2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba Arkadaşlar, dün akşam gittim doktora. dedim artık başedemıyorum. yerımde duramıyorum
her yedıgını mı kıusuyosun dedı
yedıklerımı kusmuyorum ben
7/24 mıde bulantısı sık sık öğürme arada sırada özellkle sabahları kusma( ama safra kusuyorum)
12. haftada bıranda kesılecek dıyo. kızımda 16-17 de bıttı dıye hatırlıyorum ben
ılaç vermedı kan ıdrar ıstedı duruma göre dahılıyeye yönlendırıcem dedı
serum verdı bence etkı etmedı
asırı bas dönmesı yaptı eve geldım uyudum dırek
kan ve ıdrarda da ıdrar yolu enfeksıyonu cıktı
bıde bazı degerlerım sınırın altında veya ustunde
dahılıyeye görun dedi
ultrason makınesı cok kotu usg fotosu verdı ama cok bulanık
haftaya ıkılı test ıcın gun verdı, ama kendı makınesıyle yapılmayacak aynı hastanede baska bı yere yönlendırdı
bızden haberler bu sekılde
hepımız ıcın cok hayırlı cok guzel seyler olsun ınsallah

Canim cok gecmis olsun insallah bi an once gecer bulantilarin is yerinde idare edebiliyor musun cok zordur eminim

bi de işyerınde bırıkı kısı dısında henuz söylemedım
mudurum vs hep erkek, bıraz zaman gecsın ıstyrm
ama arada ızın alıyorum fenalardayım vs cok anlasılıyo
bı de ben normalde hıc yerımde durmayan bırıyımdır
sımdı ise hıc yerınden kalkmayan
bence cogu anladı da ben bısey demeden sormak ıstemıyolar
yakında ögrenır herkes zaten
karnım 5 aylık gıbı hep bol gıyınıyorum kazaklar gömlekler vs:)

bi de ben internette hep okumustum işyerlerındekı gğvenlık kapılarından vs gecmek zararlı degıl dıye
henuz bılınsın ıstemedgm ıcın sabah ve oglen o kapılardan gecıyorum işyerinde
onu sorudm gecme dedı halbukı bu zamana kadar da hep geçtim
inşallah sıkıntı olmaz

Günaydın kızlar bayadır yazamıyorum çok hastalandım acilde serum falan verdiler hem grip enfeksiyonu hemde idrarda ciddi enfeksiyon çıktı doktorum iki enfeksiyon gebelikte tehlikeli olabilir erken doğum dusuk gibi şeylere sebep olabilir tedavi edilmesse dedı ve antibiotik başlattı şimdi biraz daha iyiyim inş geçer iki enfeksiyonda bebeğim zarar görmeden. Bu arada İkili testim kandada çok iyi çıktı bu bana morel oldu. Herkes umarim iyidir herkesin bebegi ve sonuclari istediği gibidir

Çok geçmiş olsun canım enfeksiyon u ihmal etme canım bnde aynı durumdayım doktorum hem grip hem idrar enfeksiyonu ciddi olduğu için antibiotige başladı bnde. İnş en yakın zmnda hepimiz atlatiriz

bende avm ler de dikkat ediyorum o kapılara ama metroda hep geçiyorum bnmde çok kafama takılıyor gerçekten...

Amin allah kabul etsin canım..

Seninde mi tüp bebek ile oldu yoksa pıhtılaşma rahatsızlığı mi vardı sende? Allaha güvenmek en doğrusu en güzeli. Tecrübesizlik insanı böyle yapıyor işte. 15 indeki kontrolumde iyice bir konuşurum doktorum ile muhakkak gerekli bir açıklama yapacaktır kendisi zaten

Bebek olmasın

Ona bakarsan her An radyasyon altindayiz. İşyerinizdeki oda da Wifi vardır evde vardır. Nereye gitsekadar var artık. Hep maruz kalıyoruz bende ona kafayı takıyorum ama nereye kadar işte.

Tüp bebek ile hamile kalan arkadaslar; sizler kan sulandirici iğne kullanıyormusunuz? Kullaniyorsaniz ne zaman keseceksiniz?
Ben kan pıhtılaşmasından 10 haftalık bebişimi kaybeytiğimden bana test yapılmıştı sorun vardı bir dahakine doğuruncaya kadar kullancaksın dediler dr um kesmek isterse illa ne yaparım bilmiyorum
Amin canım yüreğine sağlık
Allahımmm kimseyi evlat isteyipteevlatsız bırakmasın

interiorarchitect inşallah arkadaşının da sağlıklı bir sonucu olur 10 kez yaşadım bu stresi Allah onu uğraştırmasın

Allah kabul etsin canım... amin insallah

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin iki çocuğunuzuda Allah bağışlasın yaşları kaç ?

Hayrlı sağlıklı cumalar arkadaşlar . Çok yazamıyorum ama sürekli kusan arkadaşları görünce yazayım dedim ..malum bende öyleyim 9 kg verdim . Kızımda da böyleydi , kızımda da 13. Hafta bitince hissedilir derecede kusmalar azalmıştı . 16 . Haftada kusmalar bitmişti . 20 . Hafta gibi tiksinmelerde geçmişti . Şimdi 1 haftadır daha az kusar oldum ama kendi kendime " bak sevinme geri gelebilir " diyorum . Bu arada ben çok fenalaştığım günlerde zofer kullandım onu içince 2 gün ayakta durabiliyordum ..şu zaman kadar 7 kere içtim inşallah bebeğime bi zararı olmaz . 1 haftadır içmiyorum artık çok şükür .
Ben su içemiyorum ama su gibi buz gibi olunca içe biliyorum , soğuk yoğurt yiyorum bunlar dışında ne yesem içsem rahatsız ediyor ya çıkıyor yada kıvrandırıyor. Tek duam bebeğim sağlıklı olsunn da bunların hepsi geçecek unutacağım. Rabbim hepimize kolaylık versin .
En son 8. Haftaya girerken doktora gitmiştim kanamam olduğu için şimdi 16. Haftayı bekliyorum gitmek için . Doğumda doktor fobim oluştu sanırım kaçıyorum

Aslında acilde bulantı serumu veriyorlar canım o bile çok etkili oluyor onu sormuştum da
Evet içtiğim ilaçları damar yoluyla verdikleri için daha etkili oluyor,ama o da sanki günü kurtarmak gibi oluyo..şimdi iştende çıktım ya evde belki biraz rahatlarım diye bekliyoruz eğer düzelmezse tabiki serumu deneyeceğiz

Geçmiş olsun bebeğe zararı olmayan antibiyotikden vermiştir,bir an önce geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…