2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amiinn. Evet canim ilk bebegim ve cok yeni evliyimepey tecrubesizim yani.
Olsun annelik içgüdüsü o tecrübesizliği kapatıyor burda kimsrm yok gebeliğimde zor geçti doğumdan sonra 15 gün yanımda kaldı bir hafta annem bir hafta eltim sonrasında hep yalnızdım ve epeyyy tecrübesizdim Allaha şükür iki yaşı bitti ilk çocuğumun o konuda hiç endişelenme aslan kesilirsin doğunca

Anneler olmasa ne yapariz zaten dimi..insallah canım saglikla hayirlisiyla olsunlarda bize dusenin fazlasını yapariz.birsey sorucam yarin doktora gttigimde 11+2 oluyorum cinsiyet hakkinda yorum da yapar mi yoksa erken mi sence?

Anneler olmasa ne yapariz zaten dimi..insallah canım saglikla hayirlisiyla olsunlarda bize dusenin fazlasını yapariz.birsey sorucam yarin doktora gttigimde 11+2 oluyorum cinsiyet hakkinda yorum da yapar mi yoksa erken mi sence?
Erken gibi ama değişiyor bebeğe göre dra göre tabi bebeğin pozisyonuda önemli ben 16. Haftada öğrendim net ilkinde oklada gösterip resmini çekmişti bir güzel

Ben size dedim kendim geçti bulantılar kusmlara iyiym dedim bu sabah helak oldum iş yerinde oda spreyi kokusu mafetti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…