2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar bende 6haftalik vajinal ultaronu eklicem tahmin yapan arkadaslari bekliyorum heyecanla 10haftanin icindeyiz subat sonu kontrolüm ozamnda dr.cinsiyetini söylermi bilemyiroum

Arkadaslar bende 6haftalik vajinal ultaronu eklicem tahmin yapan arkadaslari bekliyorum heyecanla 10haftanin icindeyiz subat sonu kontrolüm ozamnda dr.cinsiyetini söylermi bilemyiroum

Eklentiler

• 20180201_210631.webp
    8 KB · Görüntüleme: 57
Kotu saçma sapan rüyada gordum onun etkisi biraz da heralde. Kabus goruyormusun sen hic
Bana bebişide hissediyorum gibi geliyor bazen yüzüstü uzanınca oğlumda pek bilmedim ama değişik bişey oynıyor gibi oluyor sanki su dolu bir balon sağa sola kayıyor gibi bebektir o dedi eltim öyle çok kuvvetli değil ama hafif bir oynama var

Kızlar 10. hafta başlayan sık sık devam eden baş ağrıları yaşayan oldu mu, şuan 11-12-13 haftalık olup daha tecrübeli arkadaşlar normal mi değilmi anlayamıyorum 3 gündür çok fenayım

Kızlar 10. hafta başlayan sık sık devam eden baş ağrıları yaşayan oldu mu, şuan 11-12-13 haftalık olup daha tecrübeli arkadaşlar normal mi değilmi anlayamıyorum 3 gündür çok fenayım
Merhaba canim oncelikle gecmis olsun benimde o haftalarda asiri bas agrim oldu minoset rahatlatti sukur ama damarlar genislediginden oluyomus insallah tez zmaanda gecer

Benimde dun burnum kanadi Allahtan kisa surdu baktim bu haftalarda olan biseymis bu arada bende bebegimi hissediyorum cok nadir ufacik bir kipirtiyla ve hevesle ttam anlamiyla hissetmeyi bekliyorim gecen ruyama girdi nasil guzeldi kolunu bacagini dayamis karnima disardan oksuyorum onu parmaklarini bile kalktim hemen gercekmi diye ama malesef ruyaymis cok ozledim hareketlerini izlemeyi oglum gosteri yapardi her aksam
Yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz mide bulantisi ceken arkadaslar tez zamanda azalsin insallah bulantilariniz cinsiyetogrenen arkadaslar hayirli olsun
Kiyafet alimi konusunda eltimhastane cikisi almis babannemiz 2 takim almis bende dayanamadim 2 tane unisex tulum aldim

Bugün o baş ağrısı yüznden hastanelik oldum canım bu haftalarda oluyormuş benim 2 günde 1 yada hafta 2 kere oluyor malesef

Ya serum falan alsan bi canım olmaz mı denedin mi hiç

Ben coraspin hap kullaniyorm önlem amaçlı 32.haftaya kadar kullanacaksn ddi dr. Pıhtılaşma sorunu yoksa iğne vermezler
Ben transfer sonrası başlatti doktorum iğneyi. Ama biraktiracak yakında. Test yapılmadı bana pıhtılaşma testi yani. Heralde coraspine dönucem

Ben coraspirin aliyorum canim dr um . Haftaya kadar dedi ama klinigide arayip sorucam
Peki sende pıhtılaşma testi yaptirdimi doktor tedavinden önce. Bende yapılmadı ve genelde tüp bebek hastaları bubigne ya da coraspini kullanıyor. Önlem amaçlı hassas tedavi gördüğümüz için. Sen başka bir doktora mi basladin? Ben hala tüp bebek doktorum ile devam ediyorum

Ben testi yaptirmistim sorun yok denilmisti ama yinede korkuyorum canim benim tup bebek dr um istanbulda bahceci klinigi farkli sehirlerdeyiz o yuzden memleketimde dr a gidiyorun

Tesekurler canim insallah devlette yaptim bizim bura hep boyle kendi imkanlari olmadigindan buyuk sehirlere gonderiyorlar
Bende devlette yapmayı düşünüyorum ama hiç sormadım kaç günde çıkar diye, benim ikinci Gebeliğim ama sanki ilk gibi unutmuşum herşeyi

İyi akşamlar güzel anne ve adayları. Konuyu en başından beri takip etmekteyim. Hayal kırıklığına uğramamak adına en başta yazmadım ama artık bende paylaşmak istedim heyecanımı. Ben 42 yaşına giricem bu yıl. Ve 3.çocuğuma hamileyim. İlk bebeğim gibi heyecanlı ve mutluyum.Ayrıca bu hamilelik bana süpriz oldu. Sizlerinde heyecanınızı, endişelerinizi, mutluluğunuzu çok iyi anlıyorum ve ortak oluyorum. Hepimiz İnsallah bebeklerimizi hayırlısı ile kucaklarımıza alırız ve güzel, mutlu bir hamilelik geciririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…