2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ağzımızın tadı düzelmezse kilo almayız berki?

Hamilelikte kilo problemi benimde en korktuğum.
ilk hamileliğimde 67 ile hamile kalıp 103 kilo ile doğum yaptım.
Boyum uzun 1,80 , ama şişkinlik kilo haraket etmemi bile engelledi.

şimdi ilk günlerde 65 olan kilom sigarayıda bırakmamdan ötürü 72 oldu . miğde bulantıları başladığında 70 e düştüm. şuan kilo almadım. ilk hamileliğim gibi olmaz diye ümit ediyorum.

Merhaba arkadaslar okadar cok sayfa vardiki ara ara okudum ama cevaplayamdim bendr geceb haftayi gripten yatarak gecirdim hemde tatile gitmisken ne nefes alabildim ne bisey yiyebildim ne gezebildim ama sukur daha iyiyim simdi evime donuyorum . grip surecinde atesim ciktiginda minoset aldim haricinde ilac kullanmadim dr a gittim antibiyotik balgam sokturucu falan verdi ama kullanmadim bebegime bisey oldumu diye kontrole gittim kipir kipirdi kuzum dr bebegi sadece ates etkiler dedi ates oldugunda minoset kullanarak iyi yapmissin dedi. Bizden haberler boyle bu arada cinsiyet sordum ama kordonu bacak arasina dolamisti ve cok hareketliydi o yuzden bilemedim dedi

Bende simdilik 2 kilo alip 1 kilosunu geri vermisim 78 le kaldim simdi 79 um insallah bende fazla almadan devam ederim simdilik istahimda da artma yok bebegine erkek denilen anneler sizzlerin istahi nasil
Sonunda kiloma denk birini buldum millet mi çok zayıf kilolarını mı demiyorlar bende 71le kaldım luan 72yim bir daha tartılmadım

Kizlar su gebelikde çok önemliymis plesanta icin. Plesanta bebeğimiz için önemli olduğundan. Bende normalde hic icmem su ama sisiye su koyup yanimda taşıyorum oyle içiyorum. Bebeğimi icin herşeyi yapmamiz lazm. Tuzuda fazla kullanıyorum azaltmaya çalisiyorum. Şekerli ve hamur işlerinden uzak durmaya çalışıyorum. Aslinda boyle olacagimi dusnmezdm ama herşey bebeğimiz icin.:) Esek sıpası ya glsin bu fazlasıyla yicem. :)

Elimde USG kağıdı hala inanamıyorum.. heralde kıpırtisini hissetigimde inanicagim :)
Cnm aynen ya kndimi hamile gibi hissettimiyorum o moda bir türlü giremedm. Rabbim izniyle hareketlerini hissedince o zmn inancaz

Yabancı bir kaynaktan uzman doktorların önerisi şöyleydi birsey yiyemiyorsaniz bile muhakkak şu için. Olmazsa olmazı su. O gun bugündür deli gibi su içer dururum. Dediğin gibu

Cnm aynen ya kndimi hamile gibi hissettimiyorum o moda bir türlü giremedm. Rabbim izniyle hareketlerini hissedince o zmn inancaz
Ekranda görüyorsun ama işte insanın inanası gelmiyor sanırım ilk gebelikler böyle oluyor. Sonuçta bir mucize bu olay. Şu damlasından bebek oluyor..

Benimki delirmiş gibiydi :))))) gitmeden önce portakal suyu icmistim şekerli ya baya heralde ondan. Yavrum ya maşallah kıpır kıpırdi doktor zor yaptı işini :)
Benimki daha 10+4 haftalik sneinki daha buyuk se ondan olabilir dr bizede 12. Haftada daha hareketli olur dedi insallah ya saglikli olsunlarda

Ekranda görüyorsun ama işte insanın inanası gelmiyor sanırım ilk gebelikler böyle oluyor. Sonuçta bir mucize bu olay. Şu damlasından bebek oluyor..
Benim ikinci ama sizden farkım yok çğnkü gebelik çok güzel bi olay insan her anını hissetmek yaşamak istiyor bende dedim kalp atışını görene kadar inanmıcam şimdi de ellerini ayaklarını görene kadar hareketlerini hissedene kadar diyorum oyy yavru Allah nasip etsin hepimize kızlar o hateketleri hisseymeyi

Bende 64 kiloyla hamile kaldım suan 66 kiloyum 2 kilo aldim 3 ay olana kadar sureklı halsizlik baş ağrısı mide hazimsizligi vardı kusma hiç olmadı hafif bulantı vardı ama suan çoğu bitti iştahım biraz normale dondu umarım sizlerinde bünyesi normale döner. Bu arada ilk gebeligimde 12 kilo aldim

Bende çok su iciorum cnm istemesede iciorum dediğin gibi su çook onemli dokorum gecende kesenin suyu çok iyi durumda dedi bende aklıma gldikce dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…