2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yabancı bir kaynaktan uzman doktorların önerisi şöyleydi birsey yiyemiyorsaniz bile muhakkak şu için. Olmazsa olmazı su. O gun bugündür deli gibi su içer dururum. Dediğin gibu
Tuvalette arkadas olduk ya resmn. Çıkamıyorum wcden. Bebeğim iyi olsunda varsin cikmiyim

Ekranda görüyorsun ama işte insanın inanası gelmiyor sanırım ilk gebelikler böyle oluyor. Sonuçta bir mucize bu olay. Şu damlasından bebek oluyor..
Aynen ya onu diyorum dum esime mucize resmn. Küçücuk birseykn susam tanesi kadarken smdi ne kadar. Rabbime şükürler olsun bu mucizyi tattirdi. Rabbm isteyen herkese yaşatsın ins..

Kizlar ben progestan tablete gectim agizdan alinca cok agirlastiriyor beni o yuzden fitil olarak aldim sabah ama bir kismi camasirima gelmis sizdede boyle oluyormu

Kizlar ben progestan tablete gectim agizdan alinca cok agirlastiriyor beni o yuzden fitil olarak aldim sabah ama bir kismi camasirima gelmis sizdede boyle oluyormu
ben kullanmıyorum ama bi arkadaşta eski yorumlarda sormuştu ordan gordum. Olabiliyormus boyle korkma

Kızlar bn normalde tatli severim ama smdi çikolata bile bayiyor artik bana cok tatli geliyor sizde de boyle mi. Toptan sekeri biraksam ne iyi olurdu bu zmnda

Bunu doktordan duydugum kadari ile soyledim. Burun yapisal olarak elbetteki var ama burun kemiklerinde eksiklik var diye biliyorum. Doktorun dedigi onun yalancisiyim

Bu genel bir yargı canım benim kardesimde detaylı ultrasonda dahi bir anomali görülmemişti 25. Haftada. Doğduğunda el içindeki simyan çizgisinden dolayı suphelendiler ve kromozom testi yapıldı.

Kızlar bn normalde tatli severim ama smdi çikolata bile bayiyor artik bana cok tatli geliyor sizde de boyle mi. Toptan sekeri biraksam ne iyi olurdu bu zmnda
Ben abur cubur olayini biraktim seker canim istediginde kuri siyah uzum fqlan yiyorum yada kendim kek falan yapiyorum gunde bir dilim yiyorum bende kiloda oldufu icin sekere karsi onlem aliyorum Allah korusun hamilelik sekeri cok tehlikeli

Bende az önce konuştum doktorumla, oda bana yurt dışı testi önerdi. Dün gece rüyalarıma girmişti zaten. İlk elime aldığımda test sonucunu da bir aksilik olduğunu anlamıştım. Hayırlısı inşallah. Eşimle konuşayım bende önümüzdeki hafta veririm testi.

Sende güzel haberlerle,sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşl. cnm. İnsan ilk duyduğunda çok etkileniyor benim 4 gün kesintisiz başağrım oldu ama zamanla azalıyor kötü düşünceler. Risk ne çıktı sende?

Canım 1:445 çıkmış sonuç, kimyasal risk yüksek çıkmış 1:76. Genel sonuca kötü diyemeyiz ama gri alan dedi. Tabi yasta oldugu için yapma taraftari doktorum. kardeşim doktor, sonuçlarımı ilk ona göndermistim saçmalayınca tahmin ettim bende. Ama yine ki şok oldum.

Benimde genel sonucum iyi ama kimyasal sonucum kötü. Doktorum aslında genel risk bizi ilgilendirir ama gözardı etmeyelim dedi. Canını sıkmamaya çalış Allah'ın izniyle bişey çıkmayacak sonuçlarımızda inşl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…