- 2 Ocak 2018
- 45
- 59
- 3
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #8.421
Her zorluğun bi kolaylığı vardır inşallah hissetmezsin inşallahta kötü birşey çıkmaz. Annemden yıllar önce almışlardı hastane ortamında dahi değil muayenehaneler vardı ozamanlar orada sonuçta kötü gelmedi çokta kmtü olmamıştı iyi olursun ve kaldığun yerden devam edersin inşallah ne olur kasma kendini ki bebeğine bizarar gelmesin dualarım seninleÇok çok teşekkür ederim dualarınız güzel dilekleriniz için. Yarın bebeğimin kalp atışlarını da görürüm inşallah. Buraya yazarım mutlaka sonuçlar çıkınca. Dualarımızla herşey güzel olacak inşallah inanıyorum
Allah yardımcın olsun arkadasim insallah güzeL haberlerle gelirsin.. kolaylıkla atlat insallah.Kızlar bu akşam sizlerin duasına çok ihtiyacım var. Yaklaşık iki haftadır rahim ağzından biyopsi aldırma durumum vardı yarın yapılacağı kesinleşti. Ufak da olsa düşük riski yaratır dedi doktor bir de anestezi yapılmayacak dua edin kolayca atlatabileyim ve sonuç da temiz çıksın inşallah. Ailemden de kimseye hamile olduğumu söylemedim biyopsi olacağımı biliyolardı şimdi sonuç kötü çıkar gebeliğin sonlandırılması gerekirse falan diye kimseye söylemedik, o yüzden ayrıca stresliyim
Acilden giriş yapsan doktora daha kolay ulaşır mısın acaba?? Bir arkadaş bana böyle bir akıl vermişti yoğun doktora gidersem diye.Anneler yine ben,, bu kahverengi akıntı yaşayan anneler kac günde geçti, benim pazar ve pazartesi olmustu hatta SGK acile gitmiştik, salı hiç olmadı fakat bugün duş aldıktan sonra tekrar az bi akıntı geldi, burda bi arkadaş duş almamaya çalış duş tetikliyor demişti haklı çıktı, simdi ben progestan kullanıyorum günde 2 vajina yolundan, pazar günü de 1 kez proluton yapıldı, kendi takip eden doktoruma Randevum haftaya, simdi ben bu hafta gitmem
Gerekiyor mu yoksa bekleyim mi 1 hafta ? Dr cok yoğun ve kapıda 2 saat bekletiyor halsizliğim de var ne yapsam bilemedim..
Benimde yarın sabah kontrolüm var bakalım doktor birşey vericek mi okadar aç ve susuzum ki anlatamam. Ama hiç biri midemde durmuyo 1yudun su içsen kusuyorum. Çok halsizim artık kolum kalkmıyoBenim de çok bulantım var doktorum Zofran diye bi ilaç verdi bebeğe zararı Yok dedi. Ama hala kötüyüm bugün gidip o ilacın serumunu taktıracağım. Artık hiç halim kalmadı hiç bişey yiyemiyorum
Yüzü bize mi dönük:) maaşallah ona:) genelde sırtı dönük olan, yan duran, cinsel organını göstermeyen bebekler kız oluyor. Erkekler tee ana rahminde rahat hareket ediyor:)
maden suyu beni daha beter yaptı denedim onu. Hiç biri fayda etmiyo zencefili duydum bende yarın doktor kontrolum var ilac verir umarımCanım kahve kokluyorum bazen, yediğim seylere nane eklıyorım. Maden suyu içiyorm. Yani ne derlerse denıyorm. Zencefil dedi doktorum bi tek onu denemedim. Aldm ama denemedim. Yani geçmiyo
Tamam canım onuda deniyeyimLimon kokla canım
Benim 1.5 aydir devam ediyor kanka olduk resmen endise etme bazi kadinlarda hamilelik bu sekilde seyrediyor.Anneler yine ben,, bu kahverengi akıntı yaşayan anneler kac günde geçti, benim pazar ve pazartesi olmustu hatta SGK acile gitmiştik, salı hiç olmadı fakat bugün duş aldıktan sonra tekrar az bi akıntı geldi, burda bi arkadaş duş almamaya çalış duş tetikliyor demişti haklı çıktı, simdi ben progestan kullanıyorum günde 2 vajina yolundan, pazar günü de 1 kez proluton yapıldı, kendi takip eden doktoruma Randevum haftaya, simdi ben bu hafta gitmem
Gerekiyor mu yoksa bekleyim mi 1 hafta ? Dr cok yoğun ve kapıda 2 saat bekletiyor halsizliğim de var ne yapsam bilemedim..
Ay canm mutlaka dene doktor da dedi bana zencefil çayı da olur dedi hatta ben geçen hafta grip olmuştum o zman zencefil bal limon karstrp yemiştim mideme de iyi gelmişti
Canm korkmayın ya maşallah ne güzel inşallah rahatlarsiniz böyle böyle darısı başımiza
Maşallah bebek şekli belli olmuş ben hala ultrasonda bi şekil göremiyorum yuvarlak nokta gibi ultrason kalitesiyle de alakalı olabilir tabi. Tahmin çeşitlerini bilmiyorum ama içimden kız geçti. Hadi hayırlısı sağlıklı olsunlarda hiç fark etmez kız erkekEki Görüntüle 2092204 Eki Görüntüle 2092205 merhaba hanımlar biz de burdayiz:) burdan tahmin edebilir misiniz ki o teknikle cinsiyeti
Dualarimdasin canim insallah hersey yolunda cikacak icini ferah tut :)Kızlar bu akşam sizlerin duasına çok ihtiyacım var. Yaklaşık iki haftadır rahim ağzından biyopsi aldırma durumum vardı yarın yapılacağı kesinleşti. Ufak da olsa düşük riski yaratır dedi doktor bir de anestezi yapılmayacak dua edin kolayca atlatabileyim ve sonuç da temiz çıksın inşallah. Ailemden de kimseye hamile olduğumu söylemedim biyopsi olacağımı biliyolardı şimdi sonuç kötü çıkar gebeliğin sonlandırılması gerekirse falan diye kimseye söylemedik, o yüzden ayrıca stresliyim
Çatlamadı, 22 kilo aldım ama hiç çatlak yok şükürki. İnşallah bu hamileliğimdede olmaz.Catlamadi mi canim onu surunce ne zmn baslanilmali peki?
4. Aydan sonra demişti bana doktorum. O zaman başlamıştım ufak ufakCatlamadi mi canim onu surunce ne zmn baslanilmali peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?