hemen ama ağız tadı ile yiyemedim
Napalım bunada çok şükür diyorum su dahi içemeyen arkadaşlar var.Yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım anneliğin zorluğu şimdiden başladı işte.

O bende de oluyor mesela canım bi şeyi çok istiyor büyük bi iştahla hem de yapıyorum ya da dışarıdan söylüyorum yemek önüme geliyor bütün iştahım gidiyor görüntüsü ve kokusu yetiyor 3-5 lokmadan sonra yutamaz hale geliyorum.
Su konusunda çok şükür iyiyim günde 2,5-3 litre içiyorum.

Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar bebişlerimizi korusun. 6+4 te bebeginin kalp atisini duymayan arkadaş vardi. Bence baska doktora görün arkadaşim cihazi iyi degildir bide 2 hafta sonra gel demiş cok fazla normal degil 5.haftayi gectikten sonra kalp atisi duyulur 9.haftada cagirmiş gereksiz brkleyiş olacak bu hafta başkasina git bebisinin kalp atisini dinle arkadasim.

Selamlar güzel anneler, nasılsınız? Sürekli takipteyim. Herşey yolundadır umarım Şuanda 7 haftalık gebeyim. İlk kontrolümde keseyi gördük, ikinci kontrole gittiğimde 8+3 olmuş olacağız sizce kalp atışını duyar mıyız?

İkincisi de takibimi özel hastanede kendi doktorumla yapıyorum. Ancak aile hekimimiz annemle haber göndermiş bize mutlaka gelsin aşılar var vs diye Doktorum gidebilirsin kayıt için çağırıyorlardır devlete bildiriyorlar hamile olduğunu dedi. Ama özellikle tetanoz aşısını vurdurmanı istemiyorum dedi. Bu tetanoz aşısı nedir? Gitmem gerekir mi aile hekimine, bana ne gibi bir yararı olabilir kayıt almalarının? Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Çok yoğun çalışıyorum boş yere vakit ayırmış olmayayım

Yaa ben de öyleyim. Aç bile olsam birşey yemek aklıma gelir gelmez o şeyden soğuyorum

Hoşgeldin canım. Tetanoz aşısı olur da tesadüfen steril olmayan aletden birşeyden senin ve bebeğin mikrop kapmaması içindir. Hani birinin eline ayağına birşey batarken de yapıyorlar ya. Bu zamanda hastaneler sterildir diyeceksin, ya oldu da arabada otobüste doğurdun göbek bağını orda kesmek zorunda kaldık diye cevap veriyorlar. Hamilelikte zararı varmı yokmu bilmiyorum ama öğrenirsen anlatırsan bize de ne gibi zararı olduğunu iyi olurdu. 20. Haftada yapıyorlarmış 2 doz olarak

Canım çok teşekkürler, hoşbuldum. Evet tetanozu biliyorum ancak doktorumun özellikle yaptırma demesine kafam takıldı sonradan. Haftaya kontrole gittiğimde tekrar sorayım en iyisi. Buraya da yazarım

Senin içtiğin bir bardak süt bile ona yetiyor da kendi depolarımız boşalıyor. Eşim de kızıyor ama yiyemiyorum ne yapayım
Bana da sürekli bi ye baskısı yapılıyor ama yiyemiyorum napayım hepten o yiyecekten mi tiksineyim bunu mu istiyorsunuz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…