2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar salı günü kontrolumuz var duaniza talibim.Dua ednde bi terslik olmasın bebeğimi görüp çıkayım her zaman ki gibi inşallah hafif heyecan biraz da acaba iyimi diye korkum var dua edin lütfen
bnmde sali gunu hyrli haberler veririz ins.

Kizlar iyi aksamlar. Tup bebekle hamile kalan arkadaslar transferden sonra bebegin tutmasi icin ozel olarak yaptiginiz bir sey oldu mu. Bilgilendirirseniz sevinirim

member: 863992"]Abartttt o kadar da degildir benim boy 172 pek gostermiyorum allahtan[/QUOTE]
bende göstermiyorum kiii her yerim aynı aldı

Kizlar iyi aksamlar. Tup bebekle hamile kalan arkadaslar transferden sonra bebegin tutmasi icin ozel olarak yaptiginiz bir sey oldu mu. Bilgilendirirseniz sevinirim
Iyı akşamlar canım
Havuç suyu içtim kavrulmamış kabak çekirdeği tükettim ilaçları düzenli saatinde kullandım bol su içtim ve en önemlisi birinci denemede yaptığım hatayı yapmadım hasta gibi evde yatmadım 2 gün dinlendikten sonra ani hareketlerden kaçınarak normal hayatıma geri döndüm.

Yok canım en son 7+ 6 da gittim
12. Haftada ögrendi hep arkadaslar cok sasırıyorum
Kızımda 16. Haftada ögrendm bunda da o hftaya sartlandırdım kendımı bakalım hayrlısı:)
Bende ilkinde 16 civarı öğrendim şimdi herkes öğreniyor 12 de aynı dra gidiyorum cihazı yine aynı gibi duruyor sanmıyorum yine söyleyeceğini ama hayırlısı. Diğer arkadaşlar 4 boyutlu mu acaba usgleri

Bende ilkinde 16 civarı öğrendim şimdi herkes öğreniyor 12 de aynı dra gidiyorum cihazı yine aynı gibi duruyor sanmıyorum yine söyleyeceğini ama hayırlısı. Diğer arkadaşlar 4 boyutlu mu acaba usgleri
Usg dort boyutlu evet ama yine de cok emin olamiyorlar bence. Bi arkadasima 12. Haftada kiz dediler bunlar 4 hafta kizim da kizim diye dolastilar. 16 da erkek dediler. Bana da 13 de once erkek dedi sonra vazgectim kiz dedi. Neye inanacan simdi. %100 deseler de bu haftalar riskli bence. Hepimiz emin olmak icin 16 yi bekleyecegiz galiba

Ben ananas yedim 3 4 gün. Faydalı olduğunu duymustum. Yatmadan geçirdim o günleri kafamı dağıttim komedi filmleri izledim.6 gün duşà girmedim. Sadece saçımı yıkadım.

İyi akşamlar kızlar,bikaç gündür şiddetli baş ağrısı çekiyodum giremedim bayada sayfa olmuş okuyamadım :) bugün kontrolümüz vardı bebiş gayet iyi ve hareketliydi..ikili sonuçlarını öğrendim 1:2571 yaşa göre olan risk,gayet güzel dedi yalnız free beta hcg biraz yüksekmiş..başına gelen var mı sizce bu nifty testini yaptırmalımıyım

Free beta hcg degerin kac canim. Soyledi mi doktor. Bunun icin bir ust sinir var mi

Arkadaşlar 11. Haftadayım 3,5 yasında oğlum var koltukta uyuyakalinca yerine götürmek icin uyandırdım çok uykuluydu kolundan tutup kaldırmak zorunda kaldım yerine kadar kaşığıma agri girdi bi anda korktum bisey olmamıştır dimi yaaa

Galiba canım ama ya ne bilim çoğunluk öğrendi yinede sabırsızlanıyorum

Leke geldi mi ani krampla beraber. Gelmemisse endiselenme. Ben de ayağa ani kalktigimda kramp tarzında ani sancilar yasamistim. Gönlünü ferah tut. Farkli bir belirtin olmazsa bisey olmamistir insallah

Kızlar belki bazılarınıza çok basit gelebilir ama kaç haftadır içimde tutmaya çalışıyorum olmuyor bu bulantılar kanama hamilelik beni çok strese sokuyor en ufak bişeyi kafama takıp kocaman yapıyorum sürekli gergin ve sinirliyim asla huzurlu sakin uyuyum dinlenip hamileliğin tadını çıkaramıyorum sinirden kendimi kasnaktan yutkunacak gün içinde sızıp kalıyorum tamam bulantım çok fazlalar haftadır serumlarla ayaktayım kanamam bi kaç gün öncesine kadar vardı ama yinede bi kaç saat bile huzurlu olamıyorum ne yapabilirim tecrübeli anneler pozitif anneler bana bi yardımcı olun

Salla gitsin bnde oyleym birine sinir olsun noluyo kndin sinir olmakla kalıyorsun. Bebeğini düşün sadece baska birsey yapma. Hayal kur bebeğini sev konuş onla. Bn öyle yapıyorum.. Konusup seviyorum... Sinir stres bu zmnlarda iyi degil... Ben bu kadar zmn bebeğimi bkledm. Kimsenin de bunu zehir etmesnw izin vermicem mutlu mutlu geçircem ins

Kimse degil canım ben kendi kendime dolduruyorum çok şükür bi sıkıntım Yok yani uzak çevremi çok takmam kendime ama gerginliğim kendime yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…