Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah sanada tattirsin ben olmazlara inanmiyorum benim ikizlerden önce iki kurtajim var kalp atisi durmustu testler şu bu derken ne bende ne esimde hic bi sorun yoktu sonra iki sene sonra bi baktim hamileyim ve ailemde hic ikiz olmamasina ragmen ikiz bebeklerim oldu
Hic slrun olmadi canim korkulacak bi durum yok cok sukur ilk gun biraz nazlandi cok agrisi olmadi 2. Gun normal devam ettik kaldigimiz yerden lokal anestezi ile yapildi kucuk oldugu icin
Bende yeni oldum. Benimde bebegim 4 aylik olacak neredeyse. böyle olurmuş. 1 sene sonra olan bile varmıs. Bende neden olmuyorum diye telaşlaniyordum tam.
Kızım mamayla beslendigi için 4 aylıkken ek gıdaya geçecegimizi söylemişti doktorumuz. Neler verecegini henüz bilmiyorum. 10 gün sonra randevumuz bende merak içersindeyim. Neler yiyecek bakalım.
Kizlar oglum dun gece cok agladi bi rahatsizligi yok gibiydi asisini yaptirdik atesi yoktu. Simdi burnu akmaya basladi birden ateside cikti bi sorun olur mu acaba asi yapildigi icin
Bende yeni oldum. Benimde bebegim 4 aylik olacak neredeyse. böyle olurmuş. 1 sene sonra olan bile varmıs. Bende neden olmuyorum diye telaşlaniyordum tam.