- 23 Eylül 2014
- 169
- 216
- 53
- 35
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #7.881
Bende yapıyorum canım yavaş yavaş azalmıştı benim başıma geldiğinde
Ben iğneden sonra bi yarım dakika ovalıyorum artık orayı
bende yapıyorum canım. İğneyi hızlı yapınca ilaç toplanıyo. Elinden geldiğince ilacı yavaş ver ozaman olmaz. Ovuşturmayın hiç o daha çok ilacı topluyomuş. Ben çok yavaş yapıyorum daha hiç sertlik yokBende yapıyorum canım yavaş yavaş azalmıştı benim başıma geldiğinde
Ben iğneden sonra bi yarım dakika ovalıyorum artık orayı
Bende yaşadım cnm hatta kanamam oldu çok yılbaşı aksami hastaneye kaldırıldım 5 gündür hastanede yattım çok şükür geçti ama şuanda kahve rengi geliyo az az ondan bişey olmaz dedi Dr m taburcu etti 10 ocak da muayene ye gidicem birde benim ikiz birinin kalp atışını duyamadık daha inşallah onuda duyarız bu sefer ama korkma bol bol dinlen istirahat çok önemliymis ben yatıyorum sürekli birde mide bulantısı var sormaaaaMerhaba anneler tekrar bugun acile gittim kahverengi akinti icin proluton igne yapildi ama akintim var suan hala dusuk riski dediler bide rahimde az da olsa kanama varmis hicbisey yoktu bugune kadar benim gibi kahverengi akinti yasayan varmi moral verin((((
Canım benm ya kiyamam allahım bebeğini de seni de korusun inşallah bnde çok şükür yok öyle şeyler ama yine de korkuyorum düşük ihtimalim olursa diye sende hiç ağır şeyler kaldırma duş falan yapma hep uzak bn öyle yapıyorum uzaniyorum hem büyümesi gelişmesi için iyi olur hem kanaman için bizde halsizlik ve uyku aldı başını gidiyorAhh inşallah biran önce bu zor günler geçsede hamileliğin keyifli günlerini yaşasak. Ben bulantı ve istifradan 1.5kilo vermişim. Zor bi gebelik geçiriyorum. Düşük tehlikem var geçen hafta kanamam olmuştu. Zateb kan pıhtılaşmam var hergün iğne vurmak zorluyo beni. Biran önce bulantılar geçse daha iyi olcam. İnşallah hiçbizaman olmaz bulantın inan ki çok zor. Geçen hafta ohh ben rahatım hiç bulantım olmuyo diyodum. Bu hafta işler değişti bende
Geçmiş olsun edaaBende yaşadım cnm hatta kanamam oldu çok yılbaşı aksami hastaneye kaldırıldım 5 gündür hastanede yattım çok şükür geçti ama şuanda kahve rengi geliyo az az ondan bişey olmaz dedi Dr m taburcu etti 10 ocak da muayene ye gidicem birde benim ikiz birinin kalp atışını duyamadık daha inşallah onuda duyarız bu sefer ama korkma bol bol dinlen istirahat çok önemliymis ben yatıyorum sürekli birde mide bulantısı var sormaaaa
Çok geçmiş olsun,inşallah bir daha yaşamazsın,ve bebişinin kalp atışını duyarsınBende yaşadım cnm hatta kanamam oldu çok yılbaşı aksami hastaneye kaldırıldım 5 gündür hastanede yattım çok şükür geçti ama şuanda kahve rengi geliyo az az ondan bişey olmaz dedi Dr m taburcu etti 10 ocak da muayene ye gidicem birde benim ikiz birinin kalp atışını duyamadık daha inşallah onuda duyarız bu sefer ama korkma bol bol dinlen istirahat çok önemliymis ben yatıyorum sürekli birde mide bulantısı var sormaaaa
Bende hiç kalkmıyorum yerimden canım hep yatıyorum. Çok şükür kahverengi oldu kanamam kırmızıya dönmedi. Doktor baktı bebeğin etrafındada kan yok dedi o içimi rahatlattı. Bidahada olmaz inşallah. Hayırlısıyla kucağımıza alalım bebeklerimizi. Zaman geçmiyorCanım benm ya kiyamam allahım bebeğini de seni de korusun inşallah bnde çok şükür yok öyle şeyler ama yine de korkuyorum düşük ihtimalim olursa diye sende hiç ağır şeyler kaldırma duş falan yapma hep uzak bn öyle yapıyorum uzaniyorum hem büyümesi gelişmesi için iyi olur hem kanaman için bizde halsizlik ve uyku aldı başını gidiyor
Ay hiç sorma 120 TL doktoru getirmeye para aldılar ve hiç bişey yapılmadı çok sinir oldum parasında değilim ama bişey yapmamaları zoruma gidiyor bir daha gitmicem devlette bir sorun yaşasam şikayet mercileri var... Gerçi keşan ne kadar iyi ki hastaneleri iyi olsunEkstra 120 tl ve masraflar tahliller igneler sigortan karsilamiyor cidden soyguncular. Benimde dun kanamam basladi ama yattim uzandim gecti tekrar tabi ben kizimdan tecrübeliyim korkunun paniginjn buyuklugunu anlayabiliyorum.
Teşekkür ederim cnmGeçmiş olsun edaa
Hastanede yatarken bebişe baktılar mı kalp atışı için yoksa son görüşün ilk muayenedeki miydi ?
İkisini de sağsalim kucağına alırsın inşallah
Ben ikisini ilk hafta 3. Yü bir hafta sonra duydum
Sağol canım inşallah duyarizzzÇok geçmiş olsun,inşallah bir daha yaşamazsın,ve bebişinin kalp atışını duyarsın
2 hafta izin kullandım. 6-8. Haftalar hiç birşey yapmadan sürekli yorgundum. Hala var ama azaldı azaldı yada çalışırken ben hissedemiyorum.Ben yazmasa da (çünküyazacak bir şey olmamıştı :)) gizliden okuyan takipçilerdenim. Benim gibi yorgunluktan bitap düşen var mı... Evde hep yatmak istiyorum, yemek yapmak bile zor geliyor. İşten gelince evdeki kızıma tahammül edemiyorum. Sabırsız ve tahammülsüz oldum. Sadece ben miyim böyle olan?? 12. Haftadan sonra düzelir yazıyor bazı kaynaklarda ama o zamana kadar nasıl dayanılır bilemedim
İki hafta fark ediyordur belki. Yani inşallahh2 hafta izin kullandım. 6-8. Haftalar hiç birşey yapmadan sürekli yorgundum. Hala var ama azaldı azaldı yada çalışırken ben hissedemiyorum.
Geçen hafta pazar gecesi benim kanamam oldu ufak miktarda hemen ertesi gün doktora gittik tabi,kesenin etrafında kanama oluşmaya başlamış hemen serum verdi dr 5 adet proluton iğne ve klomene başladım.İğneyi vurulduğum gibi kanamam bir daha olmadı.Devamında sadece 2 gün kahve akıntım oldu o da kesildi çook şükür.Merhaba anneler tekrar bugun acile gittim kahverengi akinti icin proluton igne yapildi ama akintim var suan hala dusuk riski dediler bide rahimde az da olsa kanama varmis hicbisey yoktu bugune kadar benim gibi kahverengi akinti yasayan varmi moral verin((((
İnşallah görünür sen gördün mü meleğini?Takvimine göre on gün var aramızda görünür inşallah
Seninde mi ikinci bebiş maşallah Allah bağışlasın iki yavrunu daOyyyy ikincibebişim ama içerde bir kamera olsada hep izlesem diyorummm. İlk bebğimde hıçkırırdı karnımda nasılda hoşuma giderdi bi hissetmeye başlasam varlığını inşallahtabi bulantı dışında
Evet canım 2. Bebiş seninde mi. Allaha şükürler olsun gördüm tık tıkları da duydumİnşallah görünür sen gördün mü meleğini?
Seninde mi ikinci bebiş maşallah Allah bağışlasın iki yavrunu da
Eurofertil Gerçek Aydın. Sen hangisinde tedavi oldun canimBursada hangi dr a gittin canım ? Benim de tüp bebek bursada yaşıyorum
Hoş geldin canım hiçbirşey tapmana gerek yok konuyu takip ete tıkla yeter sayfayı açan arkadaş uğramıyor maalesefMerhaba ağustos anneleri ben 10+5 hamileyim. Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Aranıza katılmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?