2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım 3 üz biz :)

Merhaba ağustos anneleri ben 10+5 hamileyim. Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Aranıza katılmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor??
Hayırlı olsun bebeğiniz hoş geldiniz aramıza bende 10+5 :) M meyraacnl özel mesaj olarak yaşınızı ilinzi kaçıncı çoçuk olduğunu yazacaksınız listeye ismini yazıcak

Hoş geldin canım hiçbirşey tapmana gerek yok konuyu takip ete tıkla yeter sayfayı açan arkadaş uğramıyor maalesef
Canım o arkadaşımızın küçük bir oğlu var aynı zamanda bebeğini kaybetti geçen ay bebeğini kaybetti ondan fazla giremiyor belki bilmiyorsunuz diye söyleyim dedim

Acıbadem şahin zeteroğlu
Medicalparktan geçti gerçek bey geçmeseydi takibi onda istiyordum ben kısmet değilmiş
Hayirli olsun canım çok sevindim. Maşallah Size. Evet ordaydı buraya geçti. Ben kiminle devam edeceğim bilemiyorum sen karar verdin mı?

Hayirli olsun canım çok sevindim. Maşallah Size. Evet ordaydı buraya geçti. Ben kiminle devam edeceğim bilemiyorum sen karar verdin mı?
Şimdilik şahin bey ve ekibiyle devam etmek zorundayım bunun için acıbadem sigortası yaptırdım çoğu şeyde /50 indirim var ama doğumun yarı fiyatı bile 8000
Doğumu orada yapamam sanırım bu benim 10. Tüp bebek denememdi maddi açıdan zorlukları yaptırablar bilir medikalpark ta iyi bir dr araştırıcam sanırım

canım ya allah emeklerinin karşılığını versin 3 ysvrunuda sağlıkla kucağına al inşallah fazlasıyla hak etmissin anne olmayi

Inşallah kuzum b2nim hayirlisiylan inşallah alalım da bu temaslar geçecek bana da hiç geçmiyor ya sanki çok zaman varmış gibi hem heyecanli hem endiseli annelik çok güzel bir duyguymus ❤

Medikalpark ta Bahar Çelen var iyi bir doktor diye duyuyorum.

İyi geceler kızlar.
8+6 günlük gebeyim.
Yoğun bir iştahsızlık yaşıyorum hiçbir şey yiyesim gelmiyor. Yemek için kendimi zorladığımda ise midem bulanıyor tiksiniyorum.
Sizlerde de oluyor mu? Nasıl baş ediyorsunuz?

Allah kucağına almayı nasip etsin,bebeklerde kısmetiyle gelir derler inşallah maddi sıkıntılarıda bir an önce aşarsınız

Ahh ölüyorum gazdan..
İnanılmaz iştahsızım inan zar zor bebek gibi ağzıma tıkıyolar yemeği resmen lokma ağzımda büyüyor..aşırı gaz problemim var ne yesem dokunuyor şişiriyor.Kilo veriyorum.
Bende şimdi yazacaktım gaz problemiyle nasıl başa çıkıyorsunuz diye.Renni tablet ve gaviscon kullanıyorum ama pek fayda ettiği söylenemez.
Rezene çayı aldım ama cesaret edemiyorum.
Var mı tavsiyeniz arkadaşlar?

ben de tam tersi durmadan yiyorum, her dakika acim, yemek yiyorum 1 saat sonra midem kaziniyor sanki 10 haftayi geçtim, umarim simdiden cok kilo almaya baslamam.

Gaz problemi bende de var gazla birlikte mide yanması da yaşıyorum. Yemek yemediğim zaman çok mutluyum gaz ve yanma sorunum olmuyor ancak halsiz ve bitkin kalıyorum. Lokma ağzımda büyüyor büyüyor yutamıyorum sonrasında da o yemekten tiksiniyorum keyif aldığım tek öğün kahvaltı.

ben de tam tersi durmadan yiyorum, her dakika acim, yemek yiyorum 1 saat sonra midem kaziniyor sanki 10 haftayi geçtim, umarim simdiden cok kilo almaya baslamam.
Yiyememek çok kötü ayakta durmaya halim kalmıyor artık meyve ile yaşıyorum bazen.
Yemek yediğim zamanlarda 30 dk kadar sonra sanki hiçbir şey yememişim gibi midem kazınıyor kramplar giriyor ama ben yemiyorum genelde su içiyorum öyle zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…