• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben de dün akşam itibariyle bulantılar çok arttı. Sadece iştahsızlık şeklindeydi dün akşamdan itibaren kusma başladı. çok öğürmekten karnım acıdı resmen ya şimdi kasıklarımda hafif bi ağrı var hatta :( bi de hastayım çok öksürüyorum öksürdükçe öğürtü geliyo çok sıkıntılardayım yani. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah :dua:

Bnm bi boş gebelik bi kürtajım var. Başka yerdeki doktorum kürtaj yapıckdi.baya kan testi yaptı. Kürtaj olmayınca. Gittiğinde bnlari doktoruna göster dedi. Kndi doktoruma değil başka Bir doktora gösterdim tavsiye üzerine oda igne yapmadılar mi dedi. Kürtajdan snra adetin gecikince gel kan sulandırıci iğneye başlıcaz dedi. Ama onlem almk içinde yapmış olabilir. Hangi testler yapıldı htrlamiyorum. İğneyle beraber coraspinde verdi. İğneyi 3 hafta kullndim. Hapa devam ediyorum. İğne önemli düşüğe fln sebep olur pıhtılaşma.
Genetik testine göre iğne başlatılıyor canim, zaten bu genetik testi 1 kez yapılıyor omur boyunca. Fakat
ANladım canım evrt haklısın direkt hematolojiye randevu bulamıyorsun ya aile hekimin yada hastaneden dahiliyeden yönlendirilmek gerekiyormuş. Sanırım olur olmaz notmal bi kan tahlili için bile insanlar hematolojiye gidiyoöar :/ hangi genlerinde mutasyonların var senin
Gpllla L33p
MTHFR C677
MTHFR A1299 uç mutasyon. Var canim simde de inohep 0,7 lik iğne kullanıyorum ve günde 1 coraspin

Kızlar lütfen yardım edin çok kötüyüm kusmaktan. Sürekli kusuyorum artık. Gece sinirimden oturup ağladım artık. Hiç bi şekilde geçmiyo kusmam. Bi süre sonra kan kusuyorum. Bulantınızı geçirmek için yaptığınız bişey var mı. Kraker olsun az azs sık sık yemek olsun hiç biri bi işe yaramıyo bende

Bana leblebi iyi gibi geliyor cnm bide zencefil koklayabilirsin ya da birazcık yiyebilirsin

Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin canım inan ben hala kötü olabilecek şeyleri tamamen göz ardı etmiyorum
Bir tane bile olsa kucağıma almak nasip olsun inşallah

Benim 10 haftalık gebelik sonlanınca ciddi bir test yaptırdım dediğin fiyatlardaydı bazı anneler kısa süreli kullanıyor ben doğuma kadar kullanacak düzeydeyim
Ve kesinlikle test yapılması taraftarıyım

Canim bende iğne kullanıyorum zaten kan sulandırıcı genetik testim var , zaten o omur boyu geçerliymiş tekrarı yapılmıyor yanı. Bu 2. Hamilelgim simdi yine Doğuma kadar kullanmam gerekiyor ilkinde de Doğuma kadar kullanmıştım iğne fakat bu testleri yaptırmamıştım Dr istememişti simdi kafam karıştı niçin istiyor diye?

Hemen deniyeyim canım. Baygınlık geçircek hale geldim elim ayağım boşalıyo bianda. Midemde hiç bişe durmuyo ki.
Benim de çok bulantım var doktorum Zofran diye bi ilaç verdi bebeğe zararı Yok dedi. Ama hala kötüyüm bugün gidip o ilacın serumunu taktıracağım. Artık hiç halim kalmadı hiç bişey yiyemiyorum

Kızlar bence totonuzu kaşıyın yada aa bugün çok iyiyim demeyin :) ben de oh oh bugün bulantı falan yok iyiym dediğim zaman kabus başlıyordu hatta ne dengesiz bir hamilelik yaşıyorum diyordum ama 11 den itibaren gerçekten azalıyomuş.
Sağlık ocağında ki hemşire çok şanslısin çok rahat konforlu bir hamilelik geçiriyorsun dedi bugün.

Kızlar lütfen yardım edin çok kötüyüm kusmaktan. Sürekli kusuyorum artık. Gece sinirimden oturup ağladım artık. Hiç bi şekilde geçmiyo kusmam. Bi süre sonra kan kusuyorum. Bulantınızı geçirmek için yaptığınız bişey var mı. Kraker olsun az azs sık sık yemek olsun hiç biri bi işe yaramıyo bende

Canım kahve kokluyorum bazen, yediğim seylere nane eklıyorım. Maden suyu içiyorm. Yani ne derlerse denıyorm. Zencefil dedi doktorum bi tek onu denemedim. Aldm ama denemedim. Yani geçmiyo

Back
X