2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

S

Sakin olun bebeginiz yerini hazırladı artık sizi mide bulantısından kurtardı iyi düşünün bebişlerinizi de kendinizide strese sokmayın büyüyorlar anneleri
Evet canım haklısın ama ben öyle midem bulanmıyor diye değil zaten bulantım 1 haftadır yok bu normal beta yeterince yükselti çünkü benim hissettiğim başka birşey neyse hayırlısı Allah’dan hayat bu tabi herşey olabilir

Sağol canım. Gelip buraya moral veriyorsun hala. Allah senden razı olsun. Sen nasılsın? Ağrın sızın kalmamıştır umarım...
Ben hala hepinizi takipteyim gördükçe mutlu oluyorum gelişmeleri ben iyiyim testlerim yapıldı 1 ay sonra sonuclar cıkıcak cok şükür agrım sızımda yok hayırlısı böyleymiş zamanı varmış diyorum arada içim cız ediyor ama oğluma bir kere sarılıyorum hersey geçiyor

Tabiki hersey Allah dan ama kötüyü cagırma lütfen eger bir aksilik olsaydı şimdiye kadar sinyal verirdi hormonlardan sebep evham yapıyorsun ben inanıyorum iyi bebişin şuan içinde ters taklalar atıyor

Tabiki hersey Allah dan ama kötüyü cagırma lütfen eger bir aksilik olsaydı şimdiye kadar sinyal verirdi hormonlardan sebep evham yapıyorsun ben inanıyorum iyi bebişin şuan içinde ters taklalar atıyor
Sağol Canım inşllah Allah sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin Sanada en yakın zamanda güzel haberlerle gel ama öyle eylül ekim annelirne gitmek yok beraber bekliyceğiz:))

Sağol Canım inşllah Allah sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin Sanada en yakın zamanda güzel haberlerle gel ama öyle eylül ekim annelirne gitmek yok beraber bekliyceğiz:))
İnşallah o günler gelirde bende sizlerle geri sayıma devam ederim canlarım hamilelerin duası kabul olur banada dualarınızda yer verin hepinizi seviyorum ve öpüyorum kötü düşünmek yok hep pozitif olun

Cok sukur canim iyiyim bende ara ara bulantilarim oluyor bas etmeye calisiyorum :) cok sukur biz grcen hafta duyduk canim darisi basiniza insallah:)

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Sana ve oğluna sağlık diliyorum. Allah gönlüne göre versin canım en kısa zamanda.

Teşekkürler canım
Benimkiler 181 174 186 atıyomuş

Ne kadar güzel, maşallah nazar değmesin
Darısı başımıza

Hemen deniyeyim canım. Baygınlık hale geldim elim ayağım boşalıyo bianda. Midemde hiç bişe durmuyo ki.

Ay canm mutlaka dene doktor da dedi bana zencefil çayı da olur dedi hatta ben geçen hafta grip olmuştum o zman zencefil bal limon karstrp yemiştim mideme de iyi gelmişti

Bugun akşamdan belli aynı duygu korku bendede oluştu sanki birşey oldu gibi hissediyorum niye böyle hissetmeye başladım bilmiyorum

Canm korkmayın ya maşallah ne güzel inşallah rahatlarsiniz böyle böyle darısı başımiza

Öyle tabiki canım ama hayra yor sen Allahin izniyle çok iyidir inşallah hiç bi sıkıntı yoktur ne güzel bak alıştınız artık birbirinize

İnşallah o günler gelirde bende sizlerle geri sayıma devam ederim canlarım hamilelerin duası kabul olur banada dualarınızda yer verin hepinizi seviyorum ve öpüyorum kötü düşünmek yok hep pozitif olun

Dualarımız seninle canım tez zamanda sağlıklı bir şekilde Rabbim nasip etsin inşallah seviliyosun

İnşallahh çok teşekkür ederim. Evet bursa canım sen? wintersun
Ben de bursa :)[/QUOTE]

Gürkan uncu hangi hastanede?[/QUOTE]
Gürkan uncu umi plazada muayenehanesi canım. Bugün kontrolüm vardı şükür gördüm kalp arışını ama dinletmedi:) 3 hafta sonraya çağırdı bakalım bakalım nasıl bekliycem :)
Bu mutasyonların heterozigot mu homozigot mu canım gpllla yu hiç duymamıştım ben.

Anladım cnm.Ben yüksek ihtisasta Ergin kahramana gidiyorum. Riskli gebelik bölümünde
Sende pıhtılaşmadan dolayımı riskli gebeliğe gidiyosun pıhtılaşmaysa hangi genlerde mutasyonların var canım? Hep gittiğinde doktorun mu bakıyor yoksa asistanlar mı bakıyor

Şuan gürkan uncu ya gidiyorum . Daha önce riskli bi geçmişim olduğu için ona tedavi oldum. 12-13. Haftaya kadar devam edelim güvenli bi duruma geldiğimizde ben yönlendiricem seni dedi. Beklemedeyim şuan. Gürkan hoxaya devam etmek çok istiyorum ona çok güveniyorum ama muayeneyi karşılaşacam doğumu karşılayamam biraz uçuk fiyatları. Doğru bi dr a yönlendirecektir muhakkak. Sen kime gidiyorsun[/QUOTE]
Bende şuanda tüp bebek doktorum şahin zeteroğluna devam ediyorum sigorta da yaptırdık ona rağmen 16.000 den 8000 e düşüyorlar doğumda[/QUOTE]
Gerçekten çok pahalı.. 12500 doğum ücreti gürkan hocanın +hastane ücreti. 15000 gibi birşey oluyor.

Usg kağıdında değil de artı bi değerlendirme kağıdı hazırlanmış çıktı verildi
Canım baş-popo mesafesini ingilizce çıktı verenler ultrasonlar crl diye,türkçe verenler bpm diye kısaltıyormuş. Eğer yanındaki birim mm ise, bebişlerin boyu demektir. Üzgünüm yanlış yönlendirmiş olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…